Şimdi Ara

Yeni SJ4000 (wifi destekli) inceleme 64,99$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SJ4000 FİYAT ŞU AN İÇİN OLDUKÇA AVANTAJLI FİYAT DÜŞTÜ KAÇIRMAYINIZ.. 64,99$

BU FİYATA ALABİLMENİZ İÇİN EU İŞARETLEMENİZ GEREKİYOR

FORUMA ÖZEL DÜŞÜK FİYATLI AVANTAJLI SATIN ALMA LİNKİ: 64,99$ SATIN ALMAK İÇİN TIKLA

SJCAM SJ4000 Artı olarak WiFi Standart
    DV 1.5 inç ekran mevcut
    170 Derece Geniş Açı
    Novatek 96660 işlemci mevcut

quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

SjCam 4000 wifi için önceden detaylı bir inceleme yazmış ve paylaşmıştık. Şimdi de detaylı bir video çekerek incelemeyi genişlettim, merak edenler için inceleme aşağıdadır. Bununla beraber, wifi üzerinden android telefona bağlanmasını da göstermeye çalıştım. İyi seyirler.

Özellikler:
    HQ 1080P FHD video yakalama ● 1,5 inç Yüksek Çözünürlüklü LCD ekran
    ● 170 derece A+ HD geniş açı
    ● Çoklu video kayıt formatları:
    2K (2560 x 1440) 30FPS
    1080P (1920 x 1080) 60fps
    1080P (1920 x 1080) 30FPS
    720P (1280 x 720) 120fps
    ● Birden fazla fotoğraf çekim modları:
    Tek Atış
    Brust: Saniyede 3 fotoğraf
    Zamanlayıcı: 2s, 3s, 5'ler, 10s, 20s, 30s, 60s
    Sürekli: 10 saniye 2 saniye, 5 saniye
    ● Spor tasarım
    ● Ultra kompakt ve hafif tasarım, (su geçirmez kılıf olmadan) sadece 63g
    ● IP68 i 30m ye kadar su geçirmez (su geçirmez kılıf gerekir)
    ● şarj ederken, Video kayıt
    ● HDMI çıkışı
    ● Micro SD Kart Sınıf 6 veya Above 32GB ( kart dahil değildir)
    ● Çıkarılabilir pil, değiştirilmesi kolay ve masrafsızdır
    ● Paket içeriğinde su geçirmez kılıf, kask için takma aparatı ve bisiklete montaj aparatı içerir
    ● Mükemmel: Doğa Sporları, Su Sporları, Ev Güvenlik, Dalış, vb
    Mevcut ● 8 renkler: Siyah, beyaz, altın, mavi, kırmızı, pembe, sarı

Marka: SJCAM
    Model: SJCAM SJ4000 + Kablosuz
    Türü: Spor Kamera
    Chipset Adı: Novatek
    Yonga seti: Novatek 96660
    Özel Fonksiyon: Çevrim kayıt, mikrofon, HDMI çıkışı
    Sistem Gereksinimleri: Windows 2000 / XP / Vista, Win 7

Max Harici Kart Desteği: TF 32G (dahil değildir)
    Sınıf 6 veya Üstü

Ekran Boyutu: 1.5inch
    Ekran Tipi: TFT

Pil tipi: Çıkarılabilir
    Kapasite: 3.7V 900mAh Li-ion şarj edilebilir pil
    Güç Kaynağı: DC 4.2V 450mA
    Şarj Yolu: PC USB şarj
    Çalışma süresi: 1080P 80 dakika kadar

Geniş Açı: 170 derecelik geniş açı
    Görüntü Algılayıcı: OV4689 Kom
    Kamera Piksel: 12.0MP
    Odak Aralığı: 12cm ~ sonsuz

Video Format: MP4
    Video Çözünürlüğü: VGA (640 x 480), (1920 x 1080) 1080P, 720P (1280 x 720)
    Video Sistemi: PAL, NTSC
    Video Frame Rate: 30fps, 60fps, 120fps
    Video Çıkışı: HDMI
    Resim Formatı: JPEG
    Görüntü Çözünürlüğü: 12M (x 3024 4032), (3264 x 2448) 8M, 5M (2592 x 1944)
    Ses Sistemi: Dahili mikrofon / Speacker (AAC)
    Poz Telafisi: +2, -2, -0.3, 0, 0,3
    Beyaz Dengesi Modu: Otomatik

