Şimdi Ara

Şimdi de Sony Xperia Z5+ sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Şimdi de Sony Xperia Z5+ sesleri


     

    Yılın ikinci çeyreğinde mobil bölümde düşüş yaşamaya devam eden Sony'nin toparlanmak adına önümüzdeki dönemde iddialı modellerle tüketici karşısına çıkacağı bir süredir konuşuluyor. Gündeme gelen 3 model Xperia Z5 / Compact ve Xperia Z5+ şeklinde. 




    Xperia Z4, Xperia Z4v ve Xperia Z3+ ile bölgeye göre farklı amiral gemisi stratejisi izleyen Sony, bu yıl çok yaygın bir dağıtım ağı kuramadı ve Xperia Z4 ailesi sesini pek duyuramadı. Firma umutlarını Xperia Z5 serisine bağlamış durumda. 




    Sony'nin yıl bitmeden Xperia Z5 adında yeni bir amiral gemi modeli piyasaya sürmesi bekleniyor. Snapdragon 820 yongaseti yetişmeyeceği için 5.2 inçlik Full HD ekranlı bu yeni model Snapdragon 810 yongaseti ile idare etmek zorunda kalacak. Ayrıca aynı yongaseti ve 720p ekran ile Xperia Z5 Compact modeli de yol haritasında yer alıyor. 




    Sony asıl bombasını Mart 2016 tarihinde muhtemelen MWC 2016 fuarında Xperia Z5+ ile patlatacak. 5.7 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlük sunacak modelde 64-bitlik 4 özelleştirilmiş çekirdeğe sahip Snapdragon 820 yongaseti yer alacak. Ayrıca çok ince ekran çerçevesi, parmak izi okuyucu, 4GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, arka kısımda 20.7MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 8MP çözünürlüğünde bir kamera bulunacak. 




    Suya ve toza dayanıklılık sertifikalarını aynen devam ettirmesi beklenen modellerden Xperia Z5 ve Xperia Z5 Compact dönem gereği Android 5.1 işletim sistemi ile gelecek. Xperia Z5+ modelinin ise Android M işletim sistemine sahip olması bekleniyor.  

     

     








  • Z5 S810 ile gelecekse hiç gelmesin daha iyi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720 p ekran ve snapdragon 820 düşünemiyorum valla.

  • 1 yıla kaç telefon sığdırabiliriz ?
  • Sony artık yazılım olayını değiştirmeli, şarzı iyi gidiyor anladık ama hiç bir özelliği olmayan yazılım ile akıllı telefonu kullanmak artık bir süre sonra sıkıyor zira donanım hep artı olarak gelişiyor ama ben şu an 1Gb ramli telefonumla 3 GB ram li telefonun arasında fark göremiyorum bende oyun oynuyorum oda oyun oynuyor internete her ikiside aynı hızda giriyor ne anlamı kaldı ki donanımın en üst seviye olmasının..
  • o zaman xperia Z5 çıkmasın. bu yıl çıkacak xperia Z5 donanım olarak hemen hemen xperia z4 ile aynı olacak ..gelecek yıl xperia z5+ çıkacağına xperia z5 çıksın???



    bu yıl tüm amiral telefonlar galaxy s6 karşısında çuvalladi. Qualcom sağolsun... tabi sadece suç Qualcomda da değil. şirketlerde de var....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muccos

    Z5 S810 ile gelecekse hiç gelmesin daha iyi.

    820 yetismiyor. yapacak birsey yok.
    yetismesi 2016 surer. z5 2016 da cıkartırsa gec kalır.
    onun yerine mediatekte kullanmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu z ultranın devami olacak ,yalnız verilen ozellikler sallama 20.7 mplik sensor kullanımlası imkansız gibi birsey.2 gun sonra 3 agustos'ta m5 ve c5 ultra tanıtılacak muhtemelen , m5'te 21 megapiksel imx 230 bulunurken bu modelde eski sensor olmasi hemen hemen imkansız.
    z5 icinde 23 megapiksellik bir sensorden bahsediliyor.
    muhtemelen z5 ve z5 compact ifa'dan once tanitilacak.
    z5 ultranin daha sonra gelicek olmasından baska bir chipsetle yani sd820 ile gelmesi olasiligida var.
  • Z5 değilde Z5 Compact baya iyi olur o zaman. 720p ekran, S820 ve iyi bi bataryayla ortalığı dağıtır.

