Şimdi Ara

Apple'ın akıllı saat pazarındaki hakimiyeti %75 seviyesinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Apple'ın akıllı saat pazarındaki hakimiyeti %75 seviyesinde 

    Apple'ın akıllı saat çözümü Apple Watch çıkışı ile birlikte akıllı saat sektöründe kontrolü ele almış durumda. Nisan ayından bu yana çeşitli ülkelerde satılmaya başlanan Apple Watch, henüz ülkemizde de resmi olarak satışa başlamış değil. Yine de Apple'ın akıllı saati tüm bölgelerde faaliyet göstermemesine rağmen pazarın 4'de 3'ünü oluşturmayı başarıyor.

     

    Geçtiğimiz yılın 2. çeyreğinde 1 milyon akıllı saat satışı yapılırken bu yıl aynı dönemde bu rakam 5.3 milyona çıkmış durumda. Bu rakamın 4 milyonluk bölümünü ise Apple Watch oluşturuyor. Apple Watch'ın yüksek satışları ile akıllı saat sektöründe %457'lik bir büyüme sağladığı söyleniyor.

     

    Apple'ın akıllı saat pazarındaki hakimiyeti %75 seviyesinde 

     

    Geçen yıl Apple'ın konumunda olan Samsung ise büyük bir düşüş yaşamış durumda. 2014'ün 2. çeyreğinde 700 bin akıllı saat satışı ile pazarın %73.6'sına hakim olan şirketin satışları bu yılın aynı döneminde 400 bin adete gerilemiş durumda. Apple'ın oyuna dahil olması ise Samsung'un pazar payının %7.5 seviyesine kadar gerilemesine sebep oluyor. Diğer üreticiler pazarda %17 seviyesinde varlık gösterirken kalan %75.5 Apple'ın hakimiyetinde bulunuyor.

     

    Kısa bir süre önce Apple Watch'ın 31 Temmuz 2015 tarihinden itibaren ülkemizde de resmi olarak satışa çıkacağı açıklanmıştı. Fiyat politikası ile eleştirilen Apple Watch modellerinin ülkemiz fiyatlandırmasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 







  • Unbelievable.

  • Apple watch dedikodulari basladigi zaman herkes bu grafigi tahmin ediyordu. En sonunda gerçekleşti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 23 Temmuz 2015; 18:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be rolex i solladı elma helal araba fıyatına sarjı 1 gun gıden saat satıyorllar

  • İşte bunlar hep fakirlik.

    Nasıl demeyin. Adam fakir ve zengine özeniyor. Zenginin arabasını alamaz, kıyafetini alamaz, evini alamaz, tatilini yaşayamaz ama telefonunu alabilir. Eskiden saatini de alamazdı şimdi saat de telefon gibi oldu onu da alıyor.

    Fakirlik demek özgünlükten yoksunluk demek, özenti demek.

    Zenginler ölsün 93 Brodway'dan selamlar.

  • Bence çok zekice bi hamleydi.çunku pazarda ilk üreten değil daha çok ilgi çeken kazanıyor ve bu global pazarda bunu başardılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theyapici

    vay be rolex i solladı elma helal araba fıyatına sarjı 1 gun gıden saat satıyorllar

    Genellikle sport ve Çelik modeli satılıyor altın versiyonunu 3 4 ünlü Aldı başka alan var mıdır bilmem zengin veya ünlü olsam Pahalı saat alacaksa 100 yıllık dev otomatik saat üretici firmalardan alırım akıllı sakatlanmam Pahalı fiyata



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-728D57403 -- 23 Temmuz 2015; 22:16:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında akıllı saat öyle gereksiz bişey değil. Marka saatlere verdiğim parayla akıllı saat alırım saatten fazlasını kullanırım fakat bu fiyatlar gerçekten çok uçuk. En baba akıllı saat 600 bilemediğin 700 olmalı ki satsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be .Demek ki akıllı saat alanların ortalama %75'i parasını bir teknolojik facia ya vermiş.

  • Şu pil olayıni halledinceye kadar akıllı saat alınmaz...

  • alıpda sürekli kullanan varmıdır merak ediyorum heves olsun hava olsun diye alınmışdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman normal bir saat gibi sarj ihtiyaci kalmaz o zaman yayginlasir. Yoksa denemelik oyuncaktan baska birsey degil su an icin.