Döngüsel Kayıt: Evet
    HDMI çıkışı: Var
    Zaman Damgası: Evet
    Arabirim Tipi: HDMI, USB 2.0
    Dil: Basitleştirilmiş Çince, Almanca, İtalyanca, Geleneksel Çince, Rusça, İngilizce, Japonca, Fransızca, Korece, Portekizce, İspanyolca, Polski

Ürün Ağırlığı: 0.063 kg
    Paket Ağırlığı: 0.670 kg
    Ürün Ölçüsü (U x G x Y): 5.9 x 4.1 x 3.0 cm / 2.32 x 1.61 x 1.18 inç
    Paket Boyutu (U x G x Y): 20.0 x 12.0 x 9.0 cm / 7.86 x 4.72 x 3.54 inç

Paket içeriği: 1 x SJCAM SJ4000 + WiFi Spor DV, 2 x Baz, 1 x Sabit Baz, 3 x Anahtarı Destek, 1 x Bisiklet Desteği, 2 x Bandaj, 2 x 3M Sticker, 1 x USB Kablo 1 x Silecek, 1 x Adaptör, 1 x Klip, 1 x Kask Dağı, su geçirmez Case 1 x Yedekleme Arka Kapak, 1 x İngilizce Kullanım Kılavuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 3 Kasım 2015; 9:45:02 >

• ARKADAŞLAR SJ4000 FİYAT ŞU AN İÇİN OLDUKÇA AVANTAJLI FİYAT DÜŞTÜ KAÇIRMAYINIZ.. 64,99$

BU FİYATA ALABİLMENİZ İÇİN EU İŞARETLEMENİZ GEREKİYOR

FORUMA ÖZEL DÜŞÜK FİYATLI AVANTAJLI SATIN ALMA LİNKİ: 64,99$ SATIN ALMAK İÇİN TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 3 Kasım 2015; 9:41:51 >

• 1080 60fps destekliyor mukafam karıştı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qntrl

1080 60fps destekliyor mukafam karıştı?

ilgili linkten detayları inceleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Yukarıdaki türkçe açıklamalarda 1080p 60fps yazmışsınız. sjcam in kendi sitesinde 1080 30fps yazıyor

http://www.sjcam.com/cameras/27-sjcam-sj4000-wifi-1080p-full-hd-action-camera-sport-dvr.html

• quote:

quote:

quote:

Yukarıdaki türkçe açıklamalarda 1080p 60fps yazmışsınız. sjcam in kendi sitesinde 1080 30fps yazıyor

http://www.sjcam.com/cameras/27-sjcam-sj4000-wifi-1080p-full-hd-action-camera-sport-dvr.html

benim alıntı yaptığım yer gearbest

• Bende bu tip bir ürün almak istiyorum fakat araç kamerası olarak kullanmak için. Şuan aklımda bir kaç soru var. İlk olarak araç için direk araç kamerasımı alsam yoksa bu tip bir şey alıp her türlü kullansam mı? 2. Olarak Xiomi kullanıcısı çok fazla forumda ve fiyatlar şuan aynı hangisini tercih etmeliyim kararsizim. 3. olarak ta Aynı modelin farklı konusunda var ikisi arasındaki fark sadece wifi sanırım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Bende bu tip bir ürün almak istiyorum fakat araç kamerası olarak kullanmak için. Şuan aklımda bir kaç soru var. İlk olarak araç için direk araç kamerasımı alsam yoksa bu tip bir şey alıp her türlü kullansam mı? 2. Olarak Xiomi kullanıcısı çok fazla forumda ve fiyatlar şuan aynı hangisini tercih etmeliyim kararsizim. 3. olarak ta Aynı modelin farklı konusunda var ikisi arasındaki fark sadece wifi sanırım ?

