Şimdi Ara

Ant-Man and The Wasp (2018) | Peyton Reed - Paul Rudd - Evangeline Lilly

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
10
Favori
7.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ant-Man and The Wasp (2018) | Peyton Reed - Paul Rudd - Evangeline Lilly

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death52 -- 17 Nisan 2016; 20:02:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yamulmuyorsam phase 2 ant-man'le bitti. İnfinity War'da sağ çıkarsa, daha sonra gelebilir diye düşünüyorum.
  • Birkaç gündür ben de bu konuyu açmayı düşünüyordum ama daha kesin bir şey olmadığı için açmamıştım.

Gelirse iyi olur. Gerçi ilk filmi daha izlemedim ama işin içinde Marvel varsa her türlü izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 24 Temmuz 2015; 20:33:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Birkaç gündür ben de bu konuyu açmayı düşünüyordum ama daha kesin bir şey olmadığı için açmamıştım.

Gelirse iyi olur. Gerçi ilk filmi daha izlemedim ama işin içinde Marvel varsa her türlü izlerim.

Bizde sen açmadan açalım diye uğraşıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk film güzeldi devam gelsin tabiki

ama marvel 2015 ve 2016a 2 film yerine 3 film koysaydı takvime cok daha iyi olurdu yazık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death52

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Birkaç gündür ben de bu konuyu açmayı düşünüyordum ama daha kesin bir şey olmadığı için açmamıştım.

Bizde sen açmadan açalım diye uğraşıyoruz

Konu açmaya korkar olduk. @MERT*

• Gelirse bile çook çok sonra gelir. En erken 2020 yani.

Edit: Yanılmışım Spider-Man'den sonra ilk defa araya film eklediler iyi oldu Infinity War Part II filmine hazırlık açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 9 Ekim 2015; 7:43:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2018e yetişir bence. Daha ilkini izlemedim bende

• Marvel'ın en gereksiz filmi, onun yerine filmi çekilecek tonla karakter var. Romanlarda önemliydi gerçi.
  • Edgar Wright yönetir umarım ama imkansız gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Edgar Wright yönetir umarım ama imkansız gibi

Adam insanın karıncaya değilde, karıncanın insana dönüşmesini istiyomuş. Gerçi söylenti de eğer öyleyse bildiğin trollük yapmış.

• quote:

quote:

Adam insanın karıncaya değilde, karıncanın insana dönüşmesini istiyomuş. Gerçi söylenti de eğer öyleyse bildiğin trollük yapmış.

Hocam yok artık Ant-Man'in MCU'dan ayrı olmasını istiyor diye projeden ayrıldı/kovuldu diye biliyorum. Edgar Wright yönetseydi en iyi Marvel filmini izlemiş olurduk çünkü Edgar Wright'ın tarzına cuk diye oturan bir filmdi

• quote:

quote:

quote:

Hocam yok artık Ant-Man'in MCU'dan ayrı olmasını istiyor diye projeden ayrıldı/kovuldu diye biliyorum. Edgar Wright yönetseydi en iyi Marvel filmini izlemiş olurduk çünkü Edgar Wright'ın tarzına cuk diye oturan bir filmdi

Ben öyle bi haber okudum MCU'dan ayrı olmasıda trollük bence

• Death52 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam olsun, Edgar Wright başyapıt çıkartırdı, Fantastic 4 ve X-Men yok Avengers'ta Ant-Man olmasa nolur Age of Ultron'dada Hank Pym'in olmama sebebi Edgar Wright zaten, adam film bayağı uğraştı, çekimlere 1-2 hafta kala kovuldu sanırım
  • quote:

Yok hocam olsun, Edgar Wright başyapıt çıkartırdı, Fantastic 4 ve X-Men yok Avengers'ta Ant-Man olmasa nolur Age of Ultron'dada Hank Pym'in olmama sebebi Edgar Wright zaten, adam film bayağı uğraştı, çekimlere 1-2 hafta kala kovuldu sanırım

Tamam da onlar Fox'un elinde, Marvel kendi elindeki bi karakteri niye kullanmasın evrende?

• Death52 kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanmalı zatende ama Edgar Wright hayranı olarak Edgar Wright yönetmeliydi Bu arada çizgi-romanda Ultronu Hank Pym'mi yaratıyor?
  • quote:

Hocam kullanmalı zatende ama Edgar Wright hayranı olarak Edgar Wright yönetmeliydi Bu arada çizgi-romanda Ultronu Hank Pym'mi yaratıyor?

Benim içinde daha iyi olurdu yönetmesi ama film yine de çok iyiydi bence. Evet o yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Gelirse bile çook çok sonra gelir. En erken 2020 yani.

Yetkili son noktayı koydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 25 Temmuz 2015; 2:11:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guardian of the Galaxy ve Ant-Man filmlerine hayır demem ikisi de oldukça başarılı ve eğlenceli filmler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Guardian of the Galaxy ve Ant-Man filmlerine hayır demem ikisi de oldukça başarılı ve eğlenceli filmler.

+1 2'sini de sinemada keyifle izledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.