Şimdi Ara

Roadstar RD9110n Harita Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
5.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihazdan memnunum fakat haritalarım silindi kartı kaybettim şimdi yeni sd kart aldm fakat içine ne yüklemem gerek bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hepsiburada'dan aldığım roadstar rd-9110n, bugün itibarıyla taktırdım fakat haritaların yüklü olduğu sd kart veya usb belleğin olmadığını bana süyledi sanayide usta. Acaba bu makinayı aldığınızda size ayriyetten haritaların yüklü olduğu bir bellek mi verdiler?
    Sorunu nasıl çözebilirim, navi tuşuna basıyorum cihazda hareket yok, diğer fonksiyonlar çalışıyor, eğer sorunu çözersem buradan sana haritaları atarım...
  • yenisini mecburen alıcan bide rd9110 navigasyon kartları kurulum veya yol ayarı yapılmadan kullanılan kartlardandır içindeki lisansin duruyorsa yazılım dosyasını tedarik edebilirim veya istersen crackli[ :(]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: epoulim

    Hepsiburada'dan aldığım roadstar rd-9110n, bugün itibarıyla taktırdım fakat haritaların yüklü olduğu sd kart veya usb belleğin olmadığını bana süyledi sanayide usta. Acaba bu makinayı aldığınızda size ayriyetten haritaların yüklü olduğu bir bellek mi verdiler?
    Sorunu nasıl çözebilirim, navi tuşuna basıyorum cihazda hareket yok, diğer fonksiyonlar çalışıyor, eğer sorunu çözersem buradan sana haritaları atarım...

    Hepsiburada'dan "Roadstar Rd-9110n" aldım. Açıklamada "CİHAZINIZDA YÜKLÜ OLAN İGO YAZILIMI 81 İLİN DETAYLI VE ÜÇ BOYUTLU HARİTASINI KULLANIMINIZA SUNMAKTADIR." ibaresi bulunmasına rağmen cihazla birlikte navigasyonun çalışması için gerekli olan kart gönderilmemişti. Buna karşılık yetkili firmaya mesaj gönderdim. Uzun bir yazışma sürecinin ardından kartı yazılım yüklü bir şekilde gönderdiler. Gönderdikleri kartla birlikte navigasyon sorunsuz çalışmaktadır. Eğer sizin cihazınız içinde bu şekilde bir açıklama mevcut ise talep edebilirsiniz.




  • bende 2 gün önce aldım. kart içerisindeki programı benimle paylaşırmısın rica etsem
    faceden ibrahim münar olarak ulaşabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu yazılımdan kurulumdan banada lazım yardımı olacak kimse varmı
  • içinde sd kart olması gerekiyor, sağ üstteki map yazan alanı bir daha kontrol edin, belki taşıma sırasında soketinden çıkmıştır
  • benim o kart hiçyok nasıl bi yol izlememiz gerek başka kart takıp hangi uygulamayı nasıl kurarız.(daha önceki sahibi kartı kaybetmiş)
  • Aslan yarim A kullanıcısına yanıt
    problemim çözüldü yukarıdakı linkleri kart içine atıp cihaza takınca kendiliğinden kurulumu gerçekleşti.çok teşekkür ederim paylaşan arkadaşlara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aslan yarim

    problemim çözüldü yukarıdakı linkleri kart içine atıp cihaza takınca kendiliğinden kurulumu gerçekleşti.çok teşekkür ederim paylaşan arkadaşlara.

    hang link sabahtan beri bende söz konusu yazılımı arıyorum ama herhangi bir link görmedim ,lütfen bana da o linkleri gönderin denemediğim yol kalmadı kafayı sıyıraçağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltiks -- 7 Ekim 2016; 15:14:16 >
  • Merhaba ben de Roadstar RD9110N'nin sd kartını kaybettim. Naviextras'a mail attım ama herhalde onlar sorunu çözemezler. Cihazı ilk aldığımda sd kart içeriğini pc'ye yedeklemiştim . Şimdi yeni sd karta kopyaladım ve cihaza taktım ama olmadı. Naviextras sitesinde şöyle bir soru ve cevap var:

    "S: Navigasyon yazılımını başlattığında, INIT.API ekranında donuyor.
    C: Yalnızca lisansın verilen SD kart için olmaması veya tam tersi durumunda INIT API mesajı görüntülenir. Yazılım yalnızca orijinal SD karttan çalıştırılabilir, başka bir karttan kopyalanamaz.

    Yazılımı başka bir karta ya da cihazınızın belleğine kopyalamayı denediyseniz, yazılımı doğru şekilde çalıştırabilmek için lütfen orijinal SD kartı kullanın.

    Lütfen güncelleme işleminin bu gibi problemlere neden olmadığını unutmayın.

    Lütfen daima orijinal SD kart kullanın."

    Benim cihazın ekranında da INIT.API yazıp kayboluyor ve radyoya geçiyor.

    200TL vermeden çözmenin bir yolu varsa lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 19 Haziran 2018; 9:30:3 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.