Şimdi Ara

Xiaomi Mi 4 Windows 10'a hazır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Xiaomi Mi 4 Windows 10'a hazır


     

    Aylar önce Xiaomi ve Microsoft'un yaptığı işbirliği neticesinde belirli Xiaomi Mi4 modellerinin Windows 10 mobil beta sürümünü yükleyebilmesine olanak tanınmıştı. Windows 10 mobil sürümü için Kasım ayları konuşulsa da Xiaomi Mi4 modeli sürümü denemeye başlayacak. 




    Microsoft başkan yardımcısı Joe Belfiore, önümüzdeki haftalarda seçilmiş Xiaomi Mi4 modellerine Windows 10 mobil için Insider programını başlatacaklarını açıkladı. Belfiore 10240 yapısını çalıştıran bir Xiaomi Mi4 modelini göstermeyi de ihmal etmedi. 




    Windows 10 mobil Insider programının kesin olarak ne zaman başlayacağı bilinmiyor ancak görseller nedeniyle çok da fazla beklenmeyeceği sanılıyor. Belfiore daha fazla cihazın programa katılabileceğini ifade etmişti. Xiaomi Mi4 ile başarı elde edilirse muhtemelen başka Android cihazlarına da Insider programı sunulacak. 




    Xiaomi Mi4 modelinde 5 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 801 yongaseti, 3GB RAM, 3080mAh gücünde batarya, 13MP çözünürlüğünde arka kamera şeklinde özellilkler bulunuyordu. Resmi olmasa da Xiaomi Mi4 akıllı telefonu Windows 10 mobil sürümündeki ilk ve en güçlü model olma ünvanına sahip olacak.  

     

     

     








  • Windows 10 mobilde çok popüler olacağa benziyor.

  • daha benım bilgisayar hazır değil beklemedeyiz kaç gündür :S

  • Microsoft yapıyor bize de helal olsun demek düşer

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidi kaldırıp windows rom yüklemek bence en büyük hata olur bir kullanıcı için. O hatayı yapsa bile çabuk pişman olur diye düşünüyorum

  • Şu an twitter'dan yazıyor Microsoft başkan yardımcısı Joe Belfiore,
    Xiaomi ile continuum 'u test ediyorlarmış,qualcomm işlemcileri deniyorlarmış, ek bir aygıt gerekmeden bilgisayarınıza bağlayabiliyorsunuz, ancak güçlü ve yeni telefonlarda çalışacakmış, belki kablosuz belki kablolu olacakmış,çok az kaldı diyor,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız standart lumia tasarımı dışında bir telefonda o arayüz cidden değişik duruyor.

  • telefonu Türkiye den alabileceğimiz bir yer var mı acaba bildiğiniz? Bayadır araştırıyorum bu telefonu baya hoşuma gitti de ?

  • insider olarak başladım bugün. Yapı 10166 fast ring henüz. 10240'a kadar ançok gelişme olacak sanırım. W10 evet yıllardır kullandığımız android gibi hemen alışılmıyor ama güzel gibi yav. Sevmedim desem yalan olur. (Bu arada az evvel buraya yazarken bir bug tespit ettim)

  • Asıl bomba x86 işlemxilerle x86 masaüstü uygylamalsr çalışınca olacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: simbolmina

    insider olarak başladım bugün. Yapı 10166 fast ring henüz. 10240'a kadar ançok gelişme olacak sanırım. W10 evet yıllardır kullandığımız android gibi hemen alışılmıyor ama güzel gibi yav. Sevmedim desem yalan olur. (Bu arada az evvel buraya yazarken bir bug tespit ettim)

    Şu anki yapı 10166 ve sonraki yapı 10240 olacak. 10166 da biraz saçma hatalar olsada 10240 da düzeleceğine inanıyorum. Ve dediklerine göre yakında dağıtıma başlayacaklarmış. Sanırım haftaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer SD801 işlemcili cihazlarada kolayca port edilebilir diye düşünüyorum.En azından Editörler teknoloji siteleri rahatlıkla Android/Windows kıyaslamasına(Performans/Batarya/Stabilite) gidebilirler çünkü cihaz aynı.Kimseninde karnından konuşmasına gerek kalmaz...

  • Meizu MX4'e beklerdim aslında gerek Meizu'nun Nokia ile olan ilişkisi gerekse de Ubuntu gibi farklı işletim sistemlerini hali hazırda barındırması sebebiyle. Umarım Meizu MX4'üde programa dahil ederlerde bizde kullanma şansı yakalarız :)

  • PHQ2

  • İnsider programından windows 10 phone indirdim (Lumia 1520 ). Epey sorunlu. İndirmeyin! Wifi bağlanmıyor. Arayuzde sorunlar var. Bazı programlar desteklenmiyor. Şarj daha hızlı boşalıyor .Herşey oturduğunda 8.1 e gore epey iyi olacak gibi gorunuyor ama android ve ios un hala gerisinde olacağıda çok açık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: stradivardi

    İnsider programından windows 10 phone indirdim (Lumia 1520 ). Epey sorunlu. İndirmeyin! Wifi bağlanmıyor. Arayuzde sorunlar var. Bazı programlar desteklenmiyor. Şarj daha hızlı boşalıyor .Herşey oturduğunda 8.1 e gore epey iyi olacak gibi gorunuyor ama android ve ios un hala gerisinde olacağıda çok açık.

    Doğru söze ne denir , şuan kullandığım windows 10 mobile bu haliyle gelecek vaad etmiyor. Sadece eksiklerini kapatmış ama diğer platfomların üstüne çıkamamış. Yinede bunada şükür en azından günlük hayatta iş görecek hale bürünmüş. 8 ve 8.1 zamanında hesap makinesinde bozma işletim sistemiydi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Normal mi4ün üstüne w10 arayüzü yapsınlar daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.