Şimdi Ara

Star Wars: Battlefront Açılışını EA Access Üyeleri İle Yapıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
         2015'in büyük heyecanla beklenen yapımları arasında yer alan Star Wars: Battlefront'un, ilk olarak Xbox One üzerinde EA Access aracılığıyla oynanabileceği Xbox patronu Phil Spencer tarafından onaylandı.

Xbox One platformuna özel olan EA Access sisteminde aylık 4.99$ veya yıllık 29.99$ ödeyerek EA'nın bu programa dahil ettiği oyunları oynayabiliyor, EA oyunlarını çıkışından önce indirip tecrübe edebiliyor ve dijital oyunlarda % 10'luk indirim sahibi olabiliyorsunuz. Aslında bir nevi "avantajlı" oyun kiralama sistemi diyebileceğimiz sistem belki Xbox Live Gold üyeliğiyle bir arada sunulsa çoğu oyuncu için daha cazip hale gelebilirdi.

• Talha bosuna mi o kadar para verdik? Gold'la gelsinmis!! Zekaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parrotzik -- 21 Temmuz 2015; 13:26:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: parrotzik

Talha bosuna mi o kadar para verdik? Gold'la gelsinmis!! Zekaya bak.

"Zekaya bak " cümleni nedense haberi yazan için değilde senin yorumun için dikkate alasım geldi.

Ea Access Live üyelikle birlikte verilse her oyuncu yıllık 65 tl kar etmiş olur. Ha illa sen ben yıllık 65 tl harcamak istiyorum diyorsan git fakire fukaraya ver o 65 tl'yi.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Patrono ne la

• quote:

Orjinalden alıntı: BorgaXxX

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: parrotzik

Talha bosuna mi o kadar para verdik? Gold'la gelsinmis!! Zekaya bak.</blockquote>

"Zekaya bak " cümleni nedense haberi yazan için değilde senin yorumun için dikkate alasım geldi.

Ea Access Live üyelikle birlikte verilse her oyuncu yıllık 65 tl kar etmiş olur. Ha illa sen ben yıllık 65 tl harcamak istiyorum diyorsan git fakire fukaraya ver o 65 tl'yi.

Kabahat bu konuyu haber yapıp siz okuyasınız diye buraya koyan Talha 'da adam fikrini beyan etmiş bi hakaret etmediğiniz kalmış

• quote:

Orjinalden alıntı: fnxcoder

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BorgaXxX

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: parrotzik

Talha bosuna mi o kadar para verdik? Gold'la gelsinmis!! Zekaya bak.</blockquote>

Ea Access Live üyelikle birlikte verilse her oyuncu yıllık 65 tl kar etmiş olur. Ha illa sen ben yıllık 65 tl harcamak istiyorum diyorsan git fakire fukaraya ver o 65 tl'yi.</blockquote>

Kabahat bu konuyu haber yapıp siz okuyasınız diye buraya koyan Talha 'da adam fikrini beyan etmiş bi hakaret etmediğiniz kalmış

BorgaXxX lafım sana değil o arkadaş gibi düşünenlere

• E3 de baya bi playstation ortakligi yaptilar gibiydiler ama sağ gosterip solu yapistirdilar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.