Bende aynı durumdayım araç kamerası lazım ama acaba aksiyon kamerasını alsam diye de kararsız kaldım

• hem araç hemde aksiyon kamerası olarak kullanabilirsiniz. fiyat 138$ dan düştü, kaçırılmayacak fırsat bence, yinede siz bilirsiniz, bizler elimizden geldiğince alıp inceliyoruz sizlere tanıtmaya çalışıyoruz, son karar sizlerin.
  • EU seçime türkiye gönderim gözükmüyor ayrıca Xiomi yi daha iyi gibi sanki siz nedersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

EU seçime türkiye gönderim gözükmüyor ayrıca Xiomi yi daha iyi gibi sanki siz nedersiniz

worldwide yani dünya çapında diyor açıklamasında, aşağıda shipping kısmında, siz satın alma aşamasına kadar gelin bakın bakalım orada kargo için ayrı bir ücret ekleyecek mi deneyin eğer öyle ise ben satıcıya mesaj atarım yada sizde kendiniz atabilirsiniz.
  • quote:

quote:

EU seçime türkiye gönderim gözükmüyor ayrıca Xiomi yi daha iyi gibi sanki siz nedersiniz

worldwide yani dünya çapında diyor açıklamasında, aşağıda shipping kısmında, siz satın alma aşamasına kadar gelin bakın bakalım orada kargo için ayrı bir ücret ekleyecek mi deneyin eğer öyle ise ben satıcıya mesaj atarım yada sizde kendiniz atabilirsiniz.

Ok hocam ben satınalma kısmına girmedim Türkiyeyi görmeyin bende bıraktım. Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Ok hocam ben satınalma kısmına girmedim Türkiyeyi görmeyin bende bıraktım. Teşekkürler

mail attım bekliyorum cevabını geldiğinde yazarım.

edit cevap geldi.

seçeneklerde Türkiye yok diyor ve özür diliyor, yöneticilerle görüşecek bilgi verecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 5 Kasım 2015; 13:41:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Bende bu tip bir ürün almak istiyorum fakat araç kamerası olarak kullanmak için. Şuan aklımda bir kaç soru var. İlk olarak araç için direk araç kamerasımı alsam yoksa bu tip bir şey alıp her türlü kullansam mı? 2. Olarak Xiomi kullanıcısı çok fazla forumda ve fiyatlar şuan aynı hangisini tercih etmeliyim kararsizim. 3. olarak ta Aynı modelin farklı konusunda var ikisi arasındaki fark sadece wifi sanırım ?

Bende aynı durumdayım araç kamerası lazım ama acaba aksiyon kamerasını alsam diye de kararsız kaldım

Ben bu aralar biraz mesgulum. Eger siz karar verip alirsaniz bana karirinizi bildirirseniz sevinirim. Bende 1~2 hafta sonra hepsini detayli inceleyip dogru karar vermeye calisicam.

• hem araçta hem aksiyon olarak bisiklet ve motsiklette kullanmak üzere bende almayı düşünüyorum takipte kalalım
  • 71 dolara bangood'dan sipariş ettim 20 günde geldi, gümrüğe takılmadı 20 dolar gösterttirdim faturayı. Şimdi bisiklet kaskına takmaya calısıyorum ama beceremedim, kullanma kılavuzunda direkt waterproofla kaskı gösteriyor, altına bir şey takmadan, ama öyle de olmuyor tabi. Videolarda da farklı ekipman kullanıyorlar sanki.

Ben tepesine koymak istiyorum side olanlar da var ama şık durmuyor. Yardımcı olan olursa sevinirim.
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Hocam gelen cevap olumsuz sanırım ? Bende alıcam bu hafta içi ama şu zamana kadar xiaomi düşünüyordum. Şimdi ekstra masrafları falan filan zaten tek su kabına neredeyse bunun fiyatına denk geliyor. İlk amacım araç kamerası olarak kullanım, lazım olacağı zaman aksiyon olarak tercih etmek. Yanında gelen aparatlar ile neredeyse her işini yapıyorsun ekstra alacağım sadece araç şarz aleti ve ufak bir çanta düşünüyorum. 64-65$ sıcak bir fırsat olacaktı. Yoksa yine 72.34 $ fiyatınada tercih edilir gibi duruyor.
  • Kaska takabildim sonunda. Ses oldukça zayıf ama bunun nedenlerinden birisi de üzerinde kabın olması,yanlarda 2 delik olmasına rağmen az da olsa etkiliyor.

Görüntü kalitesini iyileştirecek hangi programlar kullanılabilir? Render diyorlar sanırım. Bi de gece şu şu ayarlar, gündüzse keskinlikti bilmem neydi şöyle olsun diyebilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.