Şimdi Ara

DİALLER İÇİNA AACELE YARDIM FATURAYI YEMEDEN YARDIM EDIN LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LUTFEN BİR IYILIK İÇİN TAM BIR OKUYUN VE BILGINIZLE YANITLAYIP BENI AYDINLATIN SU SERPIN LUTFEN

    Merhaba arkadaslar umarım yardımcı olursunuz benım usb asus ADSL modemım var ben bunu kullanıyorum ancak pcden otomatık bağlan yapabıldığımgıbı bunu(explorer ayarlaından yapıyorum) ama bunu yapmassam manuel olarak bır programı var ınternete bağlanıyorum kullanıcı adımı ve parolamı aratıyor bana. otomatık yaparsam aynı şeyı pcyi açtığımda kendı basına yapıyo.
    Ancak benımpcnın içinde eskı modemlerdende varmış ben bunu kullanmıyorum sadece usb ye adsl modem takılı PCNIN ARKASINDAKI TELEFON TATTI TAKMAYERINDE HAT TAKILI DEĞİL yanı sadece usb modemı kullanıyorum.
    YANLIZ bu dıal-up modem pcye tanıtılmış vazıyette kasaya telefon soketı takılı olmasada bı tehlıkesı varmı DİALLER BULAŞTI BANA DIE DUSUNUYORUM YADA KORKUYORUM CUNKU BI BELIRTIDE YOK PIYASADA AMA BI ARKADAS 5 MILYAR ODEDI ONDAN KORKTUM:).

    SONUC OLARAK ADSL MODEM KULLANIYORUM hem manuel calısıyom hem otomatik cevırme yaptığında telefonnumaram@ttnet ve bır parola doğruluyor splıtter parcasıyla telefonumda var aynı hat uzeınde adsl ıle bırlıkte calısıyo........ Ayrıca dıal-up modem tanıtılmıs olmasına rağmen hat yok uzerınde yanı pcnın telefon soketı takılması gereken yerınde telefon takmadım ben hiç onu kullnmadımda.
    DİALLER BULASINCA BI FATURA YERMIYIM BU KOŞULLARDA BIDE DIALLERI NASIL ANLARIM BULASTIĞINI VE SON OLARAK BEN BU MODEMIN DIAL-UP MODEMIN TANITILMIS OLDUĞUNDANDA ŞUPHELIYIM ONU NERDEN BAKABILIRIM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supersrt -- 6 Aralık 2006; 17:00:58 >







  • fax modeme telefon hattı bağlı değilse korkmana gerek yok
  • Dialupta tel hattı takılı değilse birşey olmaz. Ayrıca zaten kullamıyorsan dialup modemi kasanın içinden çıkartabilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ashc

    Dialupta tel hattı takılı değilse birşey olmaz. Ayrıca zaten kullamıyorsan dialup modemi kasanın içinden çıkartabilirsin.


    Çıkartacamda dun öğrendım var olduğunu zaten garantı var ondan kendım açmıyorum iççini yoksa kurtulcam o mıllatta kalma zımbırtıdan:)

    SOnuç nedır ADSL SAĞI SOLU ARAMAZ DEĞİLMİ UCUNDA spilitter ile bir telefon bağlı bulunsada...
    2SORUM DAHA VARDI dial up modemın tanıtılıp tanıtılmadığını nereden gorebılırım birde dialler olduğunu nasıl anlarız pcde ve en iyi hangi program temizleme yapıoyo...
  • YOKMU BIR BILEN CEVAP VERME ZAHMETINDE BULUNACAK BIR SEVGILI ARKADAŞ???????
  • antivir tavsiye ederim hem kasma yapmaz, ücretsiz ve şu sıralar testlerde önde gidiyor
  • ADSL modem bir yeri arayamaz. Dial-Up modeme hat takılı değilse endişeye gerek yok.
  • TABI TEK DÜŞÜNDÜĞÜM USB den dial-up modem kendıne hat alabılırmı?????normalde hat takılacak yerı kasada ama..Birde bu adsl modem dial-up gibi çalısma ozellığıne sahıppmı acaba...
  • İşte onu diyorum ADSL modem Dial-Up gibi çalışamaz, telefon hattı da USB'den dial-up modeme gitmez. Rahat olabilirsiniz yani.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

    İşte onu diyorum ADSL modem Dial-Up gibi çalışamaz, telefon hattı da USB'den dial-up modeme gitmez. Rahat olabilirsiniz yani.


    saolasın dostumya :) fatra yıyen cocugu gorunce bıldıklermı unuttum valla bılıyorum bıldıım halde sorma ıhtıyacı duyuyorumama cok saol acayıp yardımcı oldun eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.