Şimdi Ara

Komisyon Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere GS yönetimi bu sene ciddi komisyonlu işler yapmaktadır. Bende taraftarı bilgilendirmek için böyle bir konu açtım , komisyon hakkında bilgileri bu konu altında bulabilirsiniz.

    Komisyon; baskasi adina yapilan veya araci olunan alisveristen alinan yuzde pay veya bir konuyu incelemek icin bir topluluk uyeleri icinden secilip olusturulan kucuk kurul demektir. Bizim konumuz tabi ki ilk tanım olan baskasi adina yapilan veya araci olunan alisveristen alinan yuzde pay.

    serbest meslek erbabının yegane temelidir. komisyon yemezsen, hava parası almazsan devlet şevkatli vergi eliyle okşar seni. gs yönetiminden ticaretten anlayan kişilerde komisyonlu transferler yaparak zenginliklerine zenginlik katmaktadır umarız ilerleyen dönemde kazanılan bu paralar GS'ye yol su elektrik olarak geri döner. Kim bilir belki komisyonlarla milyarder olan birisi ileride bize bir oyuncu hediye eder o yüzden onlara iyi davranmalıyız



    izlemedim ama isteyen varsa izleyebilir. bilgi içeriyordur büyük ihtimal.

    siz neler düşünüyorsunuz arkadaşlar







  • Sabri,Bilal,dany,Niasse(Transfer olsaydı) bunlarda komisyon yok olmaz diyenlerle muhattap bile olmam. Varsa burdan birileri söylesin şimdiden :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.