Şimdi Ara

Ramos resmen akıllı telefon pazarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ramos resmen akıllı telefon pazarında


     

    Ülkemiz tüketicilerinin de yakından tanıdığı Çinli tablet üreticisi Ramos, etki alanını genişletmek amacıyla akıllı telefon pazarında resmen faaliyetlerine başlıyor. Firma ilk amiral gemi modelini tanıttı.




    Ramos donanımdan ziyade ilk akıllı telefonunda tasarım ve işçiliğe büyük önem veriyor. Ön panel Gorilla Glass 3 ile korunurken, hem ön hem de arka panel 2.5D tasarım ile hafif kavisli bir yapıya kavuşuyor. 




    Ramos Mos1 modeli 6063 serisi alüminyum alaşımdan imal edilmiş. Bu alaşım içerisinde silikon ve magnezyum yer alıyor. Bu sayede hem ince hem de sağlam bir cihaz ortaya çıkıyor. Ayrıca ekran çerçevesi de 1.9mm kalınlığa sahip. 




    Modelin donanım özellikleri ise orta seviyeye yakın bir görünüm izliyor. 5.5 inçlik ekranda Full HD çözünürlük sunan modele 64-bitlik Snapdragon 615 yongaseti gerekli gücü veriyor. 




    İnce işçilik sayesinde 6.6mm kalınlığa sahip olan modelde 2GB RAM, 32GB dahili kapasite, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 3050mAh gücünde batarya, Android 5.1 işletim sistemi, MOUI kullanıcı arayüzü şeklinde özellikler saymak mümkün. Ramos Mo 1 modeli 322$ yaklaşık fiyat etiketiyle Çin'de gelecek ay satışa çıkacak. 

     








  • adamlar daha yeni ve fiyatı çok yüksek geldi bana .kalitesini bilmiyorum ama piyasaya giriş yaparken ilk telefondan bu fiyatla grilmez diye düşünüyorum
  • Bunu alacağıma zenfone 2 alırım.

  • Sergio?

  • moui

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 lira yüksek giriş fiyatı olarak görülse bile 322 dolar gerçekten cok iyi bir fiyat verilen özeliiklere göre suanki dolar fiyatı baz alınınca vergi felan 2000 lira. teknik servis imkanı olmayacaktır şimdilik

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.