Şimdi Ara

Düğün Dernek 2 (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
1
Favori
6.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2013 yılında yaklaşık 7 milyon kişi tarafından seyredilen Düğün Dernek'in devam filmi Düğün Dernek 2'nin vizyon tarihi belli oldu. Başrollerde yine Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ı seyredeceğimiz Düğün Dernek 2'nin yönetmen koltuğunda ilk filmde olduğu gibi Selçuk Aydemir'in oturacağı söyleniyor. Geçtiğimiz günlerde filmle ilgili basın açıklaması yapan Cemcir ve Kural temmuz ayında filmin çekimlerine başlanacağını duyurmuştu. Düğün Dernek 2, 4 Aralık 2015'te vizyonda olmayı hedefliyor.

Düğün Dernek 2 İle İlgili Haberler

Filmin ilk teaser'i yayınlandı!
    (16 Ekim 2015)

Filmin ikinci teaser'i yayınlandı!
    (3 Kasım 2015)

#Resimler için 2. mesaja bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 4 Kasım 2015; 22:20:45 >

• Setten fotoğraflar;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 7 Ağustos 2015; 15:54:42 >

• İlk film mükemmeldi. Sinemada izlemiştim bol bol da gülmüştüm. İkinci filmi de sinema da izlerim. Böyle kaliteli Türk filmleri için para verip sinemada izlemek ve destek olmak lazım.

Orijinalden alıntı: Barbar

İlk film mükemmeldi. Sinemada izlemiştim bol bol da gülmüştüm. İkinci filmi de sinema da izlerim. Böyle kaliteli Türk filmleri için para verip sinemada izlemek ve destek olmak lazım.

+1

DH Yazıcı,Toner,Kartuş Dükkanı
    Kaliteli ve Doluma uygun Muadil Yazıcı Tonerleri!
  • İlk film güzeldi, bakalım nasıl birşey olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk filmi sinemada seyrettim, güldüm ama niyeyse eksik bir şey var gibiydi. Hani çok açsındır, pırasa yesen de doyarsın ama bir de karışık ızgara, beyti, iskender yiyip doyarsın. onun gibi bir duygu var bende bu filme karşı.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Bekliyoruz bakalım nasıl olacak.
  • Biraksin bu işleri adam gibi film yapsin yaptigi dizilere bakiyorsun birde yaptigi filme ne işin var köylerde filmler çekmelerde köyluleri falan aşaladigim yok yanliş anlaşilmasin ama daha modern yerlerde daha modern filmler yapsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "Yaşayacağız, Vanya Dayı. Önümüzde ne uzun günler, ne uzun geceler var daha. Kaderin bize layık gördüğü tüm güçlüklere sabırla göğüs gereceğiz. Şimdi olduğu gibi yaşlılığımızda da durup dinlenmeden çalışacağız. Günü, saati gelince de ölüme boyun eğeceğiz. İşte ancak orada, mezarlarımızda, nice acı çektiğimizi, nice gözyaşı döktüğümüzü, nasıl zor bir yaşamımız olduğunu bir bir anlatacağız. Tanrı işte o zaman bize acıyacak."
  • 1. den bahsediyorum....Seyrettiğim, daha doğrusu seyretmek zorunda kaldığım en kötü, en dandik filmlerden biriydi. İlk yarısında bir sürü insan çıktı sinemadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbeyazh -- 5 Ağustos 2015; 10:37:13 >
  • _____________________________
  • çok sıktı türk komediler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi siz eksiktiniz.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.