Şimdi Ara

100 Liraya Kadar Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 100 liraya kadar kulaklık tavsiyesi istiyorum. Ortalama bir kulaklık düşünüyorum, yani ne çok bas ne çok tiz. Aslında 60 liralık falan bir kulaklık alacağım fakat siz öneride bulunurken 100 liraya kadar çıkabilirsiniz. Lütfen önerilerinizi esirgemeyin arkadaşlar. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.



  • Domatesli Makarna Sosu kullanıcısına yanıt
    Eğer müzik sever biriysen kalitesiz kulaklık alıp pişman olma derim boşuna . İki katını ver memnun kal .
    Ben de benzer bi durumdayım , uzun süredir arayışlardayım ama hala almaya değecek bişey gelmedi önüme . Elimde iki yıl önce aldığım bi tane 60 TL civarı Creative EP-630i var . Aldığımın pişmanlığını şuan yaşıyorum çünkü her geçen gün daha fazla kullanmaya başladım ve şimdi keşke almışken adam akıllı bişey alsaydım diyorum kendime .
    Geçen gün arkadaştan Iphone 5s kutusundan çıkan Earpod'u Android telefona takıp kullanma fırsatım oldu . Beklediğimden çok daha iyi geldi bana . Ama Iphone ürünü olduğu için kendi Android telefonuma almaya çekiniyorum , kararsız kaldım .
    O yüzden maksimum 200 TL bütçeyle bişey bakıyorum ben de . Önerilere açığım tabi




  • aklımda piston 2 var arkadaşlar nedir ne değildir yardımcı olacak yok mu? @NE0NB1RD hocam ben telefonda kullanacağım da kulaklığı, o yüzden çok da şeyapmak istemiyorum çünkü bir player almadan alacağım kulaklık tam performansını vermeyecektir. Yani daha yüksek bir kulaklık alsam, player olmadığı için telefon dar boğaz yapacaktır.
  • Domatesli Makarna Sosu kullanıcısına yanıt
    bi ara bende düşünüyodum Piston 2 ' yi , içime sinmedi , kullanan varsa bilgilendirirse bizi sevinirim .

    Ben de senin gibi sadece telefonda kullanacağım alacağım kulakiçi kulaklığını . Pek ayar yapma fırsatımız olmayacağı için kulaklığın kendi özünden gelen kalite olması lazım . Bak Soundmagic E10s de kafamı kurcaladı şimdi
  • Daha önce telefonumda 200 liralık audiotechnica kulaklık deneme fırsatım olmuştu, fakat modelini şimdi hatırlayamıyorum. Söylediğim gibi telefonun kulaklığı sürememesi sonucu kullandığım mh750 kulaklıktan çok da farklı bir ses alamamıştım. Zaten aslında kulaklıktan önce güzel bir player alınması gerektiği öneriliyor. Ama bütçe kısıtlı malum :/
  • ben olsam Zero Audio Carbo Tenore a bir göz atardım
    headfi de o kadar çok olumlu yorum var ki sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorum
  • @hanamichi hocam, öneriniz için teşekkürler, saçma gelebilir ama kulaklığın tipini hiç mi hiç sevmedim :/ başka önerisi olan yok mu arkadaşlar?
  • up?
  • Up up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısından ben de arıyorum tavsiye lütfen!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.