Şimdi Ara

E-Posta uygulaması Boxer, iOS ve Android tarafında önemli yenilikler aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • E-Posta uygulaması Boxer, iOS ve Android tarafında önemli yenilikler aldı


     

    Taskbox isimli geliştirici tarafından iOS ve Android platformları için hazırlanan ve marketlerin en hızlı büyüyenleri arasında yer almayı başaran gelişmiş e-posta uygulaması Boxer, önemli özellikler kazandı.

     

    Gmail, Outlook, Exchange (2007 ve üstü), Yahoo, Hotmail, iCloud, AOL ve IMAP e-posta servisleri yanında iCloud, Dropbox, Facebook ve LinkedIn gibi servisler ile entegre çalışma gösterebilen Boxer, Gmail'e benzer tasarım çizgisiyle temel görevlerini yerine getirebiliyor, e-postalara şifre koyabiliyor ve ayrıntılı bildirim merkezi ile etkili bir e-posta denetimi sunabiliyor.

     

    Yayınlanan yeni sürümüyle hem iOS hem de Android platformunda "Takvim" desteğine kavuşan ancak bu desteği iOS tarafında mevcut uygulama içinde, Android tarafında ise ayrı bir uygulama halinde sunmaya başlayan Boxer, böylece kişilerin müsait oldukları zamanları takvimden görüntülemesine ya da ileriye dönük planlama yapabilmesine imkan tanıyor.

     

    Takvim temelinde oluşturulan etkinlikleri e-posta üzerinden kolaylıkla paylaşabilen uygulama, ayrıca yine yeni duyurulan Kişiler bölümüyle de direkt olarak kendi içerisinde "kişi" yönetimi sunabiliyor. Ortak olarak iki platform için de birçok hatadan kurtulan ve performans geliştirmesi alan Boxer uygulaması, eskiye oranla daha az batarya ile veri kullanıyor ve Apple'ın akıllı saati Watch için bildirim desteği geliyor.




    Boxer'ın 13 TL'ye satılan iOS sürümüne buradan, ücretsiz olarak sunulan Android sürümüne ise buradan ulaşabilirsiniz. Yeni Android uygulaması Boxer Calendar ise yine ücretsiz olarak aşağıdan elde edilebiliyor.

     

     

     








  • 13 tl ios; (o))))

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.