Şimdi Ara

Windows 10'da Nvidia sürücü sıkıntısı başladı, yaması hazır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Windows 10'da Nvidia sürücü sıkıntısı başladı, yaması hazır


     

    Windows 10 işletim sisteminin Home kullanıcıları için güncelleme sistemini otomatikleştirmesi ve kullanıcının onayından çıkarması bazı yeni problemleri de beraberinde getirmiş gözüküyor. 




    Windows 10 işletim sistemini Insider programı içerisinde daha önce deneyenler Nvidia sürücülerinin otomatik güncelleme nedeniyle çökmeye başladığını rapor etmişti. Konu ile ilgili Nvidia ve Microsoft gerekli çalışmaları yapıyor. 




    Probleme Nvidia GeForce Experience sürücü yönetim aracı ile Windows Güncelleme aracı arasındaki bir çakışmanın neden olduğu belirtiliyor. Problem özellikle birden fazla monitör bağlandığında ortaya çıkıyor. 




    Henüz Windows 10 dağıtıma başlamamışken KB3073930 nolu güncelleme Windows Güncelleme aracında ortaya çıkmıştı. Kısa sürede tüm kullanıcılara güncellemenin dağıtılacağı belirtiliyor. Nvidia da 353.54 nolu son sürücü versiyonunu kendi sitesinden yayımlamaya başladı.  

     

     








  • AMD'de de sorun var, BF 4'de belli bir zamandan sonra directx hatası v.s vermeye başladı.
    Win 7'de iken böyle sorun yoktu, diğer oyunlarda böyle değil sadece BF 4'de var.

  • Windows 10 için 353.62 - WHQL şu an dahttp://www.geforce.com/drivers ta çıkmış durumda. Nvidia nın sitesinden girince çıkmıyor.

  • Sıkıntı çıkması gayet doğal sonuçta yeni bir işletim sistemi önemli olan bu kadar kısa sürede çözüm getirebilmek. Helal olsun adamlara.

  • Windows 10 daki güncelleme sistemi mallıktan başka birşey değil. Ben de son amd sürücülerini yüklediğim zaman ekran parlaklığı ayarı yapılamıyor. Pro versiyon olduğu için güncellemeler kapatılabiliyor ama sistemi güncellemek istediğim zaman her seferinde ekran kartını da güncelliyor. Ben de her seferinde kaldırıyorum oyun oynamadığım için güncelleme ihtiyacı falan duymuyorum. Ama ms en iyi ben bilirim diyip sistemime burnunu sokuyor. Home sürümü olsa hepten berbat edecek işi.

    Ayrıca çevrimiçi sorun denetleme, defender falan kapatılmıyor. Doğru dürüst program yüklemediğim dosya indirmediğim pc de arka planda kafasına göre tarama yapmaya başlayıp zaten yavaş olan pc mi daha da yavaşlatıyor.

    Denetleme kardeşim sorun falan. Sana mı soracağım ne yapacağımı? Sanki gerçekten bir sorun çözse neyse ama o da yok. Ben kendi sorunumu çözebilen biriyim ama yok illa burnunu sokacak. Biraz daha yazarsam söveceğim. o yüzden bitiriyorum .





  • Windows 10.1 yakın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd 15.7.1 çıkardı az önce win 10 için
  • quote:

    Problem özellikle birden fazla monitör bağlandığında ortaya çıkıyor.


    Yani yüzde kaç kişi rastlamıştır bu soruna ??????

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Windows 10 daki güncelleme sistemi mallıktan başka birşey değil. Ben de son amd sürücülerini yüklediğim zaman ekran parlaklığı ayarı yapılamıyor. Pro versiyon olduğu için güncellemeler kapatılabiliyor ama sistemi güncellemek istediğim zaman her seferinde ekran kartını da güncelliyor. Ben de her seferinde kaldırıyorum oyun oynamadığım için güncelleme ihtiyacı falan duymuyorum. Ama ms en iyi ben bilirim diyip sistemime burnunu sokuyor. Home sürümü olsa hepten berbat edecek işi.Ayrıca çevrimiçi sorun denetleme, defender falan kapatılmıyor. Doğru dürüst program yüklemediğim dosya indirmediğim pc de arka planda kafasına göre tarama yapmaya başlayıp zaten yavaş olan pc mi daha da yavaşlatıyor.Denetleme kardeşim sorun falan. Sana mı soracağım ne yapacağımı? Sanki gerçekten bir sorun çözse neyse ama o da yok. Ben kendi sorunumu çözebilen biriyim ama yok illa burnunu sokacak. Biraz daha yazarsam söveceğim. o yüzden bitiriyorum .


    +1 Gerçekten microsoft'un bu güncelleme politikası bende de malca, ayrıca bence hukuksal açıdan da bakıldığında sorunmuş gibi geliyor. Zorla güncelleme nedir arkadaş?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 29 Temmuz 2015; 20:12:36 >




  • Nvidia GeForce Experience Allahtan her sürücü güncellediğimde bu aptal yazılımı seçeneklerden kaldırıyorum çok kullanışsız bana göre

  • ne kadar saçma bir durum, windows update ile 353.62 sürücüye ulaşılabiliyor ama nvidia nın kendi update yazılımı 5 adım geriden geliyor....

  • bugun surface pro 3 ile yukseltme yaptim.
    yukseltme sonrasinda wifi calismadi ve hicbir kablosuz networku gormuyor.
    tam hazirlik yapilmamis gibi bir izlenim olustu bende.galibaya aceleye getirdiler bu isi

  • Zamaninda (sahte dx 10) efsane 8800gt sayesinde Vistayi kullanamadik, Win7e ancak yetistik

    Windows 10'da Nvidia sürücü sıkıntısı başladı, yaması hazır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 29 Temmuz 2015; 22:54:48 >
  • Windows 7 den başkası yalan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnvidya yeni dırayvırlarıyla kullanıcıları çoşturuyor. [experience yi bi çözseler hele]

  • Ge force Experience uygulamasını açamıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler GTX 680 kullanıyorum 353.62 sürücüsünde geforce experience çalışmıyor. Ayrıca Sony Vegas ile render alırken hata veriyor gpu kullanıldığı zaman. Wot oyununa girerken donuyor. Şuan ki sürücüler berbat yani

  • experience açılmıyor bende de

  • Experience uygulaması bende uzun süredir çalışmıyor. :D windows 7'deyken de açılmıyordu son 2 aydır. bugün Windows 10a geçtim hatta tüm sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum nvida güncellemesini yine açılmıyor experience.

  • 1 senedir nvidianın driverları oyunda sıkıntı yaratmıyor ama kullanamıyorum sürekli güncelleme var dio ama zırt pırt bir hata çıkıyor... AMD sürücü problemleri ile boğuşmamak için NVIDIA aldık sonuç yine hüsran.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.