Şimdi Ara

Şu an iboyu alsak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yine de ne beşiktaşın ne de fenerin rakibi olabiliriz. Samimi söylüyorum ronaldoyu sola robbeni sağa messiyi ileri koysak iboyu yedek forvet alsak yine de geçmiş olsun. Problem transfer değil üstün zekalı, deha teknik heyetin yaklaşımıdır. Koca galatasarayda sneijder ve muslera dışında elle tutulacak tek bir futbolcu yok, içim kan ağlıyor..
    Burak'ı beğenirim çok eksiği olsa da, bütün takım bu adamın ağzına bakıyor, ulan bir takımın kaptanı td'den çok söz sahibi olabilir mi hele ki bu adam yan pas yapması dışında bir becerisi olmayan selçuksa, hatta yanındaki burak değilse onu da yapmıyor.
    Fener uyum sağlayamaz, beşiktaş töreyi sosayı satarsa dedik adamlar elde tutup üstüne 2 yıldız aldı. Bizler burda bir avuç taraftarız, ya arkadaş koca galatasarayda bir tane adam çıkıp siz napıyorsunuz diyemiyor mu?
    Tek isteğim gazla onla bunla da ilk haftalar 2-3 galibiyet almadan rezil olmak yoksa bu en kibar tabiriyle -ilerizekalı- yönetimden bir şey olmayacak. Gerçi başkan dolmuş bey kardeşini kulübe alıyor geçiştiriliyor, ulan bundan komik olay mı var? Sneijder'in kardeşini deneyeceklerinde bile ortalığı birbirine kattı herkes. Gidip liseyi, üniversiteyi, stadı ateşe mi verelim allahın belaları nasıl kurtulacağız sizden?
    Gecenin saat 5'i burda kaç satır yazı yazıyorum dertten, bu sene galatasarayın bu rekabette bu şahane sezonda şampiyon olması çok büyük başarıdır, bu dönemler en güzel dönemlerimiz; kutlama-transfer açısından geçecek derken biz rvp izliyoruz, nani izliyoruz, q7 izleyeceğiz, ulan bari fernandaoyu alsaydınız dengesine denge kattıklarım..
    Neyse beyler vaktinizi aldım durmazsam sayfalarca yazacağım, bütün gönlümle diliyorum; küme düşmeden 15. falan olalım, hepsi gitsin cem uzan mı geliyor, herkesin tartıştığı aysal mı geliyor, özhan başkan mı hortluyor ne oluyorsa bi an önce olsun allasen, eyvallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bu saatte bunları yapacak bir şey kalmadığında yazıyorsanız eyvallah da eğer cidden bu kadar dert ediyorsanız durum kötü. takımlar dert aracı değil eğlence aracı olsun. fernandao ne gömecek bize ha diyip gülmek en güzeli. sabri yatağında mışıl mışıl uyurken kafaya takmamak lazım bazı şeyleri.
  • Hocam noktasindan virgulune katiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla beklentiye girmemek en iyisi, hayatta daha önemli şeyler var...
  • hep biz mi şampiyon olacaz biraz da onlara bırakalım öyle daha rekabetçi, daha DENGELİ bir ligimiz olur
  • Adam haklı. Sağ bek Sabri iken Sağ kanatta Robben bile olsa başarısız olacağız
  • Umut varken ne gerek var dengeler bozulur
  • ya şu umut milli takımda nasıl oynuyo arkadaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

    ya şu umut milli takımda nasıl oynuyo arkadaş

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

    ya şu umut milli takımda nasıl oynuyo arkadaş

    TÜRK OLDUĞU İÇİN XD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.