Şimdi Ara

Ezio Auditore, Toy Soldiers: War Chest ile Oyuncak Askerlerin Savaşına Katılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •       Aksiyon ve kule savunma türünü bir araya getiren Toy Soldiers: War Chest hakkında uzun süredir yeni bir bilgi alamıyorduk. Oyunun dağıtımcılığını üstlenen Ubisoft bu sessizliği oyun için yeni içerikler duyurarak ve oyunun çıkış tarihini açıklayarak bozdu.
     
          Belirtilene göre yapım 11 Ağustos'ta  PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkışını yapacak. Toy Soldiers: War Chest, iki farklı sürümle oyuncuların karşısına çıkacak. Bu iki sürümden içerik olarak en zengini yeni duyurulan Hall of Fame. Oyunun bu sürümüne sahip olan oyuncular G.I. Joe, baş düşmanı Cobra Commander, Assassin's Creed'ten tanıdığımız Ezio Auditore da Firenze ve He-Man oyuncaklarını yönetebilecek.
     
          Eğer oyunun standart sürümünü satın alırsanız yukarıda bahsettiğimiz karakterlere erişemiyorsunuz. Bu sürümde yer alan ordular ise Kaiser, Starbright, Dark Side ve Phantom. Toy Soldiers: War Chest-Hall of Fame Edition, 30 dolara satılırken bu sürümde bulunan her bir karakteri 5 dolar karşılığında satın alabilirsiniz. Oyun için yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
     








  • Koskoca Ezio'yu böyle saçma sapan işlerle uğraştırmasınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 oyunu çok iyiydi de işin içine oyuncak bebekler girince hoş olmadı sanki...
  • Bunu biz pc için nereden alıcaz ben bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.