Şimdi Ara

iOS uyumlu Inspire ve Inspire Pro artık ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  iOS uyumlu Inspire ve Inspire Pro artık ücretsiz

     

    KiwiPixel tarafından iOS 8 işletim sistemli iPhone, iPad ve iPod Touch için hazırlanan ve 2011 yılında bu yana markette bulunan çizim uygulaması Inspire ve Inspire Pro, kısa bir süre için ücretsiz yapıldı.

     

    Markette uzun süredir yer almanın verdiği avantajla çok ciddi anlamda geliştirilen Inspire, kişilerin farklı renk ve fırça seçenekleriyle üst düzey çizimler / tasarımlar yapabilmesine imkan tanıyor. Siyah ağırlıklı modern bir arayüzü bulunan uygulama, özellikle 64-bitlik işlemcisi ve dört çekirdekli GPU birimiyle dikkatleri üzerine çeken iPhone 6 modelinde özel altyapısı sayesinde yüksek performans verebiliyor. Open GL tabanlı Sorcery boyama motoruyla da hem hızlı hem de kararlı çalışan uygulama, paylaşma noktasında da birçok benzeri gibi Dropbox, Facebook, Twitter ve Flickr gibi sosyal ağlardan aktif şekilde yararlanabiliyor.

     

    Daha önce 5$ ve 10$ fiyat etkiketleriyle satılan gelişmiş çizim uygulaması Inspire ve Inspire Pro, an itibariyle buradan ve buradan ücretsiz olarak elde edilebiliyor.

     








  • Oooo indiriyim hemen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.