Şimdi Ara

Zaman denemeleri nasil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2013 un zaman denemelerini cozuyorum. 110 net civari geliyor 12. Sinifim
    28 mat
    28 fen
    23sos
    30 tr yapiyorum yaklasik

    bu denenelerin zorluk derecesi nedir? Dis hek istiyorum boyle gidersem gelir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kardeşim ben zaman fem ygs denemelerinde 470i gördüm kaç kere ama 400geldi sinavdaki durumuna bağli evde cozuyorsundur bide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor değil. Ama gereken bilgileri veriyor. 10 numara denemeler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallaha ben ilk denememde yaptıgım neti yaptım ygs de
  • bu seneki denemeleri fem,güvender,körfez sıra sıra yapıyordu.feminki zor orjinal oluyordu,körfez orta kolay,güvenderde aşırı basit ki zaten kimse girmiyordu güvenderin yaptıklarına.gireceksen girmeni tavsiye ederim deneme tecrübesi katar ama ygs de zaman denemelerinden aldığının +-5 puanını alırsın.
  • Kardeş hevesini kırmak gibi olmasın ama ne zaman denemesi ne diğer denemeler pek bir işe yaramıyor üstte arkadaşın dediği gibi ben de son zamanlar 460 ları gördüm(bu senenin zaman denemerlinde) diğer denemelerde 430'un altına inmedim ama gelgör ki sınavda 370'lerde bişey aldım. Yani sınav sonucun senin çalışmana fazla bakmıyor ÖSYM'nin nasıl sorduğuna bakıyor. Ayrıca bu sorunu yaşayan bir tek ben değilim bir sürü arkadaşım var böyle ama ne yapayım diye sorarsan çalış tabi sınav normal bir sınav olur heyecan yapmazsın iyi alırsın. Ama sakın ben çalıştım yüksek alcam diye şartlandırma kendini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karelibaxır

    Kardeş hevesini kırmak gibi olmasın ama ne zaman denemesi ne diğer denemeler pek bir işe yaramıyor üstte arkadaşın dediği gibi ben de son zamanlar 460 ları gördüm(bu senenin zaman denemerlinde) diğer denemelerde 430'un altına inmedim ama gelgör ki sınavda 370'lerde bişey aldım. Yani sınav sonucun senin çalışmana fazla bakmıyor ÖSYM'nin nasıl sorduğuna bakıyor. Ayrıca bu sorunu yaşayan bir tek ben değilim bir sürü arkadaşım var böyle ama ne yapayım diye sorarsan çalış tabi sınav normal bir sınav olur heyecan yapmazsın iyi alırsın. Ama sakın ben çalıştım yüksek alcam diye şartlandırma kendini.

    Haklisin cok duydum senin dedigini yasayanlari. Sinav ani cok onemli farkindayim. En iyisini yapmaya caliscam dedigin gibi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalıştığına inanarak kalbinde noksan olmadan girersen fiziksel bir rahatsızlık olmadıkça hak ettiğini alırsın ygs de de lys de de. İstisnalar var tabi ama benim çevremde genel olarak çalışan hakkını aldı bunu bu sene mezun olan bir abim diyor dersane denemelerinde kopyalarla kendi yaptıkları ciddiyetsiz denemelerle kendini kandıranlar sınavda çakıldı işini düzgün yapansa hak ettiğini aldı diyor. Çok iyi olduğunu görüp de sınavda talihsizlik yaşadığına inandıklarım var ama onlar dışında bana ekseriyesi sınav anı sendromunu işin içinden çıkmak için kullanıyor gibi geliyor burada kimin dürüst olduğu da lys de anlaşılıyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 110 civarı başlamıştım. Normal-iyi bir başlangıç. Sonuç ygs 3 lys 5bin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagolun moral verdiniz istedigim bolum gelsin fazlasinda gozum yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.