Şimdi Ara

Android için Cortana beta sürümü sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Android için Cortana beta sürümü sızdırıldı


     

    Microsoft'un daha çok Oscar ödülleri gibi pek çok etkinlik ve turnuvadaki isabetli tahminleri ile adını duyuran dijital asistanı Cortana bu ay içerisinde Android platformunda beta programına başlayacaktı. Ancak beta sürümü sızdırılmış durumda.




    Kaynak beta sürümü Android 4.4.2 işletim sistemli Galaxy Note 3 modeline kurmuş ve başarılı bir şekilde çalıştırmış. Daha sonra da bu çalışmalarını Apk dosyası olarak internette paylaşmış. 




    Cortana asistanı Windows Phone cihazlarına sistem seviyesinde entegre edildiği için daha fonksiyonel bir şekilde çalışıyor ve bu alanda Siri ile rekabet ediyor. Ancak Android uygulaması daha kısıtlı bir kapsama sahip. Genelde hava durumu bilgilerini görebilme, sesli not alabilme veya alarm kurabilme gibi işlemler yapılabiliyor. 




    Microsoft göründüğü kadarıyla Android kullanıcılarının ilgisini çekerek Windows platformuna adam kazandırma taktiği izliyor. Zira Windows Phone yanında Windows 10 masaüstü sürümleri ve Xbox One platformu da Cortana'nın tam entegrasyon sürümüne sahip olacak. Böylece beğenen kullanıcılar Windows 10 sürümlerinde tam fonksiyonel halini denemek isteyebilecek. 





     

     







  • Bizde deneyelim hiç olmazsa geri donuslerden programı geliştirirler ??

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.