Şimdi Ara

50000 TL CİVARI 0 ARAÇ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam öncelikle herkese.Benim sizden yardımınıza ihtiyacım var.Şuan elimde 2014 OPEL Asta 1.6 Edition var.Sıfır almıstık 49000 TL ye ancak çok fazla yaktığı için satıp yerine sıfır araç almayı düşünüyoruz . Tüp önerisi gelicek biliyorum aracı peder kullandığı için tüp istemiyor.En kötü tüp taktırırız. Her neyse sizden ricam 50000 TL civarı az yakan çok kaçmasına gerek yok normal kaçsın yeter :) tarzında araç arıyoruz. Dizel veya düşük hacimli turbo motorlu araç arıyoruz. Şunu belirtmek isterim şuan gözüme Seat LEON 1.2 , PEUGEOT 308 CİTROEN C4 tarzı araçlar takılıyor. Renault a hiç girmeyi düşünmüyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • Leon doğru tercih

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel Linea eksi gelecek biliyorum ama sıfır dizel istemiş o fiyata da tek bu var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne 308 ne de Leon'u 50.000 TL'ye sıfırını biraz zor alırsınız.
    Bence siz Seat Toledo'yu bir inceleyin bütçe uygun bir araç hem de hacimli bir araç.
    Belki 308'in en boşunu bayiler ile iyi bir pazarlık bu fiyata indirebilirsiniz.Ama leonda biraz zor olur gibi geliyor 50.000 TL'ye.
    Bence 308 alacaksanız dokunmatik ekranlı olsun 2.eli zaten tutmadı fazla o nedenle Active donanım 1.2 sini alın derim.
    Ama 308'de performans olarak Astra'dan sonra 1.2 Atmosferik ile kötü gelir.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    tavsıyen ıcın tesekkur ederım. 50000 TL sabit değil zaten 50000 TL olur, 55000 TL olur. Ama TOLEDO ' YU ıncelıyecegım.
  • serdarkkoc S kullanıcısına yanıt
    55.000 TL olursa Toledo vs. bakmayın derim.Direk C sınıfına geçin 50.000 TL'den sonra.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Zaten genellıkle C segmentıne bakıyorum.AMA OPELI satmamızın sebebı yakıt problemı yoksa taş gibi araç hayatta satmayız. Az yaksın yeter
  • Dusuk hacim turbolar cok az yakmaz leon 7 litrenin asagisina dusmez hatta forumda konusu vardi.C sinifi 0 km dizel de butcenizi zorlar.Dizel c-elysee rapid falan bakabilirsiniz.
  • Listede PEUGEOT ve CİTROEN varken Renault'a bakmamanızın nedenini anlamadım. Fransızlar dayanışma içindedir ve genelde modeller, kullanılan motorlar, şanzımanlar paylaşılır. Aralarındaki en babaları da Renault'tur. Şu anda piyasada satılan en iyi iki dizel motor Fiat'ın multijet motoru ile Renault'un dci motorudur. Amacınız yakıt ekonomisi iken ve bu paraya sıfır 95 hp 1.3 Fiat Linea Classic Active Plus, Clio Joy 1.5 dCi 75 bg veya Clio Sport Tourer Joy 1.5 dCi 75 bg alınabiliyorken farklı arayışlara girmenize çok da gerek yok.

    Başka markalarda dizel araç yok mu elbette var ama bu kadar verimli ve sorunsuz motorları olan yok. Benim birinci tavsiyem linea bakmanız olur 1.3 olmasına rağmen daha güçlü bir motor. Bu paraya donanımı da daha fazladır.
  • RENO YA bakmamamızın sebebi şekil şemal yok arabada estettik 0 geliyor yoksa motoruna yaktıgı yakıta birsey demem zaten.
  • Gecen 0 km opel astra 1.6 alicam diyen bi arkadas vardi. Umarim gorur bu basligi. O motorlu astra alinmaz dedigimde eksi yagmuruna tutmuslardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra aslinda cok guzel bir arac yol tutusu muthis, motor saglam, estetik mukemmel, albenisi olan agır bir arac da iste fazla yakiyor aldin mi dizelini alacaksin. Benzinli alacaksanda zengin olacaksin:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.