Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider, Xbox One'da 1080p Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Günümüzde çok sayıda oyuncu Xbox One'da bazı oyunların daha düşük çözünürlükte çalışmasından rahatsız. Bu oyunların 1080p çözünürlükte çalışması isteniliyor. Zaten konsolların fiyat-performans ilişkisine bakarsak sanırım 1080p çözünürlükten fazlasını istemek haksızlık olur.

İlk olarak Xbox platformlarına gelecek Rise of Tomb Raider ise teknik yönden sıkıntılı olmayacak gibi görünüyor. Oyunun yeni yayınlanan videosu 1080p çözünürlükte çalışıyor. Oyunun yönetmeni Brian Horton da Rise of the Tomb Raider'ın 1080p çözünürlükte çalışacağını onayladı.

Rise of the Tomb Raider'ın 10 Kasım'da Xbox One ve Xbox 360 için çıkacağını belirtelim. Oyun daha sonra diğer platformlara da gelecek gibi görünüyor.

• Old gen oyun bi zahmet.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Old gen oyun bi zahmet.

Bu kanıya nereden vardın? Videolarda gayet iyiydi. Bu insanlar neden her oyuna muhalefet oluyor anlamıyorum. PS fanboyları bu oyuna, xbox fanboyları uncharted'a laf atıyor hep.
  • DX12 yaramis :P Xbox'uma.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

Old gen oyun bi zahmet.

Bu kanıya nereden vardın? Videolarda gayet iyiydi. Bu insanlar neden her oyuna muhalefet oluyor anlamıyorum. PS fanboyları bu oyuna, xbox fanboyları uncharted'a laf atıyor hep.

Oyun güzel olacak da grafikler iyi değil o kadar bide bizim de oynayacağımız oyuna neden laf atayım ?
  • quote:

Old gen oyun bi zahmet.

Oyununun grafikleri kötü mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mactavish-

Old gen oyun bi zahmet.

Gözler old gen :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reboot olan ilk oyun her yönden güzeldi.PC ve ps4 kullanıcısı olarak oyunu ps4 ve pc de görmek isterim ve sabırsızlıkla bekliyorum.

• Bu oyun güzeldir fakat bunu uncharted ile kıyaslayan acizleri görmek üzücü

• @Mactavish

Bu Gold gen sie U4 PS2 oyunu: )

• quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

quote:

Old gen oyun bi zahmet.

Oyununun grafikleri kötü mü?

Gayet iyi ama öyle en iyi grafikli oyunlar arasına girebilecek kadar kaliteli değil. Bi Mordor kalitesinde görselliği var ama hayırlı olsun 1080P Tomb Raider ile next gen e terfi edildi konsol. Biliyorsun 1080P olmazsa next gen olmuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

@Mactavish

Bu Gold gen sie U4 PS2 oyunu: )

Uncharted PS2 oyunu zaten PS e Tomb Raider kalitesinde oyun yapmak imkansız DX 12 Cloud ve Esram olmadığından dolayı. Tomb Raider in PS4 e geç gelmesinin sebebi Uncharted seviyesine çekmek için grafikleri. Belki hiç gelmeyecek bu işin üstesinden sadece One gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 22 Temmuz 2015; 14:19:34 >

• Mactavish

Butun karakterlerde Tressfx gercek zamanli gece gunduz ve hava donusumleri fazlasi ile artmis poligon säkulare. NX Gamer inceledide: )

• Bu yılın en iyi oyunların bir tanesi

• 1080p tamam ama hangi grafik kalitesinde?

• Xbox 360,Xbox One,PC ve PS4 Exclusive....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

Old gen oyun bi zahmet.

Oyun güzel olacak da grafikler iyi değil o kadar bide bizim de oynayacağımız oyuna neden laf atayım ?

Diğer platformlara çıkmasının önemi yok.Çünkü XO'da DX12 Cloud ve Esram sayesinde 4K 120 fps oynayabileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnakinHendrix -- 22 Temmuz 2015; 15:07:16 >

• Digital Foundry'e göre Pc ile konsol arasında en fazla grafik farkı olan oyun Witcher 3.
    Witcher 3 geliştirme aşamasındayken konsollarda medium-high arası grafiklerdeydi.
    Şuan Konsollarda high grafiklerde.
    Muhtemelen bu oyunda en az high ayarda grafiklerle gelir.

• dx 12 oyun performansını arttırıyor mu ya ben bi sitede artma yok diye okudum yani aşagı yukarı??

• quote:

Orijinalden alıntı: veli@1144

dx 12 oyun performansını arttırıyor mu ya ben bi sitede artma yok diye okudum yani aşagı yukarı??

Var hocam 1080p den 4k ya çekiyor.

Phil Spencer ın yalancısıyım tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 22 Temmuz 2015; 15:27:09 >
  • 1080p ye gerdirecekler mi yoksa gerçekten 1080p mi olacak orasını da açıklasınlar :) Konsol hilelerini anlattırmayın burda şimdi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.