Şimdi Ara

Uygun fiyata Fotoğraf basabilen yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar max 150 olmadı 200 tl ye kadar yazıcı arıyorum. ama daha az fiyata olması daha iyi tabi.. Fotoğraf+normal belge basımı ve tarayıcısı olması şart. fotokopi zorunlu değil ama olsa iyi olur. basım kalitesi de iyi olmalı. bi fiyata ne bulabilirim kaliteli bi model?
    bu tarz modeller nasıl mesela:
    CANON E404 INKJET MULTIFUNCTION YAZICI
    HP DESKJET 1510 ALL-IN-ONE INKJET MULTIFUNCTION YAZICI



  • Merhaba,

    Bu aralar bende bu konuyu araştırıyorum. Multifunction olması şart değil ise eğer canon ip7250 kaliteli baskı verebilir diye düşünüyorum. Ekonomiyi ise kolay doldurulabilen kartuş ya da sürekli beslemeli (bitmeyen kartuş denilen) sistemler ile sağlayabilirsin. Alternatif çözümler varsa beklerim. Sadece yazıcı fiyatı 200 tl. Kolay dolabşlen kartuş ya da sürekli beslemeli tank mürekkepleri ile birlikte 100 tl. Toplam maliyet 300 tl. Wifi özelliği ve air print ile ios uyumu harika. Bu fiyatın %20 fazlasına multifunction bulursam tercih ederim fakat zor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

    Canon PIXMA MG6450 ile Canon PIXMA iP7250 arasında kalsanız hangisini almayı düşünürdünüz ve neden ?
  • lordakrep kullanıcısına yanıt
    7250 9600 dpi çözünürlikte baskı yapıyor

    6450 4800 dpi çözünülükte baskı yapıyor

    Tercihim 7250 olurdu. Baskı çözünürlüğü daha yüksek. Fakat bugün Antalya'da 2 yıl garantili olarak canon dolum tankı işi yapan bir yer ile görüştüm. 7250 için kartuş sorunlarından falan bahsetti. Canon 7250 ya da başka bir 9600dpi çöznürlğkte bir yazıcı almayı planlıyordum fakat servis yetkilisi ile konuştukça çok fazla problem olduğunu anladım. Canon alırsam orjinal mürekkep dışına çıkmak risk oluşturuyor diye düşünüyorum ben tercihimi muhtemelen epson l355 ya da 365 den yana kullanacağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enclosure kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bilgileriniz için teşekkür ederim. Ben aldığım yazıcıya ek olarak dolum yapabileceğim kartuş alıp kendim doldurmayı planlıyorum. Benimde forumlarda okuduklarım arasında haftada bir çıktı alınırsa sorun olmayacağı yazıyordu. Baskı kalitesinin yüksek olması çok iyi ama sıkıntı yapacaksa işime gelmez. Orjinal kartuşlarda pahalı olmasa alınır ama onlarda pahalı malesef.

    Epson yazıcılarada baktım ama onlarda pahalı geldi bana.
  • lordakrep kullanıcısına yanıt
    Epson yazıcılar ilk alımda pahalı gibi dursa da, mürekkep tanklı 2 yıl garantili canon satan yer ile görüştüm fakat çok güven vermediler. Hatta ben oradayken 2 müşteri ellerinde yazıcı ile gelince soğudum birden. Şimdi epson l365, l355 ya da l210 bakıyorum. L210 da wifi özelliği yok. Akıllı telefondan direkt baskı yapmak wifi ile çok büyük avantaj oluşturabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birazda kaliteli montajla alakalı,

    2 - 3 yıl önce öğrencilere a4 boyutunda 500 fotoğraf baskısı aldım canon mp230 ile ( 130 liraya almıstım tanklı ) . hala da calısıyordu. siyah biraz bozulmaya baslamıstı. renkli kartusta sorun yoktu.

    10*15 standart fotograftan 2000 tane cıkarır demek. tankla gelen mürekkepten sonra 2 kez daha tum tankları doldurmustum.

    yakında yine bir tane yazıcı alacağım. canon mg2450 veya e 404 modeli var ucuz olarak. yorumları iyi bir satıcıdan 150 lira altına almayı planlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.