Şimdi Ara

Boyutlarıyla dikkat çeken 4K kamera modeli E1 Camera, Kickstarter projesine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Boyutlarıyla dikkat çeken 4K kamera modeli E1 Camera, Kickstarter projesine başladı 

     

    Popüler bağış platformu Kickstarter, kompakt boyutları ve 4K video çekebiliyor olmasıyla dikkatleri üzerine çeken video kamera modeli E1 Camera'ya destek aramaya başladı.

     

    Jason Zhang tarafından hazırlanan E1 Camera, yukarıda yer alan görselden de görebileceği üzere köşeli bir tasarıma ve her zaman taşınabilecek bir gövdeye sahip. Teknik olarak bünyesinde 4/3-inç boyuta sahip bir sensör taşıyan model, MFT yani Micro Four Thirds lens yapısıyla yüksek lens çeşitliliği sunuyor ve tam 4096 x 2160 piksel saniyede 24 kare video çekimlerinin altından kalkabiliyor. Arkasında 2.5-inç 320x302 piksel bir ekran yer alan kamera, 128GB'a kadar MicroSD üzerinden arttırılabilen hafıza desteği veriyor.

     

    Saniyede 30 kare çekim hızını 3840 x 2160 piksel çözünürlük, saniyede 60 kare çekim hızını ise 1920 x 1080 piksel çözünürlükte elde edebilen kamera, fotoğraf çekimi de gerçekleştirebiliyor ve hem fotoğraf hem de video sırasında sürekli otomatik netleme gerçekleştirebiliyor. Gücünü Ambarella A9 görüntü işlemcisinden alan ve Wi-Fi 802.11N, Bluetooth Low Energy teknolojileriyle akıllı telefonlar üzerinden kontrol edilen E1 Camera, ISO 6400'e kadar verdiği etkileyici yüksek düşük ışık performansıyla da beğeni topluyor.

     

    Kickstarter'da 42,000$ toplamayı hedefleyen ve şimdiye kadar 18,442$ bağış alan E1 Camera, yapılacak en az 500$ bağış ile 2015 Aralık ayında elde edilebiliyor. Kameranın yapabildiklerini gösteren tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

     

    Boyutlarıyla dikkat çeken 4K kamera modeli E1 Camera, Kickstarter projesine başladı 








  • Uygun Fiyatlı Güzel Bir Çözüm,Ancak Yurt Dışından Alındıktan Sonra Zaten Alternatifleri Var..Türkiyeye Getirmeleri Lazımki,Gidip Hemen Alalım Kargosu,gümrük Masrafı Derken Ürünün Cazip Yönü Kalmıyor.

  • Micro four thirds standardında olması sensör boyutu ve değişebilir lensler açısından harika. Ufacık sensörlü gopro'lara o kadar para verilene kadar tercih edilebilir.
  • 4K video ihtiyacımvarsa RX100 Mark 4 yerine bunu tercih etmek için hiçbir sebep bulamadım. Fiyatı deseniz lenslerle aynı fiyata gelir, ergonomik değil, vizörü yok, sensör daha küçük, ... ve tabi birde piyasaya çıktı.

  • Kickstarterda bir fener alayım dedim bir sene oldu hala gelmedi. Güzel konsept ama pratik değil. Ürün satın alırken 2 gün geç gelmesine tahammül edemiyoruz. Teslimat süreleri konusunda daha net olmalılar.

  • Ambarellaya 500 dolar verilirmi be. Git snapdragon koy daha iyi.

  • Taşıması kolay, güzel bir cihaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.