Bildirim
Cnbce 2 yayına başladı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bence cnbc-e 2 iyi olmadı tabii bu benim görüşüm bence cnbc-e bi içeriği vardı şimdi 2 si falan oldu.bence güzel değil
-
ben cnbc-e ye kökten gıcığım.birken iki oldular. -
bence süper oldu.Discoverynin yerine bide başlamasaydı tam süper olacaktı.NTV ve CNBC-e çok kaliteli kanallar zaten.bu kanalında onlar gibi kaliteli olacağından eminim. -
bazı dizileri bu kanala kaydırma gibi en temel hataya dusmeseler bari,spor'da aklımı karıstırmakta eskı futbolcu musvettelerini çıkarttıp suursuzca ne dersem olur bir nevi ahmet çakar mantıgında hareket ettirmezler insallah
unutmayalım ki o çok begendiğimiz ntv ahmet çakarı yorumcu olarak programına davet ettirmişti,hadi geçmişi bıraktım spor servisini andropozdaki bir fenafillagin sekreterliğinden bozma guzellik yarişmasından çıkan bir hatuna hala sunduruyor,
yokmu bu memlekette iletişim fakultesi mezunu kulturlu , diksiyonu duzgun hoş kızlar,sayın meleke diyor pzartesi aksamı hatun ama bir gun oncesinde pazar gunu butun asker mecmualarında boy boy mayolu fotoları basılmış
gecenlerde okudum derdide neymiş dunya kupasında haftasonları ntv italyaya gitmesine izin vermememiş çok yorulmuş bu yuzden
haftanın dort gecesi kanal bu ulkenin iletişim fakultelerine hakaret ediyor bence,bu tür programları oranın mezunları yapmayacaksa kim yapacak futbolcular ile dusup kalktıktan sonra italyan koca bulmuş biri mi
-
spor dediği ispanya ligi maçları
test yayınından sonra nasıl olur bilemem tabi
http://www.ntvmsnbc.com/news/392935.asp
dawson's creek, angel, roswell, two guys and a girl gibi efsane dizilerin tekrarlarını gösterseler keşke -
kabloya gelirmi ki? -
quote:
Orjinalden alıntı: tracy
kabloya gelirmi ki?
İşallah gelir -
keşke dharma & greg , get real ,coupling i tekrardan verseler. -
ya evet Coupling İngiliz olanı yayınlasalarda şöle neşelenelim.
-
benım beklenti içersinde oldugum taraf su an itibari ile discovery,national tarzı belgesel yayınlaması,onların şifreleri ile ugrasmaktan bıktım valla
eger spordan kasıt laliga ise bu konuda alternatif bir sey sunmuş olmayacaklar sonuçta o macları ben zaten su an da izliyorum -
Bir tane yetmiyordu, ikincisi'nin gelmesi iyi oldu. -
oooo iiki geLdi ya -
quote:
Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC
oooo iiki geLdi ya
hayırdırdır özgür niye bu kadar sevindin?? -
cnbc-e den ne farkı olacak şimdi ben anlamadım ¿ -
Beyler frekansları verebilcek varmı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Baterist
Beyler frekansları verebilcek varmı ?
11892 H 12800
Discovery Tr nin yayın yaptığı frekans... -
Dıgıturk te bu ara baya yayın geldı
Show plus
e2
Turk max
bı kactne dha vardı sanırım -
quote:
Orjinalden alıntı: tekno06
ya evet Couplingİngiliz olanı yayınlasalarda şöle neşelenelim.
Jeffrey özledim valla .. -
ne gerek vardı ben de anlamadım, spor hariç e2'nin tüm içeriğini cnbc-e karşılıyordu, bunu niye yaptılar ki
Benzer içerikler
- lost yorumları
- skinoski sama
- breaking bad yorum
- lost ne anlatıyor
- manchester united dizi
- the boys 6. sezon ne zaman
- gizem dizileri
- tarihi diziler
- amazon prime en iyi diziler
- 2024 en iyi yabancı diziler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X