Şimdi Ara

DH+ Temmuz Sayısı Yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dergimizin Temmuz sayısında kapağımıza “Sanal Gerçeklik Gözlükleri”ni taşıdık. Oculus ile ateşlenen VR cihazları furyası Microsoft, HTC, Sony, hatta Google ile farklı yönlerde farklı boyutlarda hayat buluyor. İç sayfalarda sanal gerçeklik maskelerinin tarihine kısa bir yolculuk yapıyoruz ve sonrasında cihazların ayrıntılarına daha yakından bakıyoruz.



    Yeni sayıda ayrıca sizler için ilerleyen dönemde çok işinize yarayacak bir rehber hazırlamaya çalıştık. 8 soruda sizin için en uygun müzik yayın servis hangisi sorusuna yanıt arıyoruz. Yazıyı Spotify, Apple Music gibi dev isimlerin yanı sıra ülkemizdeki Turkcell Müzik, TTNET Müzik gibi servisleri de işin içine dahil ederek geniş tuttuk.



    Haziran ayı içinde vizyona girecek dört önemli filmi ele aldığımız sinema sayfalarında, çekimine yeni başlanan iki önemli film hakkındaki ilk bilgilere de ulaşacaksınız. Bunun yanı sıra kültür sanat editörümüz Erhan Tan’ın hazırladığı “Teknoloji Meraklılarına Teknoloji Odaklı Diziler” yazısını da görmenizde yarar var.



    Otomobil editörümüz Muharrem Gökçe ise bu ay Honda’nın 1.6 dizel otomatik motor seçeneğine sahip SUV aracı CR-V’nin koltuğuna geçti ve izlenimlerini sizler için kaleme aldı. Ayrıca D segmentinin yeni üyesi Alfa Romeo, Giulia’nın ayrıntıları ve güncellenen Mercedes A serisinin önemli gelişmeleri de yine iç sayfalarda sizleri bekliyor.




    Bunların dışında Android, iOS ve Windows Phone için yepyeni 30 oyun ve uygulama önerisi, enerji dünyasından heyecan verici haberler, Netflix ve Amazon’un sinema dünyasını karıştıran yeni işleri ve daha onlarca özel içerik DH+ Temmuz sayısında yerini aldı.

     

    DH+ Windows 8.1: 





    DH+ Windows Phone 8 ve 8.1: 





    DH+ iOS:





    DH+ Android:




     





    < Bu konunun sahibi gun iken gun tarafına aktarılmıştır -- Tem 17 2015 10:12PM >







  • Temmuzu yariladik bari 2 hafta daha bekleseydiniz Agustos sayisi deseydiniz...

    Gercek dunyada aylik dergilerin hicbiri ay ortasinda cikmaz ....

  • Windows 8 uygulamasında son iki ay yok.

  • LOG dergisi dışında hiçbir interaktif teknoloji dergisini takip etmiyorum. Taa ki LOG dergisinden feyz alınana kadar. Bide Temmuz bitti haberiniz olsun.

  • İnsanlar uğraşmış bizler için birşeyler yapmışlar. Üstelik ücretsiz!! Ay ortasında çıktığı için memnun değilsek indirmeyelim? Para verdik de karşılığını mı bekliyoruz? Biraz daha yapıcı olunmalı diyedüşünüyorum.

  • Arkadaşlar interaktif dergiyi tüm cihazlarda çalışabilir hale getirmek zorlu iş. Özellikle Android ve Windows tarafında işin rengi değişebiliyor. Bu konuda bir şeyler yapacağız. Üzerinde çalışıyoruz. Lakin içerik konusunda şu anda piyasadaki en dolu Türkçe dergiyi sizlere sunuyoruz. Bu noktayı da dikkate almanızı rica ediyorum.
    Derginin geç yayınlanması konusuna da açıklık getireyim. O ayın tüm önemli konularını yakalayacak bir zamanda dergiyi çıkarıyoruz. Geçen ay iOS 9 için beklemiştik mesela. Buna benzer durumlar. Dünya genelinde işler böyle yürüyor. Biz önemli olan içerik deyip bu düsturla bir şeyler yapıyoruz. Harika şeyler yapacağız mobil tarafta. Biraz daha anlayış göstermenizi rica ediyorum.
    Bu arada Windows sürümlerinde son sayının görünmemesi sorunu da giderildi. Bilginize.

  • ahmet. kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam. bende wp8.1 yüklü. Linkle basınca Microsoft'un sitesine yönlendiriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E8C38219 -- 17 Temmuz 2015; 21:19:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun görünmüyor gibi?
  • ahmet. kullanıcısına yanıt
    http://www.microsoftstore.com/

    Bu siteye yönlendiriyor hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam store'dan inecek zaten :)
    Mağazada DH+ diye de aratabilirsiniz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.