Şimdi Ara

karar veremiyorum acil tavsiye lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. önce günlük durumumu anlatayım sonra ona göre tavsiyelerinizi istiyeceğim. İstanbul/bostancıda oturuyorum, yılın büyük bi kısmı caddebostan sahiline iner koşarım yada patenle migrosa bazen ordu evine kadar gider dönerim. artık tek bi ulaşım aracıyla gitmekten bıktım(paten). İnsan haftanın 5 6 günü aynı şeyi kullanınca bunalıyor artık, özellikle yazın. Bu yüzden bisiklet almaya karar verdim. hem ineyim sahile güzel bi yardırayım istiyorum ama istanbul içi gezmelerde yapabilirim, karşıya geçer haliç eminönü öyle gezerim. Şehir/tur bisikletimi alayım yoksa yol bisikletimi bi türlü karar veremedim. Şehir bisikleti rahat ama hız da sınır var, yol bisikleti o kadar rahat değil ama hızlı bunu anladım, ama ne derecede ? daha önce kullanmadığım için karar veremiyorum? sahilde hız denemeleri yapmak, kendimi kondisyon olarak zorlamak istiyorum. bunu sadece yol bisikletiyle mi yapabilirim, yoksa buna uygun şehir bisikletleri var mı? benim gördüğüm şehir bisikletleri biraz nazik, bazıları sepetli, klasik vs hiç hız zorlaması yapabilecekmişim gibi durmuyor ama şöyle beşiktaştan başlıyım eminönü yenikapı geziyim dersem yol bisikleti anamı ağlatır mı onu da biliyorum. Durum bu. tavsiyelerinizi bekliyorum.







  • bu arada bütçem 1000 lira. ikinci el taraftarıyım. sahibinden com a şöyle bi göz gezdirdim salcano , yada bianchi beni yıllarca götürebilecek az kullanılmış çok fazla bisiklet var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thememo

    bu arada bütçem 1000 lira. ikinci el taraftarıyım. sahibinden com a şöyle bi göz gezdirdim salcano , yada bianchi beni yıllarca götürebilecek az kullanılmış çok fazla bisiklet var.

    2013 de 1200tl ye aldigim sedona 731 i tek gecerim. Her seyi ile muhtesem sifiri 840 diye geciyir artik 1700tl civari dolar uctugu icin. Ancak ikinci el 731 olur 741 olur bulursan 1000 e kapatirsin tavsiyem krona bulasma salcano ve bianchi de zaten sedona ayarinda ama sedona kalitelidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Decathlon'da satılan B'TWIN Rockrider'lara bakın derim. Ömür boyu kadro garantisi var.
  • thememo T kullanıcısına yanıt
    Carraronun sportive 224 modelindeki şehir bisikletini kullanıyorum, hız konusunda beni yeterince tatmin ediyor. Yol bisikleti kullanmadım ancak uzun yola çıkmadığınız takdirde pek bir fark yaratacağını sanmıyorum. Bisiklet hafif olduğu için öyle gereksiz bir yorma olmuyor ve kondisyon olarakta beni memnun bırakıyor açıkcası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.