Şimdi Ara

Araç takip cihazı hakkında yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Şirketimiz bünyesinde 10 kadar kiralık aracımız var ve araçları farklı satış temsilcileri kullanıyor.
    bu araçların takibini yapmak istiyoruz bize gerekli olan sadece kim kullanmış hangi tarih ve saat aralığında kullanmış mümkün olursa da km bilgisi (kişi takip sistemi gibi bir şey istediğim) araçlar dan birine ceza vs. geldiğinde o tarih ve zamanda kimin kullanmış olduğuna ulaşabilmek istiyoruz.
    Bu şekilde bazı firmaların çözümleri var fakat sistem araç takip sistemine entegre çalışıyor.. yani bahsettiğim sistem için araç takip kurdurmak gerekiyor... Bu gibi bir sistem tek başına nasıl kurulabilir. Bu konuda fikri olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
    Şu zamana kadar araçların içlerinde araç takip formlarıyla işimizi çözmeye çalıştık
    çıkış tarih saat - dönüş tarih saat - kullanıcı - güzergah - imza



  • musty.skr kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Biz şirket bünyesinde yüz'ün üzerinde araç -içlerinde kiralık çok azdı- takibini en uygun Filo Türk ile çözmüştük. Her an her dakika raporlana yapmak mümkün.
    Yada BU ürünü araştırın.

    Eskiden Garmin GTU10 cihazlar vardı ama üretimden kalktı.

    Saygılar.
  • Teşekkür ederim,
    Filo Türk ile görüşme sağlamıştım, evet çözümleri güzel ama bahsettiğim gibi bir çözüm sunamadılar. Kişi takip sistemi gibi bir çözüm arıyoruz, kullanıcı araca bindiğinde kendine ait tanımlı (şifre, kart veya parmak iz) okutarak aracı kullanabilecek. bizde kim hangi zaman aralığında aracı kullanmış görebileceğiz.
  • Çok kolay. Marş devresine bir parmak izi okuyucu koyarsınız. Aracın motoru parmak izi ile açılır ve kapanır. Böylece kim ne zaman aracı kullanmış görürsünüz. Gelen trafik cezalarını da ona göre değerlendirirsiniz.
  • master90 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Parmak izi, kart yada şifrematik olur ok ama bunu marş motoruna bağlamamıza garanti filo izin vermeyebilir.. marş motoruna bağlamaktansa daha kolay monte edebirmiyiz. Motor parmak izini okumadanda çalışsa olur.. Kişi aracı teslim aldığında basacak birde teslim ederken gibi.. Portatif bir okuma cihazı varmıdır acaba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.