Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 5 S-Pen sızıntısı önemli bir değişikliğe işaret ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung Galaxy Note 5 S-Pen sızıntısı önemli bir değişikliğe işaret ediyor


     

    Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 5 için önümüzde artık bir veya iki aylık bir süre kalırken, cihaz ile ilgili sızıntılar da derinleşmeye başladı. Kılıf görsellerinden sonra bu kez modelin S-Pen kalemi kanlı canlı kameraların karşısına çıktı. 




    S-Pen ile ilgili en önemli değişikliklerden birisinin telefona göre renginin değişeceği idi. Ancak görsellere bakıldığında yan kısımdaki fonksiyon tuşu haricinde üst kısımda da yeni bir fonksiyon tuşu bulunduğu görülüyor. Bu tuş bize tükenmez kalem konseptini hatırlatıyor. 




    Tahminler tuşun kalemi çıkarmak istediğiniz esnada basarak gerekli tırnak alanını oluşturacağınız bir fonksiyonu olduğu yönünde. Ancak bu durumda otomatik olarak kalemin çıkarılması iddiaları zayıflamış oluyor. Diğer bir tahmin ise tuşun farklı fonksiyonlar taşıyacağı yönünde. Ancak bu ihtimal oldukça zayıf görülüyor. 




    Samsung, yeni Note akıllı telefonunun yılın en çok konuşulan modellerden birisi olması için elinden geleni yapıyor. Şimdiye kadar sızan iddialara baktığımızda modelin; işlemci, grafik birimi, depolama birimi, bellek ve bağlantı yongasını bir arada barındıran yeni Exynos 7422 yongasetinden gücünü alacağı görülüyor. 




    Ayrıca 4GB RAM, daha ince ekran çerçevesi, metal çerçeve, cam kaplama yüzeyler, daha ince profil, 4100mAh civarında daha büyük bir batarya, yenilikçi S-Pen kalem şimdiye kadar gündeme gelen diğer iddialar arasında. Modelin 12 Ağustos veya 5 Eylül tarihlerinden birinde tanıtılacağı öngörülüyor.  

     

     








  • bence otomatik çıkartmalı olan sistem daha iyi ve havalı olur gibi geliyor bana... :)

  • Şu batarya işini biraz daha ilerletmeleri lazım artık 5000-6000 şart yarım 3 milim daha kalın yap bataryayı artır sanki inceltip inceltip de bıçak olarak kullanmıyacazya

  • Note 4 Note 3 kadar etkili olamamisti,bu sefer en ust duzeye cikacak gibi duruyor,kalem dendiginde ilk akla gelen note serisidir zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoNickMan

    Şu batarya işini biraz daha ilerletmeleri lazım artık 5000-6000 şart yarım 3 milim daha kalın yap bataryayı artır sanki inceltip inceltip de bıçak olarak kullanmıyacazya


    10 mm yapıncada böyle telefonmu olur dersiniz.10k batarya koymuş adamlar yorumlara baktım herkes berbat iğrenç diyor ulan telefonun amacı uzun pil ömrü sunmak en iyi tasarımı yapmak değil.

  • Note 5 bu yıl ortalığı supurucek tek cihaz olacak. Note 4 bende bir hayal kırıklığı yarattı. Galaxy s6daki agresif teknoloji politikasini umarim note 5tede görürüz. Samaung gene çılgınlık peşinde malum Çinli istilası

  • Herşey iyi hoşta bu güzel cihazların fiyatı bizde fazlasıyla bankaların işine yarayacak. Şirketler banka ile anlaşmalı krediler ve komisyon ücretleri ile zengin olacaklar. Kısacası olan yine biz teknoloji meraklısı tüketicilere olacak.

  • Artık amiral gemisi telefon almak hikaye olmaya başladı.
    Eskiden amiral gemi telefonlar pahalı olsa da alınabilirlikleri vardı. Ancak şu anda fiyatlar çok çok yükseldi. Saçma sapan vergiler çıkmaya başladı.

  • Kalemi çıkarmak bazen çok zor bir hal alıyor,bu konuda bir kolaylaştırma gerçekten güzel olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amaaaaan s-pen çok güzel olmuş.o kadar güzel olmuşki bence telefonu hiç çıkarmasınlar.sadece s-pen çıkarsınlar :)
  • ben n9005 note 3 kullanıyorum



    telefonum çok temiz gün içinde kalemi kullanma oranım baya yüksek kalem baya boya attı garantiside yok götürüp vereyim



    ama bu telefon bir güzel duruyor seneye note 6 alırız artık :)

  • evet öbürünün cilalanmışı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oo_Oo

    Note iyide arkadas 3000 ler beni asar adam gibi telefon gelse 2000 e kadar verebilirimde 3000 asla yani babam sana hediye alacagim oglum dese bile almam
    Taksitci degilim dandirik bi telefon icin aylik 200 300 tl taksite girmem
    samsung bi guzellik yapip 2500 + akilli saat verirse yine dusunebilirim

    Hocam sizde çok şey istemişsiniz 2500+ saat ben sadece 2500 e razıyım 3000 civarı olmaz inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.