Şimdi Ara

Orjinal Xiaomi Piston 2 Alabileceğim Bir Yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar naçizane araştırmalarım sonunda xiaomi piston 2 almaya karar verdim. Fakat kulaklığın sahtesinin bol bulunması beni böyle bir konu açmaya itti. İki adet kulaklık alacağım, birini mümkün olduğunca hızlı bir şekilde almam gerek, o yüzden yurt dışından alamam, zira yurt dışından alınanların 20 gün kadar bir geliş süresi oluyormuş sanırım. Bana yurt içinden orjinal bir piston 2 alabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz? Sanalpazar da semers adlı kullanıcıdan alacaktım fakat bu gün bu forumda gördüğüm bir konu üzerine vazgeçtim, sanırım sattığı ürünün arkasında durmuyormuş satıcı. Hepsiburada da var, en olmadı oradan alacağım fakat size de bir danışmak istedim daha ucuza bulunursa diye. Ayrıca kulaklığı kullananlar da görüşlerini belirtirlerse çok iyi olur. İkinci kulaklık için yeterince zaman var, yurt dışından alabileceğim yerleri de belirtirseniz mutlu olurum. Son olarak, 100 lirayı aşmayacak şekilde yeni önerilere de sonuna kadar açığım. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domatesli Makarna Sosu -- 27 Temmuz 2015; 20:02:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hepsiburada xiaomi Türkiye resmi satışçısı oldu artık hepsiburadan alabilirsiniz.Yurtdışından banggood.com'dan alabilirsiniz.Semers'te olabilir sorun olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde orjinal Xiaomi Piston 2 yeni versiyonu var. Banggood sitesinden aldım. Geçen hafta elime ulaştı. Sağolsun arkadaşım beni kandırıp Beats audio solo aldırdı. Dolasıyla nakit açığım var. İlgilenen arkadaşlar özelden bana ulaşssınlar. Üçe beşe bakmadan satmayı düşünüyorum.
  • Sanal pazarda olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.