Şimdi Ara

Samsung s4 mini ve note 3 neo'da bilinmeyen klasör oluştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bahsettigim telefonlarda "Z0tOWGxhQmkya2VVSWdBS2lwNjAxNzE1Mw" adında klasör oluştu. Klasörün içinde 3 dosya var. Birinin adı "bu dizin çok önemli lütfen silmeyin" Acaba virüs olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Android önemli dosyaları gizler kesinlikle virüs anti virüsle tarama yapın olmazsa format atın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hangi antivirüsü kullanayım? Avast yüklü telefonumda işe yaramadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahip86 -- 23 Temmuz 2015; 22:00:13 >
  • aynısı android 5.02 kullanan xperia z1 telefonumda da oldu. nette araştırdım net bişey yazan yok. Dosya yöneticisinden dizini silip teli yeniden başlattım. Tel açılınca baktım aynı dizin tekrar gelmiş aynı yerinde duruyooru. Dosya yöneticisinde silip dosya yöneticisini aç kapa yapıp baktım gene geri gelmiş. Sonra usb bağlantısı yapıp oradan sileyim dedim, usb den bağlanınca görülmüyor, dosya yöneticisinden girince görünüyor. AAnamadım gitti oog :)
  • Aynı sorun benim telefonumda da mevcut. Siliyorum bir süre sonra dosya yöneticisine baktığımda geri gelmiş olduğunu görüyorum. Bir de üstünde bu dizini silmeyin önemlidir filan yazıyor. Pek çok virüs tarama programı denedim. Ayrıca telefonda arada bir kasma ve şarjın hızlı tükenme sorunu da var. Tek çözüm format mıdır? Başka önerisi olan var mı?
  • Bazı programlar (uygulama gizleme, fotoğraf gizleme vs) bu tür klasörler oluşturabiliyo, varsa o tip programları kaldırın. Programları kaldırdıktan sonra klasör silinince yeniden oluşturulmazsa sebebi silinen programdır.
  • Maalesef, aynı sorun devam ediyor. Dosya yöneticisinden arta kalan gereksiz dosyaları bile sildim. Dosya yöneticisinde "Gizli dosyaları göster" diyorum, birkaç dosya çıkıyor ama onlar da önemli mi değil mi silersem ne olur bilemediğim için dokunmadım. Telefonumun sonu format galiba
  • AppLock ya da benzeri bir uygulama kullaniyorsaniz kaldirin bi de telefon belleginde mi harici sd karttami ona bi bakin..

    Applock olsun benzerleri olsun ya da guvenlik anti falan filan her neyse iste kilit uygulamalari varsa once uygulama kilitlerini falan acin sonra uygulamayi silin hafiza kartinda ise bicimlendirin telefonda ise silin virus degil ancak uygulama onbellek ya da kayit verisi sanirim android sistemde oyle bisey yok yani önemli aman ha silmeyin diye bisey yok..

    Ve Android de bildiğiniz windowstaki gibi virus olmaz linux tabanda çalışmaz cunku androidde uygulama iznini siz verirsiniz ya da reklam olur...

    Direk silin gitsin root yetkisi var ise sdmaid ya da benzeri bi uygulama ile silin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu eski ama görünce cevap yazayım.

    Z3FiWGhhQmsyMGVVNGxBU2o1NTAxNzYyMw Klasörünü Advanced System Care'in Virus koruma özelliği ekler.
    Zaten içindeki 3 dosyayı Text Editör ile açarsanız, tehlikeli herhangi bir string barındırmadığını da görebilirsiniz.
    Endişe etmeyin yani. Ya ASC'yi tamamen kaldırıp alternatif programlara yönelin, veya bırakın kalsın. Zaten klasörü silmek mümkün değil. Silindikten 3 saniye sonra yeniden otomatik olarak oluşturuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.