Şimdi Ara

Samsung galaxy s6 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar samsubg galaxy s6 kullanmış arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Simdi ben s3 kullandim ve bi yerden sonra cok kasmaya baslio ve kullanilmaz hale geleior. Acaba s6 da da bu olurmu. Simdiden cok teşekkur ederim. İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • S6 şuanda bile arada kasıyor, Lollipop ile gelen aşırı ram tüketimi ve pil sorunu var. 2 sene sonra ne olur sen düşün. 4 yıllık iPhone 5 hem hala güncelleme alıyor hem de takır takır çalışıyor.

    Yok ekranı daha büyük, yok kamerası daha iyi çekiyor yok 3 GB rami var bunlara takılmayın. Telefonun kullanımına bakın. 1 GB ramli iPhone 5 3 GB Ramli S6'dan hızlı çalışıyorsa burada suçu Samsung'da aramak gerekir.
  • dörtçeker kullanıcısına yanıt
    Şimdi şu yorumunuzdan sonra gerçekten Teknoloji konusunda bilginizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim. S6 aşırı Ram tüketimi var doğru, çünki Arka planda %90 sıklıkla girdiğiniz uygulamaları çalıştırıyor (Mesaj uygulaması,E-Posta,Facebook,Kamera vs..) Siz bunlara tıkladığınızda telefon zaten arka planda çalıştırdığı için ekranınıza çok hızlı bir şekilde geliyor zaten. Ram tüketiminin aşırı olmasının başlıca sebebide bu. Bu normalmi diye sorarsanız hayır değil, fakat güncelleme ile düzeltildikten sonra 3GB nin 2GB sini telefon yine kullanacak. Yani size ileriki güncellemede 400 mb Ram tasarrufu sağlayacak. Bir başka konu ise kamerası iyimiş, ekranı büyükmüş bunları takmayın dediniz. Arka Kamerası UHD(3840x2160) Ön kamerasıda QHD(2560x1140) çekebilen bir makine şuanda Teknoloji dünyasının gerçekten bir şaheseri diye nitelenebilecek özelliklidir. 2K ekrana sahip olan telefonun çektiği fotoğrafları yüksek çözünürlüklü Monitörlerde incelediğinizde zaten bir çok insan hayran kalıyor. Antutu Benchmark testlerinde 60.000 sayısını geçen rakamıda Exynos ve kötülediğiniz Ram kullanımının bu alandaki gözle görülür bir başarısıdır. Bende tablet kısmında bir Apple kullanıcısı olarak Samsungun S6 konusunda gerçekten çok başarılı bir üretimi olduğunu ve gerçektende iPhone 6+ telefonun altında değil kezâ bence üstünede çıktığını söyleyebilirim. iPhone markasının özellikle benimde ilgimi çeken yanları düşük donanımla harikalar yaratmasıdır bu saklanamaz bir gerçek zaten. Fakat herşeyde güncelleme değildir bunuda unutmayalım. Galaxy Wonder'dan tutunda hatta Galaxy Mini 2 dahil şuanda piyasada kullanılabilecek telefonlardır. Hızları tabikide yavaş olacak, fakat onlar ayakta kalabilecek potansiyel hâla var. Yani sözün sonuna gelecek olursak. Samsung ekran olarak gerçekten iyi işler yapıyor, kamera konusundada Sony den sonra 2. Numarayı temsil ediyor.
    Apple'nin yaptıkları işler inanılmaz harika, Fakat rakamlar göz önüne alındığında gerçekten özellikle kamera ve Ekran konusunda Apple'dan öndeler. Telefon kullanımında Samsung 2013 2014 2015 yıllarında çıkarttığı bir çok modelle bunu genellikle iyleştirdi. Android'in iOS a kıyasla uygulamalar arası geçişte takıldığını söyliyebilirim, Ama akıcılık konusunda Android artık bu işi genellikle çözmüş durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelikanliCekirge -- 21 Temmuz 2015; 9:58:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Saolun arkadaşlar yardiminiz için. En çok ta olkacan kardesime teşekkyrederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.