Şimdi Ara

beIN Media Group, Digiturk'ü satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Katarlı beIN MEDIA GROUP Dijital Televizyon Yayıncılığı (Pay-TV) Platformu Digiturk'ü satın aldı.

    beIN MEDIA GROUP LLC (“beIN MEDIA”), bugün, Çukurova Grubu ile Providence Equity Partners tarafından kontrol edilen fonlara ait olan ve Digiturk markası altında faaliyet gösteren Türk Pay-TV platform grubunun holding şirketi olan DP Acquisitions B.V.’yi satın almak için nihai bir sözleşme imzaladığını duyurdu. Çukurova Grubu’nun Digiturk’teki ortaklığına ilişkin yönetim hakları, Mayıs 2013 tarihinden itibaren Türkiye Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yönetilmekteydi.

    Digiturk, yaklaşık 3.5 milyon abonesi ve spor ve eğlence içerikleri sunduğu 239 standart ve yüksek çözünürlüklü seçkin kanalı ile Türkiye’nin önde gelen Pay-TV operatörüdür. Digiturk, yüksek çözünürlükteki başlıca Türk kanallarına ek olarak;

    Spor: SporToto Süper Lig, Barclays Premier Ligi, Rus ve Brezilya Futbol Ligleri, Copa Del Rey, Türk Hava Yolları Avrupa Basketbol Ligi, Beko Basketbol Ligi, Wimbledon ve ATP Masters 1000 Tenis, Formula 1 ve çok çeşitli birinci sınıf seçkin spor içeriklerini,

    Eğlence: Disney, Paramount, 20th Century Fox, Warner Brothers, Universal, HBO ve Lionsgate dâhil olmak üzere dünyaca ünlü yapım şirketleri tarafından hazırlanan film ve dizileri; Türk televizyon seyircisinin çeşitli zevklerine yönelik olarak Discovery Channel, Nickelodeon, E! Entertainment, MTV, CNBC, Animal Planet, National Geographic ve CNN de dâhil olmak üzere birçok kanal yelpazesini de üyelerine sunmaktadır.

    beIN MEDIA’nın CEO’su Nasser Al-Khelaïfi ise satın alma işlemine ilişkin olarak aşağıdaki açıklamayı yaptı:

    “Digiturk’ün satın alınması, yüksek büyüme potansiyeli olan piyasalarda ve gelişmiş piyasalarda küresel yayılma hedefimize ulaşmamız ve yüksek kaliteli yayın deneyimi sağlamaya ilişkin bağlılığımız açısından çok önemli bir adım teşkil etmektedir. Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi (MENA) ile olan komşuluğu ve Asya’daki bizim için önemli piyasaylara olan yakınlığı da göz önüne alındığında, Türk piyasasına girişimiz, beIN MEDIA GROUP açısından doğal bir adımdır. Digiturk platformunu güçlendirmeyi ve Türk Pay-TV ve spor piyasasının heyecan verici dinamiklerini daha da geliştirmeyi iple çekiyoruz.”

    Satın almanın tamamlanması, gelecek aylarda gerçekleşmesi beklenen idari onaylar da dâhil, çeşitli şartların yerine getirilmesine bağlıdır.

    Barclays bu satın alma işlemi kapsamında beIN MEDIA’nın münhasır finansal danışmanı olarak hareket etmiştir.

    beIN Media Group kimdir?

    Ocak 2014 tarihinde kurulmuş olan beIN Media Group LL, küresel spor ağı beIN SPORTS’un resmi sahibidir.

    beIN SPORTS’un marka lansmanı Fransa’da Temmuz 2012’de yapılmıştır. 31 Aralık 2013 tarihinde, Al Jazeera Sport, beIN SPORTS’un kurulması için Al Jazeera Media Network’ten resmi olarak ayrılmıştır. beIN SPORTS, tüm dünyaya yayın yapan 36 kanalı ile Orta Doğu’da, Kuzey Afrika’da, Avrupa’da, Kuzey Amerika’da ve Asya Pasifik bölgelerinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

    beIN MEDIA GROUP, seçkin beIN spor ağının kurulmasının yanı sıra, dijital alanda olduğu gibi, üretim ve dağıtım faaliyetleri ile de sporun ötesinde eğlence sektörüne de yayılmaktadır.

