Şimdi Ara

Galaxy S i9000 ROM atmalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar :)

    Elimde Galaxy S var yani S serisinin ilk telefonu.Telefonda yanlış hatırlamıyorsam 2.3 Gingerbread sürümü var ve gayet stabil çalışıyor.Bazen gecikmeler oluyor tabi ki ama sorunu yok gibi şu an.Şimdi normal hayatta iPhone 5 kullanıyorum.Bu da eski telefonum aileden biri kullanıyordu bunu da.Galaxy S'de boşa çıkacağı için onu da alıp kullanacağım.Eski telefonumdu o zaten.iPod tarzı bi şey düşünüyorum ama ROM atmamı önerir misiniz ?Zamanında kullanırken düşünüyordum fakat şu an kararsızım yardım alayım dedim sizden.

    Nasıl yapıldığı hakkında bilgim var çok iyi olmasa da.En kötü video izleyerek yaparım diyorum.Yine de birisi detaylıca anlatırsa çok sevinirim.

    Yapan varsa,düşünen varsa,yapıp pişman olan ya da iyi ki yaptım diyen varsa lütfen yazsın arkadaşlar :) Konuşalım halledelim :)

    İyi günler :)



  • Galaxy S3 kullaniyorum. Sizin gibi cok kararsizdim bu konuda. Bence root, ozgurluk demek. Once cm 11 kurdum, sonra sıkıldım stock 4.1.2 kurdum. Gereksiz uygulamalari da sildim rami bosaltinca 400 mb kalıyor. Acilis animasyonunu da degistirdim. Kamera cekim sesi de gelmiyor artik. Kısacası telefonu istedigim gibi yaptim. Gayet de memnunum. Su siralar miui roma da bakiyorum. Belki gecebilirim. Fakat custom romlarda bazi uygulamalarda durduruldu hatasi veriyor. Bu yüzden stock 4.1.2 ye döndüm. Uzun lafin kisasi bence yapin. Tabii ki adimlari güzelce takip edin telefon elinizde kalmasin sonra :) root nasil yapilir rom nasil atilir konusuna gelince samsung rom yukleme rehberi diye konu var forumda. Konuya galaxy s root ve istediginiz rom dosyalarini atar misiniz derseniz atacaktir. Iyi gunler :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyv hocam sağolun bilgiler için :)
  • dandiro D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.