Şimdi Ara

Yandex Metro uygulaması artık İstanbul için de kullanılabilir durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yandex Metro uygulaması artık İstanbul için de kullanılabilir durumda 

     

    Yandex yerelleştirme çalışmalarında Türkiye'ye verdiği önemi üst sıralarda tutmaya devam ediyor. Rus bilişim teknolojileri şirketi Yandex bu kez Yandex.Metro adını verdiği toplu taşıma planlama uygulamasına İstanbul'u da dahil etti.

     

    Raylı sistemleri kapsayan bu uygulamaya İstanbul'da farklı olarak Metrobüs ağı da dahil edilmiş durumda. Bunun yanında Metro, tramvay ve füniküler hatları da toplu taşıma rotalarını düzenlemekte yardımcı oluyor. Gideceğiniz rotayı seçtiğinizde başlangıç noktasından varış noktasına kadar ulaşım seçeneklerini aktarmalar ile birlikte planlayan uygulama ortalama yolculuk süreleri ile birlikte birden fazla rota çizerek en uygun olanı seçmenize de imkan veriyor. Çevrimdışı olarak da kullanılabilen uygulama bu özellik sayesinde metro gibi şebeke erişimi olmayan bölgelerde de kullanılabiliyor.

     

    Uygulamada İstanbul dışında Rusya'dan Moskova ve Saint Petersburg, Ukrayna'dan Kiev ve Kharkiv ile birlikte Belarus'tan ise Minsk yer alıyor. Bu illere ziyaret edecek kullanıcılar da Yandex.Metro uygulamasını edinerek metro ağlarını kolay bir şekilde kullanabilirler.

     








  • Çok yararlı olmuş. İstanbul'u bilmeyen birisi için toplu taşıma kullanmak büyük karmaşa. Yandex'in Türkiye'ye verdiği destekte kullanıcılar tarafından karşılık görse keşke.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pastece

    Çok yararlı olmuş. İstanbul'u bilmeyen birisi için toplu taşıma kullanmak büyük karmaşa. Yandex'in Türkiye'ye verdiği destekte kullanıcılar tarafından karşılık görse keşke.

    Aradığımiz şeyi bulursak yandex te bizde geçeriz bazen kullanıyorum aradığım şey google da ilk sıradaki yandex de ise yok. Belli bir yerden sonra sabır taşıyor malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LegendM

    quote:

    Orijinalden alıntı: PasteceÇok yararlı olmuş. İstanbulu bilmeyen birisi için toplu taşıma kullanmak büyük karmaşa. Yandexin Türkiyeye verdiği destekte kullanıcılar tarafından karşılık görse keşke.
    Aradığımiz şeyi bulursak yandex te bizde geçeriz bazen kullanıyorum aradığım şey google da ilk sıradaki yandex de ise yok. Belli bir yerden sonra sabır taşıyor malesef


    Bazen kullandığınız için arama sonuçları istediğiniz bilgiyi vermeyebilir. Kişiye özel arama sonuçları sunuyor Yandex. Ben Türkiye'ye ilk geldiğinden beri kullanıyorum ve arama sonuçları % 90 istediğim şeyi önüme seriyor.
    Şu an ikimiz de aynı şeyi aratırsak ikimize de farklı sonuçlar serebilir.





  • Trafik Türkiye ile bu işler epey kolay oluyor halihazırda.

  • yandex amerika'ya uzak pazarlarda çalışmaya devam ediyor, takdirle kullanıyorum.

  • Helal olsun

  • beğendim
  • Ben moovit uygulamasını kullanıyorum çok etkili hemde minibüs hatları hariç bütün ulaşım yöntemleri var aktarma falan da öneriyor. Türkiye'de 4 şehirde çalışıyor üstüne. Yandexin kendisini geliştirmesi lazım bunu yapabilecek bi firma

  • Yandex'in hamlesi güzel olmuş lakin markette Trafi Türkiye olduğu sürece iş yapamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yapmışlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafi bu konuda şu an en iyisi. Ayrıca çevrimdışı da çalışacaksa anlık araç bilgilerini de vermiyor demektir. Navigasyonu kadar başarılı olmamış yandexin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.