  • Toplam 5 milyon şaşkın insan var
    akıllı saat hele hele apple watch alınır mi zenginlikler fakirlikle de alakası yok telefonu şarj etmeye useniyoruz bir de saat mi şarj edicez her gün şekilde yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç ilgimi çekmedi bu saat işi nedense,heralde fazla işlevsel özellik sunmadığı için olsa gerek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pebble'ın durumu nedir merak etmiyor degilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar zaman geçti de hemen pazarın %75'ne sahip oldular yahu, insan hayret ediyor.
  • Fransada yasiyorum etrafimda bir tane bile gormedim bu saati kullanan.restorant isletiyorum gelen musterilerde ya sony saat var ya samsung.benim gorusum tamamen yalan haber yahudi stratejisi. Satilmiyo ama cok hit bisey gibi gosterip piyasasini saglam tutuyolar inanmayin.ayni paraya fransada iphone 6 bulmak o kdr kolayki bunu kim alir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Fransada yasiyorum etrafimda bir tane bile gormedim bu saati kullanan.restorant isletiyorum gelen musterilerde ya sony saat var ya samsung.benim gorusum tamamen yalan haber yahudi stratejisi. Satilmiyo ama cok hit bisey gibi gosterip piyasasini saglam tutuyolar inanmayin.ayni paraya fransada iphone 6 bulmak o kdr kolayki bunu kim alir

    Türkiye'de satılmayan cihaz icin donanimhaber neden boyle bi reklam yapsın karı ne donanimhaberin bu konuda? 'Yahudi stratejisi' deyip apple gibi ie şirketin tum kontrolünü Yahudilere vermek Coca cola aracını tekmeliyorsundur bi de sen simdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playinq -- 24 Temmuz 2015; 12:46:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DubSteq

    Vay be .Demek ki akıllı saat alanların ortalama %75'i parasını bir teknolojik facia ya vermiş.

    Diğer seçeneklere bakarsak;
    Galaxy Gear S dışında samsung'dan bir şey yok bunu kabul edelim.Ona bakacak olursak (sanırım) sadece Samsung telefonlarda çalışan bir saat.Kaliteden eser yok dandik bir kol bandı kalite diye bir şey yok.Lastik leğen bir şey sonuçta bu telefon değil kaliteli hissettirmeli.Kişisel bir şey.
    Diğerleri fasa fiso bir tek moto 360 var,o da kaba bir tasarıma sahip 360 diye geçmesine ramen tam 360 derece değil,ekranı kötü ve arayüzü belli ki sadece saatler için tasarlanmamış çok uyumsuz sanki telefon.

    Apple dışındaki kimse akıllı saat yapmadı.Bir tek Apple akıllı saat yaptı.Diğerleri telefon kadar donanım koymadan telefon yazılımını çalıştırmaya uğraştılar o da olmadı.Onlarınki telefonla saat arasında bocalayan bir saçmalık.Tek "SAAT" Apple'ınki.
    Sport modeli dışındakiler alınmaz,(çok pahalı o paraya sahiden kaliteli marka saatler alınabilir) o ayrı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Is My Destiny -- 24 Temmuz 2015; 14:21:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: This Is My Destiny

    quote:

    Orijinalden alıntı: DubSteq Vay be .Demek ki akıllı saat alanların ortalama %75i parasını bir teknolojik facia ya vermiş.
    Diğer seçeneklere bakarsak; Galaxy Gear S dışında samsungdan bir şey yok bunu kabul edelim.Ona bakacak olursak (sanırım) sadece Samsung telefonlarda çalışan bir saat.Kaliteden eser yok dandik bir kol bandı kalite diye bir şey yok.Lastik leğen bir şey sonuçta bu telefon değil kaliteli hissettirmeli.Kişisel bir şey. Diğerleri fasa fiso bir tek moto 360 var,o da kaba bir tasarıma sahip 360 diye geçmesine ramen tam 360 derece değil,ekranı kötü ve arayüzü belli ki sadece saatler için tasarlanmamış çok uyumsuz sanki telefon. Apple dışındaki kimse akıllı saat yapmadı.Bir tek Apple akıllı saat yaptı.Diğerleri telefon kadar donanım koymadan telefon yazılımını çalıştırmaya uğraştılar o da olmadı.Onlarınki telefonla saat arasında bocalayan bir saçmalık.Tek SAAT Appleınki. Sport modeli dışındakiler alınmaz,(çok pahalı o paraya sahiden kaliteli marka saatler alınabilir) o ayrı.


    Bilgi sahibi olmadan konuşmak olabilir bu. Sony'nin SmartWatch 2'sini inceledin mi hiç acaba? Araştırdın mı da kalkıp böyle değerlendiriyorsun ki? Zamanının gerçekten ötesinde ve şu an bulunan saatlerden daha akıl karı bir yapı ortaya koyan yegane cihaz. Bu bir gerçek. SW3'ü hiç mi hiç sevmedim ama SW2'nin tam anlamıyla devam modelini ürettiğinde Sony yine gerçekten bu işin doğrusu ortaya çıkacak. Abartı donanım olmadan, ekranı iç aydınlatma olmadan da rahatça çalışan ve şık yapılı bir cihaz. Zaten adamlar LiveView ile girişip SW ile ilerletip SW2 ile doğru düzeye getirmişlerdi. Sonra sektörün saçma yapısı nedeniyle adamlar da dönüp SW3 ü çıkardılar, IFA'da umarım eskisinin üstüne koyup bir şeyler sunarlar. Apple Watch'dan kat kat daha iyi bir cihaz SW2!





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.