Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 5'ten detaylı görseller gelmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Samsung Galaxy Note 5'ten detaylı görseller gelmeye başladı


    Ağustos ayında mı Eylül ayında mı piyasaya çıkacağı tartışmaları devam ederken, Galaxy Note 5 modelinin detaylı görselleri de kılıf üreticilerinden sızıntılarla internette boy göstermeye başladı. 




    Görsellerde ilk dikkat çeken yeni bir Edge modeline vurgu yapılmaması. Bu da Samsung'un Galaxy Note 5 yanında Galaxy S6 Edge Plus modeline yer vereceği ihtimalini güçlendiriyor. Geçen yıl Galaxy Note 4 ve Galaxy Note Edge ikilisi piyasada kendisine yer bulmuştu. Bu anlamda S-Pen destekli tek kavisli ekrana Galaxy Note Edge sahip olacak diyebiliriz. 




    Galaxy S6 serisindeki tasarım çizgilerini devam ettirdiği görülen Galaxy Note 5 modelinde yine alüminyum çerçeve ve cam kaplama yüzeyler kullanılacağı tahmin ediliyor. Zira bu yeni tasarım Galaxy S6 serisinde epey övgü almıştı. Ayrıca S-Pen kalemi ise bu kez telefon ile aynı rengi taşıyacak. Önceki iddiaların aksine bağlantı girişinin USB Type-C değil microUSB olduğu görülüyor. 




    Galaxy Note 5 modelinde olacağı tahmin edilen diğer özellikler ise işlemci, grafik birimi, depolama, bellek ve iletişim yongasını bir arada barındıran Exynos 7422 yongaseti, 4GB RAM, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 4000mAh batarya, 5.9 inçlik Super AMOLED 2K ekran şeklinde sıralanıyor. Modelin 12 Ağustos tarihinde tanıtılacağına inanılırken, en güçlü ihtimal ise Eylül ayındaki IFA 2015 fuarı. 

     

     

    Samsung Galaxy Note 5'ten detaylı görseller gelmeye başladı 

     








  • ortalığın tozunu attıracak cihaz bu olacak, dengeleri değiştirebilir bu cihaz, bence apple'da kalemli telefon çıkarmayı ilerde düşünecek gibi.

  • Bi tasarımı beğendik ya artık note10/s10 a kadar aynı tasarım olur

  • Arkası Xiaomi Mi Note pro ile aynı nerdeyse kamera çıkıntısı hariç.

  • büyük s6

  • kamerayı bir türlü gömediler içeriye doğru s6 nın tasarımı ismi değişik note 5

  • Bu kilifci milletinden korkulur..

  • Arkasindaki cirkin kamera cikintisi tum tipini bozuyor samsung telefonlarinin

  • Güzelim cihazı ne hale getirmişler, deri olmadan çok saçma gözüküyor

  • Yeni kral geliyor

  • Note3 n9005 kullaniyorum, s pen gercekten cok faydali. Note serisinin en buyuk basarisidir. Bu sene telefonumu degistirebilirim ancak arka kapak cikmazsa yeni note un tercihlerim arasina girmesi icin tek nedeni pilin agir kullanimda bile 1 gun gitmesi olur. 3200mah olmasina ragmen yanimda surekli yedek pil ile geziyorum. Ayrica 32gb dahili alanim hep dolu, 64gb lik sd kartimda bile yer yok. 1dk lik 4k video neredeyse 500mb yer kapliyor. 32gb standart artirilamayan hafizali telefon almam.

  • s6 yı paint ile büyütmüşler.
    en merak ettiğim kalemin çıkması için çentik yok, acaba uygulamayla otomatik mi çıkacak kalem.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SERDARbdrm

    Note3 n9005 kullaniyorum, s pen gercekten cok faydali. Note serisinin en buyuk basarisidir. Bu sene telefonumu degistirebilirim ancak arka kapak cikmazsa yeni note un tercihlerim arasina girmesi icin tek nedeni pilin agir kullanimda bile 1 gun gitmesi olur. 3200mah olmasina ragmen yanimda surekli yedek pil ile geziyorum. Ayrica 32gb dahili alanim hep dolu, 64gb lik sd kartimda bile yer yok. 1dk lik 4k video neredeyse 500mb yer kapliyor. 32gb standart artirilamayan hafizali telefon almam.

    Üstad sen naptın yahu 32+64 gb yetmez mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooooo yeni çöpün haberi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: toysican

    s6 yı paint ile büyütmüşler.en merak ettiğim kalemin çıkması için çentik yok, acaba uygulamayla otomatik mi çıkacak kalem.


    Basmalı yaptık bu modelde.
    Tükenmez kalemin düğmesi gibi basınca kalem biraz dışarı çıkacak ve tutabileceksin. Aynı şekilde geri sokabileceksin.
    Kullanırken elini parmağını hiç rahatsız etmeyecek ayrıca içeriden bir mekanizma tuttuğu için düşüp kaybolmayacakta.

  • Telefon kesinlikle hoş duruyor s6'daki gibi yuvarlak hatlara sahip olmayacak phonearenada'ki sızıntılarda daha çok Note 4'ün ince modeline benziyordu. Yuvarlak hatlara sahip olan telefon s6 Edge Plus olacak. Note 5'in kalınlığı 7.5 7.9 civarı s6 Edge Plus'ın 6.7 6.9 civarı olacak. Note 5 s-pen için yapılmış bir tercih olacak artık daha premium duruşu ile ciddi bir albenisi olacağına emin olabilirsiniz.Fiyatı ise yabancı kaynaklardan edindiğim ve Türkiye'de vergileri düşündüğümüzde 3000 TL giriş fiyatı olacak.

    Bazıları çöp falan demişler bu nasıl bir çöp zaten fiyat olarak pahalı olacağı için öyle herkes ulaşamayacak bu yüzden kötülemeyin. Şuan en çok heyecanlandıran 6s ile Note 5 bu teknoloji podyumunun bu aylarda keyfini çıkarmak gerekir ikiside bizim için var bizler tüketiciyiz gücü yeten alacak olam keyfine göre alsın fanlık bize göre değil biri Abd biri Kore markası beyler kendimize gelelim.

    Çok hoş bir telefon olacağı birçok kişi için kesin gibi Android'in en iyisi olmaya şimdiden aday ancak lütfen gücü yeten arkadaşlar alsın bugün telefonda yapılacaklar sınırlı o yüzden yazık etmeyin birikimlerinize hele hele hükümetin kurulamadığı böyle günlerde lütfen sadece gücü yetenler alsın. İlk başta önümüzü bir görelim arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Note 3 kullanıyorum her özelliginden memnunum. Umarım 5.7 inç üzerine çıkmazlar. Gerçekten taşınabilirliği zorlanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma efsane S2 geldi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru isim Galaxy S6 Large

  • Şu samsungun ön panelini görünce artık midem bulanmaya başlıyor ya yeter artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.