Şimdi Ara

3. jenerasyon Moto G'ye ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 3. jenerasyon Moto G'ye ait yeni görüntüler ortaya çıktı 

    Motorolanın yeni modeli Moto G (2015)'in yarın resmi olarak duyurulması bekleniyor. Ancak duyurudan önce bazı önemli sızıntılar ortaya çıktı. 3. Jenerasyon Moto G modeline ait görüntüler Brezilya'daki bir perakende mağazasının hesabından yayınlandı. Olayın ardından bir çok kullanıcı görüntüleri indirirken mağaza yetkilileri de kısa bir süre sonra görüntüleri kaldırdı.

     

    Moto G (2015) modelinin kutusunun ve içeriğinin gösterildiği fotoğraflar ayrıca cihazın teknik özelliklerine de ışık tutuyor. Ortaya çıkan görüntülerin daha önce bu bağlantıda paylaştığımız görüntüler ile birebir uyuştuğunu görüyoruz. Kutu içeriğinde telefonun yanında 2 adet renkli kılıfın çıkması ise ilgi çekici bir detay.

     

    Bunun dışında ön yüzeyde özelliklerin yazılı olduğu jelatinde cihazın suya dayanıklılığı gösteren IPX7 sertifikası, çift sim kart desteği ve TV özelliği gösteriliyor. Üreticilerin zaman zaman Brezilya'da sıkça kullanılan TV özelliğini yalnızca bu bölge için eklediğine şahit oluyoruz. Muhtemelen Moto G (2015)'nin global anlamda satışa çıkacak modeli de TV özelliğine sahip olmayacak.

     

    Cihazın teknik özelliklerine baktığımızda Gorilla Glass ile korunan HD çözünürlükte 5 inç ekran, Snapdragon 410 çipset, 13 MP arka ve 5 MP ön kamera, 16 GB depolama alanı göze çarpıyor. RAM miktarı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor ancak daha önce  modelin  2 GB bellek / 16 GB depolama ve 1 GB bellek / 8 GB depolama şeklinde 2 farklı varyasyona sahip olacağı gündeme gelmişti. 3. Jenerasyon Moto G'nin resmiyete kavuşması ile birlikte net bilgileri donanimhaber.com'da bulabileceksiniz. 

     

    3. jenerasyon Moto G'ye ait yeni görüntüler ortaya çıktı 







  • 1.ci nesil moto g efsane aletti , çivi çakmışlığım var o cihazla .

  • Snapdragon 410'un 1.4 ghz'lik modelini kullanmaları iyi olmuş. Keşke ülkemize gelse ilk Moto G gibi.

  • Türkiyeye gelme ihtimali var mı ??

  • Lenovo'dan Türkiye pazarında mobil tarafta hizmet beklemeyin geçen Twitter üzerinden sordum Motorola cihazları resmi kanaldan getirmeyi planlıyormusunuz diye ... matbu hazır cevap geldi uzun bir süre lenovo markalı cihazlar ülkemizde olacak dendi ...

    Lenovo satabiliyorsa satsın ülkede bu cihazları açıkçası mağazama gelen tüm lenovo cihazları satılmadığı için diğer mağazalara transfer ettim.

    Lenovo Yetkilileri bu yazıları mutlaka okuyorlardır Teleservis 2014 te İlk Moto G yi kendisi getirdi milletin tadı damağında kaldı 629 Tl ye bulsa hala alacak olan var ama Lenovo nun umrunda değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 27 Temmuz 2015; 16:13:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vinewood

    1.ci nesil moto g efsane aletti , çivi çakmışlığım var o cihazla .


    aynen katılıyorum babam için almıştım uzun bir süre kullandım 629 TL ye efsane cihaz idi tek eksiği 5.1 yada Android M olacak ikisinden biri gelir ise uzun seneler o cihaz gider

  • 1 gb ve 8 gb depolama olan model alınmaz zaten tr yede gelmicek yine....

  • 8/16gb değil de 16/32gb seçenekli gelse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala 1 GB ramli Android telefon üretiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.