Şimdi Ara

Microsoft Arrow Launcher beta programına başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft Arrow Launcher beta programına başladı


     

    Microsoft'un Android cihazlar için geliştirdiği kullanıcı arayüzü Arrow Launcher, bu hafta itibariyle beta programına başladığını duyurdu.




    Sadelik ve kolay kullanım hedefleyen Arrow Launcher arayüzünde en üst satır sık kullanılan uygulamalara, alt üç satır ise kullanıcının isteğine göre dizdiği kısayollara ayrılıyor. 




    Arayüzde ekran sürüklemelerine ağırlık veriliyor. Sağa doğru sürükleme ile notlar ve hatırlatıcılar açılırken, sola doğru sürükleme ise sık iletişime geçtiğiniz kişilerin bir listesini karşınıza getiriyor. 




    Yukarı doğru sürükleme ek kısayollar gibi opsiyonları ekrana getirirken, uygulamalar menüsündeki kısayollar alfabetik sıraya göre diziliyor. Böylece kısayollara daha hızlı ulaşılabiliyor. 




    Arrow Launcher şu an sadece davetiye usulü ile katılımcı kabul ediyor. Google+ sayfasına üye olduktan sonra Google Play linkinden indirebilirsiniz. 











     

     

     








  • Bu microsoftta ne değişik bir firma anlayamıyorum kendi işletim sistemini daha doğru düzgün bir hale getirememişken kalkıyor android de uygulama çıkartıyor.
  • Microsoftu sectigim icin kullanıyorum. Ancak cok eksiği var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next ekran kilidi oldukça güzel. Bunu da deneyeyim.
  • Herhangi bir uygulamaya girip çıktığında sadece louncherin duvar kağıdı kalıyor louncherin simgesine tikladigimda geri geliyor(tüm louncherlarda yapıyor) nasıl duzeltebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke WP'nin arayüzüde bu şekilde olsa (en azından opsiyonel olsun).

  • Şuan 2. Günüm gayet iyi gidiyor. Sadece alttan yukarı uygulama yerini kaldırırken hafif kasiyor onun dışımda gayet iyi. Ama eklenmesi gereken bazı özellikler var bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft Android tarafı için de bir yazılım ekibi kurmuş ve bu adamlar da platform için sürekli yazılım üreterek isimlerinin Android platformunda da kulaklarda kalmasını sağlamaya çalışıyorlar...

    Günümüz dünyasında buna mecburlar... Apple için de gün gelecek bunu yapmaya mecbur kalacak demiştim. Apple Music bunun ilk tohumu... Artarak devam edecek...

    Kimse fazladan gelir kapısını kapatmaz.
  • Yahoo aviate çakması gibi olmuş sanki. Geçişleri biraz ağır, beta olduğu için mazur görülebilir ancak daha alacak çok yolu var gibi görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.