Şimdi Ara

Madagaskar yakınlarında bulunan uçak parçası geçen yıl kaybolan MH370'ye ait olabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Madagaskar yakınlarında bulunan uçak parçası geçen yıl kaybolan MH370'ye ait olabilir 

     

    Geçtiğimiz yılın başlarında Kuala Lumpur'dan Pekin'e gitmek için havalanan ve Hint okyanusu üzerinde sırra kadem basan MH370 uçağına ne olduğu hala çözülmüş değil. Malezya havayollarına ait uçak içerisindeki 239 yolcusu ile birlikte kayıplara karışırken aradan geçen uzun sürenin ardından bu konuda ilginç bir gelişme yaşandı.

     

    Kısa bir süre önce Fransa'ya bağlı Réunion adası yakınlarında ortaya çıkan uçak parçası yaklaşık 2 metre büyüklüğünde ve kanat kısmıyla gövde arasındaki bir bağlantı bölgesine ait. Parça üzerinde herhangi bir yanık ve darbe izi de görülmüyor. Malezya hükumeti ise bu gelişmenin ardından adaya araştırma ekibi yollamış durumda.

     

    Uzmanlar ortaya çıkan uçak parçası ile ilgili uçakların üzerindeki her parçanın seri numarası olduğunu belirtiyor. Yaklaşık 2 gün sürmesi beklenen araştırma sonucunda ise yapılan karşılaştırmalar parçanın net olarak hangi uçağa ait olduğunu gösterecek. Parçanın 1996 yılında düşen Etiyopya havayollarına ait uçağa veya 1987 yılında düşen Güney Afrika havayollarına ait uçağa ait olma şansı da bulunuyor.

     

    Aşağıda verilen haritaya baktığımızda enkazın uçuşun ve arama yapılan bölgenin batısında uzak bir bölgede bulunduğu görülüyor. Ancak kazanın üzerinden 1 yılı aşkın bir sürenin geçmesiyle okyanus akıntıları enkazı bu bölgeye taşımış olabilir.

     

     


    Madagaskar yakınlarında bulunan uçak parçası geçen yıl kaybolan MH370'ye ait olabilir


     



  • Uzaylılar kaçırdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji haberi mi bu??

  • Discovery ya da NatGeo olması lazım, belgeseli var bunun. İzlemenizi tavsiye edebilirim. Amerika mı vurdu, uzaylı mı kaçırdı demeden önce izleyin, daha oturaklı teoriler yürütebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincolnn

    Discovery ya da NatGeo olması lazım, belgeseli var bunun. İzlemenizi tavsiye edebilirim. Amerika mı vurdu, uzaylı mı kaçırdı demeden önce izleyin, daha oturaklı teoriler yürütebilirsiniz.

    Belegeseli yabancı dilde mi izlediniz ? Türkçesi yok galiba bulamadım :(

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük bir sır olaak kalacak bu uçak
  • Apollon kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim program buhttp://www.discoverychannel.com.tr/programlar/malezya-ucagi-mh370-eksik-halkalar/

    Discovery'de türkçe yayınlandı. Ben bir sitede izlemiştim. Siz diyince baktimda videosunu bulamadım gerçektende. Mobildeyim. Pc ye gecince tekrar bakacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • binlerce ışık yılı uzakdaki gezegen hakkında bilgi sahibi olabilen bilim adamları denize düşen bi uçagı bulamıyor bu işlerde bi terslik var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havacılık tarihinin en büyük sırrı olarak kalacak bu uçak ben bulunacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.