    Digiturk

    Digiturk, seçkin spor ve eğlence içerikleri sunan Türkiye’nin en büyük Pay-TV operatörüdür. Türkiye’de ilk defa dijital Pay-TV hizmeti Digiturk tarafından başlatışmış olup, şirket, Türk piyasasının en fazla içeriği sunan Pay-TV operatörüdür. Aboneler, platforma DTH (Doğrudan Eve) uydu üzerinden yerel olarak ulaşabilirken, hem Türkiye’de hem de yurtdışında yaşayan Türkler platforma OTT (Şebekeler Üstü Servisler) hizmetleri aracılığı ile de ulaşabilmektedir.







  • Önümüzdeki günlerde içerikler konusunda ayrıntılı açıklamalar yapılır.. Lig TV tarih mi olacak yerlerine Bein ler mi gelecek göreceğiz..
  • Alt lisans hikayesi patladımı şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirlisi artik bakalim degisiklik gorecekmiyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BelN spor kanallari digiturk'e gelir heralde artik?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba paketler ucuzlayacak mı? Yoksa fiyat artırımı mı olacak?
  • Arkadaşlar anladıgım kadarıyla ligimiz beIN spor kanallarında yayınlanıcak değil mi ? Eğer öyleyse bu kanallar hangi uyduda var ? Bende Dreambox HD var 2011 de alıp 1 yıl kullanmıştık sonra sıkıntı cıkarıyor falan diye digiturk almıstı ailem. Şimdi bu dreambox ı odama kurmayı düşünüyorum 1 yıllık üyelik alıp bana yardımcı olabilicek varmı acaba ? Nedir nasıl yapılır nerden alınır üyeligi bilmem nesi.
  • Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derniere kullanıcısına yanıt
    Artar indirim olursa gozum yasarir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LigTV' yi şimdi mi almak lazım yoksa ilerleyen günlerde mi?
    Hangisi avantajlı olur sizce?
    Şimdi alsak ve ileride indirim olsa önceden alanlar indirimden yararlanabilir mi?
  • ligtv olarak devam eder. sadece sahipleri değişir
  • Ortam şuan çok Sisli "Her an yeni süprizlere gebe :) Kesinlikle beklemelisin "Özellikle Ağustos Ayı'na Çok Dikkat ""

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer ülkelere yayınlarımızı satarlarsa çok iyi olur

    alın beyler 12 aylık

    http://www.uydumarket.net/beIN-Sport-Full-HD-Uydu-Alicisi-12-Aylik-Abonelik-Karti,PR-15725.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 14 Temmuz 2015; 11:46:20 >
  • Ace bunu beğendi.
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Süpriz beklemeyin arkadaşlar. Lig tv altın yumurtlayan tavuktur. Zam filanda olmaz olsa olsa birkaç kanal çıkar yerine yenileri gelir ki buda hemen olmaz sözleşme süreleri bitmeden platformdan kanal çıkartmazlar.

    En olası gelişme içeriğe yeni kanalların girmesi olur onuda yavaş yavaş yaparlar. Neticede şu haliyle bile kendini kotaran bir düzen varken bunu radikal kararlarla değiştirmek istemeyeceklerdir.

    Üç aşşağı ve 5 yukarı piyasayı bilen TMSF bile kanallara ilave yaptı mevcut durumu korudu. beIN de farklı bir strateji izleyip kullanıcı kaybını göze alamaz. Neticede acemi değiller sektörde tecrübeliler.
  • Bu sirket yayinlarini kendi kanallari gibi yaparsa mukemmel olur. Lig maclari yurtdisina satilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beIN bizim maçları Avrupa'ya satacak kanal isimlerinde değişiklik yaşanabilir diyorlar bakalım neler olacak inşallah fiyat azalıp kalite artar mevcut fiyatlar sadece kan emicilik!
  • Sifreleme sistemi degisir mi acaba?!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçları diğer ülkelere satıcaksa herkes izliycekse madem öyle paket fiyatlarını indirsin de bizde izleyelim.Dünya izlesin türk ligini ama türklere paket paket geçirelim söğüşleyelim mantığı devam etmez umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kralım çok yaşa Kralım çok yaşa .....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.