Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ resmi görselleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ resmi görselleri sızdırıldı


     

    Samsung 13 Ağustos'taki Unpacked etkinliğine geri sayım devam ederken, etkinlikte tanıtılacağı düşünülen Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ ile ilgili basın görselleri de internete sızdırılmaya başlandı.




    Daha önceki sızan görselle bakıldığında raflarda bizi bekleyen tasarımın bu olacağını söyleyebiliriz. Artık yapbozun parçaları tamamen yerine oturmuş durumda. Özellikle Galaxy Note 5 ekran kalemi ile ilgili soru işaretleri de giderilmiş oluyor. 




    Ekran kaleminin üst kısmında tükenmez kalem vari bir tuş olduğu gözlerden kaçmıyor. Bu tuşa basarak kullanıcının tırnağının hamle yapması için gereken boşluk daha da artıyor ve çıkarılması kolaylaşıyor. Ayrıca önceki modellerin aksine kalem yuvasının dış kenarı biraz eğimli. Böylece kullanıcı baş parmağı ile kalemi daha kolay çıkaracak. 




    Her iki model ile ilgili donanım bilgileri henüz iddia seviyesinde. Galaxy Note 5 modelinde yongaseti olarak işlemci, grafik birimi, RAM, depolama birimi ve LTE modemi barındıran Exynos 7422 kullanılacağı öngörülüyor. Kaynaklara göre Exynos 7420 yongasetinden tek fark ise bu ePOP adı verilen hepsi-bir-arada tasarımı olacak. 




    Galaxy Note 5 ayrıca 4GB RAM, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 5.8-5.9 inçlik 2K ekran, 4100mAh gücünde batarya, daha gelişmiş S-Pen ve yazılımları şeklinde özellikler taşıyacak. Galaxy S6 Edge+ modelinde ise 5.7 inçlik 2K çözünürlükte çift taraftan kavisli ekran, Exynos 7420 yongaseti, 3GB RAM, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 3000mAh gücünde batarya yer alacağı belirtiliyor.  (Görseller yanyanadır cihazlar yanyana değildir)

     

     








  • Note 5 çok güzel görünüyor

  • Note 5 piyasayı parçalar. 2k ekran ve 4100 mah batarya çok iyi ikili olurlar bence. Tek eksiği şu exynos modellere Aosp rom çıkmaması yoksa tadından yenmez bu cihazlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000tl olsa bizde samsung 6 edge+ alsak

  • Note 5 mükemmel duruyor note 3 ümü satıp alasım geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung çerçeve işini halletmiş

  • Note'u beğenmedim, Galaxy S serisine benzemiş, umarım gerçek incelemelerde cezbedecek bir yanını görebilirim.
  • biraz daha uğraşsalar iphone 5s gibi kumanda şeklinde yapacaklarmış.

  • Note nin kapasitif tuşlarının fazla büyüklüğü bir tek bana mı kötü gözüktü

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • exnos işlemcisinin s6 dakinden üstün olması gerekir eğer öyle olmazsa kalemden başka esprisi kalmaz.

  • Note 5 4 gb ramle gelecek ve pili 4100 mAh falan olmayacak. Mümkün değil. Yine 3200 civari pil kapasitesiyle gelirse şaşırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka kaynaklarda Note 5 için 5.66 inç diyor ama

  • Note 5te home tuşunun dikey eksende çerçeveye ortalanmamış olması kötü duruyor.

  • Bu Sony batmaya kafayı koymuş. 3 ayda bir tepe model telefon mu çı..

    Dur ya bu o değil Samsung. Çok güzel olmuş o nasıl bir karizma, tasarım da çığır ve son sürüm teknoloj,. Hem bir önceki nesil ucuzlayacağı için yine kullanıcıyı düşünen adımlar atıyor Samsung. @yersen

  • Note3 le yola devam edeceğim gibi... Zaten Note3 kullanmaya başladığımdan beri, "bunun üstüne daha ne koyabilirler ki?" diye düşünür dururum. Note3 ten sadece katlanır ekranlı telefonlar çıkarsa vazgeçilebilir diye düşünüyorum. Ha, yeni telefon alacak olsaydım Note4, çıkınca Note5 alınır, diğer tüm telefonlar bence birbirinin aynı...

  • Note 5 in arka tarafı aynı xiaomi mi note ve mi note pro gibi olamamış mı? 3d cam, hoparlör sağ altta çifter sıra halinde, metal cam kompoziyonuyla ben çok benzettim.

  • valla ben harika buldum tasarımı çerçeveler incelmiş ekran kasa oranı artmış arka kısımda kavisli güzel olmuş ergonomi açısından ben begendim tasarımı s6 edge plus note 5 e rakip olmama babında s808 işlemci konabilir...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsnkks

    Note 5 in arka tarafı aynı xiaomi mi note ve mi note pro gibi olamamış mı? 3d cam, hoparlör sağ altta çifter sıra halinde, metal cam kompoziyonuyla ben çok benzettim.

    Tasarım gelistirmesi neredeyse yıllar suren bir süreç bu sebeple bu şundan o bundan kopya çekmiş demek oldukça yanlış olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note eğer batarya olarak da soylentilerdeki gibi 4100 mAh ile gelirse gercekten de kusursuz bir telefon olur.

    Tasarım gayet güzel , özellikle yan cercevenin inceltilmesi tutuşta ekstra ergonomi saglayacak.

    Samsungun fiziksel tuşlarınınin kullanimi çok rahat ve alisinca diger telefonlarin sanal tuslari tuhaf ve kullanissiz geliyor.

    Fiyati umarım 2500u gecmez , çünkü S6 sersine indirimden bahsediliyor .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

    Note eğer batarya olarak da soylentilerdeki gibi 4100 mAh ile gelirse gercekten de kusursuz bir telefon olur. Tasarım gayet güzel , özellikle yan cercevenin inceltilmesi tutuşta ekstra ergonomi saglayacak. Samsungun fiziksel tuşlarınınin kullanimi çok rahat ve alisinca diger telefonlarin sanal tuslari tuhaf ve kullanissiz geliyor. Fiyati umarım 2500u gecmez , çünkü S6 sersine indirimden bahsediliyor .


    Eğer söylediğiniz fiyat Note5 içinse bence o fiyat hayalden ibaret özellikle vergi zammı ve dolar kurundaki yükselişi eklersek 3bini rahat bulur.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.