Şimdi Ara

Samsung, Apps Edge adında yeni bir yazılım paketi geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung, Apps Edge adında yeni bir yazılım paketi geliştiriyor


     

    Geçen yıl sektörün ilk kenardan kavisli ekranı Galaxy Note Edge'yi piyasaya süren Samsung, Galaxy S6 Edge ile de bu trendi sürdürmek istediğini gösterdi. Kenardan kavisli ekran konseptini piyasaya kabul ettirdikten sonra sırada yazılım desteği var.




    Firmanın yaptığı bir patent başvurusunda ortaya çıkan Apps Edge teknolojisi, uygulamaların kavisli ekrana göre optimize edilmesini ve bu kısmın en iyi şekilde kullanılmasını sağlayacak.




    Patent teknolojinin sık kullanılan uygulamalara hızlı bir şekilde erişebilme imkanı vereceğini gösteriyor. Bu bakımdan kavisli ekran kısmına kısayol sistemi veya aktif görevler eklemek mümkün olacak. Zira bugüne kadar Edge serisinde kenar ekranları verimli bir şekilde kullanmak pek mümkün değildi. 




    Apps Edge ile Samsung'un üçüncü taraf geliştiricilere daha fazla imkan sunacağı tahmin edilirken, ayrıca Edge uygulamaları için de muhtemelen Galaxy mağazasında ayrı bir bölüm faaliyete geçecek. Böylece Edge serisine olan ilginin artırılacağı ve bunun satışlara da yansıyacağı düşünülüyor. Ancak bunun hayata geçmesinin yıl sonunu bulabileceği belirtiliyor. 

     

     








  • Bu kavis olayi oldukca tercih edilir hale gelecek hatta apple bile ileride bu ekranlara gecis yapacak,televizyonlar da o kadar cok maskülen kalmasa da bireysel telefon kullanicilarinin ilgisini oldukca ceken bir yapilandirma bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 5 Edge için bu hazırlıklar.

  • bence note edge gibi yandan bazı işlemler kullanılacagına s6 edge gibi sadece tasarım olarak edge daha hoş ve güzel duruyor varsın o edge ekranlara özel bir ek yazılım gelmesin yani s6 edge fibi bütün ekran olması gayet iyi bence...

  • O kavis kismi verimli kullanilirsa sahane olur.Ekradan maksimum yararlanma sansi yakalanir böylelikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.