Şimdi Ara

Colony (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
9
Favori
7.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce Lost, Bates Motel, The Strain gibi dizilerde senaristlik yapmış olan Carlton Cuse önderliğindeki USA Network kanalının yeni dizisi olacak olan Colony, yakın gelecek zamanında geçecek ve uzaylı istilasına uğramış Los Angeles şehrindeki direniş mücadelesini konu alacak. Dizinin başrollerinde ise 13 bölümlük başarısız İntelligence macerası yaşayan Josh Holloway ve Prison Break-The Walking Dead yıldızı Sarah Wayne Callies var. Holloway, bu direniş içerisinde yer alacak eski FBI ajanı Will Bowman karakteri ile dizide yer alacak.

USA Network, yeni dizisi Colony için pilot bölüm siparişini verdiğini duyurdu. Dizinin prodüksiyon ve yayın tarihi ise henüz belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 6 Aralık 2015; 14:31:28 >

• konu klasik ama bakalim oyuncular icin izlenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: JeveLry

Losttaki eleman icin izlenir
    USA Mr. Robot ile güzel bir diziye imza attı, çok iddalı davranıyorlar dizilerinde. Bu dizi tutar gibi.
    Ek olarak Sarah Wayne'nın PB performansı ile beni hayranı yapmıştı sırf onun için bile izlenir.

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

USA Mr. Robot ile güzel bir diziye imza attı, çok iddalı davranıyorlar dizilerinde. Bu dizi tutar gibi.
    Ek olarak Sarah Wayne'nın PB performansı ile beni hayranı yapmıştı sırf onun için bile izlenir.

Alıntıları Göster
    Bu ikili Whisper diye bir filmde de beraber oynamışlardı. Seyahat firmalarının araçlarında izlediğim ilk filmdi o yüzden unutmam

Klişe bir konu ama uzaylı istilası filmlerini severim, ilgimi çekmiştir hep. Aslında XCOM ve Mass Effect oyun serilerinden esinlenilerek harika bir senaryo ortaya çıkarılabilir.
    Epic Games @SheppaRD_TR
    Xbox Live @SheppaRD#3244
    Rockstar Social Club @SheppaRD_TR
    Blizzard Battle.net @SheppaRD#21694

• quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Bu ikili Whisper diye bir filmde de beraber oynamışlardı. Seyahat firmalarının araçlarında izlediğim ilk filmdi o yüzden unutmam

Klişe bir konu ama uzaylı istilası filmlerini severim, ilgimi çekmiştir hep. Aslında XCOM ve Mass Effect oyun serilerinden esinlenilerek harika bir senaryo ortaya çıkarılabilir.

Alıntıları Göster
    ne zaman başlıyor varmı bilgi ?
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh

• Josh Holloway ve Sarah Wayne Callies için izlenir

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Josh Holloway ve Sarah Wayne Callies için izlenir
    Konusu klasik ama Sarah Wayne için bakarım

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Konusu klasik ama Sarah Wayne için bakarım

Alıntıları Göster
    Oyuncular iyi seçilmiş cidden.Bi şans verilir bakalım

Orijinalden alıntı: xMakavelix

Oyuncular iyi seçilmiş cidden.Bi şans verilir bakalım

Alıntıları Göster
    Konusu güzel e benziyor
    3 TB Western Digital Red Nas | Corsair CX750 — 80 PLUS Bronze Certified Power Supply | LOGITECH Z-906 5+1 500W|
    |CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R MidT ATX SİYAH KASA — Viewsonic VG2438SM 24" 16:10, SuperClear PLS Panel LED Monitör|

| 2012 Volkswagen GOLF VI 1.6 TDI 105hp mod (155hp) TRENDLINE |
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfox

Konusu güzel e benziyor

Alıntıları Göster
    tarih belli mi ?

Orijinalden alıntı: yusufziya

tarih belli mi ?

Alıntıları Göster
    zannetmiyorum izleyeceğimi ama bu adamı severim. Umarım bu sefer tutturur..

• quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

zannetmiyorum izleyeceğimi ama bu adamı severim. Umarım bu sefer tutturur..

Alıntıları Göster
    tutmaz

edit= trailer izledim , tutabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 22 Temmuz 2015; 18:05:41 >

Orijinalden alıntı: yusufziya

tarih belli mi ?

arkadaşlar ilk yayın tarihi nedir.

ne zaman izleyeceğiz ??

Belli değil. İlk mesajda yaziyor zaten

• quote:

Belli değil. İlk mesajda yaziyor zaten

2. videoda this january yazıyor. ama doğrumu bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

Sırf Josh Holloway ve Sarah Wayne Collies isimleri için şans vermek istiyorum
    Dizinin konusu bilindik olsa da işleniş bakımından umut verici gözüküyor.Intelligence da baş rolü oynayan Josh Holloway iyi bir oyuncu ve kendisine ,asker,polis gibi roller oldukça yakışıyor.

Eğer yönetmen bunu farketmişse kendisini özügrlük savaşçısı , direniş gibi bir rol ile dizi de görebiliriz.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Dizinin konusu bilindik olsa da işleniş bakımından umut verici gözüküyor.Intelligence da baş rolü oynayan Josh Holloway iyi bir oyuncu ve kendisine ,asker,polis gibi roller oldukça yakışıyor.

Eğer yönetmen bunu farketmişse kendisini özügrlük savaşçısı , direniş gibi bir rol ile dizi de görebiliriz.

Alıntıları Göster
    USA Network’un açıklamasına göre dizi 14 Ocak’ta ekrana gelecek.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.