  • z5 1080p , z5 compact 720p olacak , chipset sd810 ,ram 4 gb z5 icin , 23 megapiksellik bir kamera'dan ve 0,1 saniyenin altında bir odaklamadan bahsediliyor birde.

    pazartesi muhtemelen iki telefon duyrulacak;

    xperia m5 ozellikleri mtk6795 islemci , 3gb ram , 1080p 5 inch ekran , 13 megapiksel on kamera , 21 megapiksel arka kamera(imx 230 sensor)...

    c5 ultra(gorseller cikti zaten yan cerceve yok) , 1080p 6 inch ekran , mtk 6752 islemci , 2gb ram, 13 megapiksel on ve arka kamera.

    m5'in fiyati uygun olursa buyuk ses getirebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 31 Temmuz 2015; 12:32:16 >
  • Hani bunlar yılda 1 telefon çıkartmaya karar vermişlerdi. Şimdi iyice işin bokunu çıkarttılar . Hala s810 işlemcili telefon çıkartmaya çalışıyorlar harbi bunlarda kafa yok. Bekle s820 yi onunla beraber çıkart.Acelen nedir daha elindeki z3+ telefonu pazarlayamamışsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde z5 compact nasıl olacak bakalım z3c,deki eksikler giderilirse efsane olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye Mediatek falan kullanmazlar da ısrarla ısınan yanan 810 kullanırlar anlamak mümkün değil...

  • Ah Sunny!Böyle böyle kaybediyorsun işte

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Niye Mediatek falan kullanmazlar da ısrarla ısınan yanan 810 kullanırlar anlamak mümkün değil...

    orta sınıf eyvallah da amiral gemisinde yeterli güçve şarj süresi sunamıyor daha.ben de alternatife gidilsin isterim ama elde olanlar apple a9'u vermez,samsung exynos7422'yi vermez,mediatek henüz zayıf...geriye tek intel ve ikinci nesil s810 kalıyor.performansta ileri gitmese de en azından güç tüketimi daha iyi diyorlar bakalım one plus2 çıkınca dedikleri gibi mi görücez.
  • Daha yeni z3 compact aldım. Ne zaman çıkacağı belli olmaz. En az 3 ay daha vardır çıkmasına. Ben memnunum Arada uçuk bir fark olacağını da düşünmüyorum. Ha z3 compact ha z5 compact. Zaten her türlü uygulamayı açıyor.

  • Böyle devam Sony. Batmak için elinden geleni yapıyor. Çıkınca Xperia Z5 alsam 3 ay sonra bu adamların SD820'li Z6 çıkarmayacaklarını nereden bileyim. Ha bu durumda elimdeki telefon çöp olmayacak ama ikinci elde 1500 TL'lik bir telefon değil 1000 TL'lik bir telefon olacak. Yeni çıkmış amiral gemisi telefonları kimseye tavsiye etmiyorum. LG G2 sahibiyim ve G2'yi G3 çıktıktan 6-7 ay sonra aldım. G4 çıktı ama almadım. Param olmadığından değil, 2000 TL verip G4 almak bana gözle görülür bir fayda sağlamayacağı için almadım. Onun yerine fotoğraf istiyorsam o paraya iyi bir profesyonel makine alıp onla hiçbir telefonun çekemeyeceği fotoğraflar çekerim. Tablet alıp geniş ekranda oyun, internet, film keyfi yaparım. Ya da başka ihtiyacımı gideririm...

  • z5compact yıne yılın telefonu,performans sampıyonu ve batarya kralı olacak sımdıden bellı oldu.720p ıle ucarda ucar compact

  • Bence tasarımını değiştirmesi lazım artık yeter gari, ommi balans da omni balans.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lova

    Bence tasarımını değiştirmesi lazım artık yeter gari, ommi balans da omni balans.

    Yeni bir balans!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.