Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxblue -- 23 Temmuz 2015; 21:48:07 >

• fiyat yazmak zorunludur
  • 360 uyumlusuda aynı boşuna takas yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesx

360 uyumlusuda aynı boşuna takas yapma.

mad catz vs pro var bende bide xbox uyumlu o direkt olarak çalışıyr pc e sıkıntısız..?
  • Bende madcatz birçok ürünü mevcut ama pcye takınca bazen bir kerede bazen iki üç kerede ışığı sabitliyor.pc ile alakalı bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: pesx

Bende madcatz birçok ürünü mevcut ama pcye takınca bazen bir kerede bazen iki üç kerede ışığı sabitliyor.pc ile alakalı bir durum

bendeki round 2 modelinin ışığının sadece bir kere yandığını gördüm ama ışığı yanmasada sorunsuz çalışıyor. dediğim gibi vs pro modeli xbox 360 uyumlu takınca hemen ışığı yanıyor ve çalışmaya başlıyor. bende xbox 360 gamepad leri var aynın onun gibi sorunsuz çalışıyor....
  • Benden aldigin stick in de bu anakartinla alakasi olabilirmi acaba calismamasi raund2 de skinti yarariyorsa ayni usb ye vs editionu nie bagliyorsun bazi anakartlarda bu tip zorunlar oluyor izmirde binarkadas in quanba marka stickinde sahit olmustum bence o anakarti degistir pesx solediklerine katiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: niyelka

Benden aldigin stick in de bu anakartinla alakasi olabilirmi acaba calismamasi raund2 de skinti yarariyorsa ayni usb ye vs editionu nie bagliyorsun bazi anakartlarda bu tip zorunlar oluyor izmirde binarkadas in quanba marka stickinde sahit olmustum bence o anakarti degistir pesx solediklerine katiliyorum

Satıcam zaten ikisinide asus anakart alıcam. Bok vardı gittik msi aldık. Thermaltake marka klavye almıştım 300 tl ye bios klavyeyi görmedi günlerce mailleştik adamlarla...

• çok eski bir stıck bu sf cıktıgında cıkarmıslardı bunu :) xp felan anca calıstır drıver sorunu olur ps3 ıcın bırsey dıyemem ama ederi 200 - 250tl arası.

400'e satarsan öpte başına koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

çok eski bir stıck bu sf cıktıgında cıkarmıslardı bunu :) xp felan anca calıstır drıver sorunu olur ps3 ıcın bırsey dıyemem ama ederi 200 - 250tl arası.

400'e satarsan öpte başına koy

Ben pcde kullanıyorum zaten driver kurmana gerek yok. Direkt görüyor ama bazen bi kaç kere takınca görüyor. Ayrıca windows 7 de kullanıyorum xp mi kaldı artık bilader. Konu kirlenmesin böyle yorumlarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxblue -- 22 Temmuz 2015; 15:24:20 >
  • ALLAH a sukurler olsun kı 1 kere bıle bu sorunla karsılasmadım stıck ı sok cıkar yapma stıck ın cevırıcısı var onu cıkar devamlı ben hep ole kullandım wındows un yenı surumunu kullan xp veya vısta kullanıyorsan dıyorum ayrıca bıde emılator var ısmı tam aklıma gelmıyor google den yaz toll dıye bırsey dı cıkar elbet cok bılenen on usb kullanma hıcbırzaman arkadakılerı kullan bunun dısında soylıyebılcegım bırsey yok raund2 de sorun yapıyorda vs edıtıon da yapmasıda normaldır bu dedıklerımı yap olmassa artık yapcak bırsey yok raund 2 ıle vs edıtıon aynı anakart kullanıyor pc ıcın hepsınde yapar eyer anakartının usb sınde sorun varsa sonucta ıkısıde madcatz grafık tasarımla ugrastıgım ıcın hep guclu anakart ve guc kaynagı kullandım belkıde bu yuzden yasamadım bu sorunu yada tamamen elektronık sans
  • donanımı guvenle kaldırmadıgınız ıcın zamanla stıck ıcıerısnde pcbde dekı devreler anıden 5v elektırık keısnıtısı yıye yıye mortıngen oluyor senın stıckte bu duruma maruz kalmıs. yanı akusu bıtmıs arabayı bayır aşşağı vurdumak gıbı bırsey anlayacagın.

tak cıkar yapa yapa arada elektrık alan devre fonksıyonları harekete gecıyor. uzun vade de pcb yanarsa ps360+ ıle modlarsın kafan rahat olur multı konsol calıstırır

konsol ıle kullananlar genelde tak cıkar yapmadıkları ıcın dırek tv kapatınca konsolda kapandıgı ıcın daha uzun omurlu oluyorlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.