Şimdi Ara

elektro akustik gitarım sizce nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Gitarımın markası (pek duymamışsınızdır) Andantino. Aldığım yerde adam gitarın markasından çok tınısı önemlidir dedi. 450 liraya aldım elektro akustik. resmi aşağıda. Sizce iyi midir?


    (Ayriyetten gitarın askısı kopması sonucu gitar düştü, hafif çatladı. Telleri değiştirdim fakat pek kaliteli teller değil ses baya kötü çıkıyor. düşmeden zarar görmemiştir umarım. Birde sol telinin burgusu sertleşmiş dönmüyor sanırım bir sorun var)
    ne önerirsiniz bana?
     elektro akustik gitarım sizce nasıldır?







  • İlk once hayırlı olsun. gitara dikkat et hocam 2 dusmesinde patlar kasası. sertlesmis burgu icinde cok az yag damlat oraya guzel yay sonra teli tak olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • askıdan dolayı düştü artık 3 kat daha dikkat ediyorum. burgu için yağ damlatsam yeterli mi yoksa bir gitarcıya gösteriyim mi? teknik bir sorun olabilir mi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ddwad

    askıdan dolayı düştü artık 3 kat daha dikkat ediyorum. burgu için yağ damlatsam yeterli mi yoksa bir gitarcıya gösteriyim mi? teknik bir sorun olabilir mi acaba

    bendede epiphome elektro gitar var cok sertlesmisti teli soktum az yagladım gecti sonra ama sizin ki dusmeden kaynaklı da olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen sahibinden.com da görmüştüm Andantino. Şu an 250TL ye satılıyor. Almayı düşünmüştüm ama nasıl tonu olduğunu falan bilmediğim için pek yanaşmadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet54.

    Ben de geçen sahibinden.com da görmüştüm Andantino. Şu an 250TL ye satılıyor. Almayı düşünmüştüm ama nasıl tonu olduğunu falan bilmediğim için pek yanaşmadım.

    aslında tonu iyi, fiyatına göre iyi bir gitar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.