Şimdi Ara

Total War: Warhammer'ın Deigryph Biriminden Bir Video Yayımlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
         SEGA tarafından Total War: Warhammer'dan yeni bir video yayımlandı. Yayımlanmış olan yeni videoda Deigryph birimini görüyoruz. Yarısı aslan, yarısı da kartaldan esinlenerek hazırlanmış olan bu birimi sürebilen şövalyeler sadece oldukça şöhretli olanlarmış. Düşmanlara korku salacak olan bu birimin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

SEGA'nın verdiği bilgilere göre bu tip videolar daha sık yayımlanacak ve bu cuma oynanış videosu da yayımlanacak.

• Uzun süre sonra ilk defa bir strateji oyununu kana kana oynayacağım sanırsam ...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Abi bilmiyorum yaw warhammer dediğin steampunk benzeri robotları olan vs li bir evren warammerin ilk zamanlarını konu alan oyuna bir türli ısınamadım
  • abi düz lotr evrenin konu alsa daha iyi olurdu bence warhammer'da çok farklı karma karaşık bi evren var karakterler felan nasıl bi dengede olcak merak ediyorum ama total war serisine güvenim tam klasik cizgilerinden ilk defa bu oyunla çıkacak olsalarda başarılı olcagından hiç bir şüphem yok.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Konsolda çıkacak mı?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlar cgi videolarda usta

• Attila yi sırf türklerde yerleşim yeri ele geciremedigimiz için sevmemistim. Fantastik total war hmm

• Demigryph olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.