Şimdi Ara

Digiturk LNB MDU4 hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Yeni kiraya çıktığım dairede yeni aldığım televizyonla beraber Digiturk aradı. İçinde belgesel kanallarının da olduğu bir paketi aldım. Aynı gün içinde gelip kurulumu vs yaptılar.
    Buraya kadar sıkıntı yok...
    Ancak teknik servis herşeyi bitirip kurulumu yaptıktan, sözleşmeyi vs imzalattıktan sonra aktivasyon yaptı. Kanalları aradı ama hepsini bulmadı, sonra bir daha aradı bu sefer daha çok kanal buldu ama yine hepsini bulmadı.
    Sonra da dediki, sizde LNB MDU 4 var, bunun 5 olması lazım. o zaman hepsi çıkar, apartman olarak bunu değiştirmeniz lazım dedi ve gitti.

    mevcutta bulduğu kanallar bana yeterdi ama onların da çoğu bir çalışıyor, 3-5 sefer çalışmıyor. Sinyal yok uyarısı veriyor. Digiturk'un sitesindeki gibi yapıyorum, kapatıp açıyorum, tekrar kurulum yapıyorum. Yine hem eksik buluyor hem de bulduklarının bir kısmında sorun yaşıyorum. Ya sinyal yok diyor kesiyor, ya da ekranda devamlı bozulmalar oluyor. İnternetten baktığımda hiçbir yerde (digiturk'un sitesi dahil) LNB'den olur vs yazmıyor. Bu durum neden kaynaklanır? Teknik servisin bir yalanı mı bu anlayamadım?
    Ayrıca teknik servis, HD görüntüleri daha iyi seyretmeniz için standart HDMI kablosundan farklı kablo gerekir. 120 TL'ye satıyoruz, isterseniz takalım dedi. Ona da pek inanmadım.
    Bu konuda bilgiye sahip arkadaşların değerli yorumlarına ihtiyacım var, ona göre digiturkle kavga edeceğim. 10 kere kurulum yaptım, hepsinde de aynı sıkıntılar yaşandı.







  • MDU5 konusunda sanırım haklı.
    HDMI konusunda sizi kandırmaya çalışıyor.
  • Ancak MDU 5'i de 125 TL'ye kuruyoruz dedi.
    Yani bana paketi satarken öyle birşey dememişlerdi. Şimdi MDU 4'ten MDU5'e geçiririz ama 125 TL dedi teknik servis.
    Siz vermeyin, apartman yöneticisiyle konuşun paylaşın apartman olarak dedi. Ama benim mantığıma bu da yatmıyor, altyapını değiştirip MDU4'ten 5'e geçiyorsan ve bununla çalışacak paketleri satıyorsan LNB'nin de ücretsiz değiştirilmesi gerekmez mi?
  • Digitürk müşteri hizmetleri ile bir görüşün,şikayet kaydı açın. Facebook, twitter gibi yerlere yazın,size dönsünler.Digitürk kullanmadığım için daha başka bir şey söyleyemiyorum.Ortak anten sistem için yapılan her masraf ortak olacağı için eğer para ödenecekse ortak olmalıdır.
  • Eruwan E kullanıcısına yanıt
    twitter dan digiturk destek ile iletişime geçin, MDU işini yüksek ihitmal çözeler.
    HDMI kablo işi yalan kanmayın.
  • Yuh bi kablo vakası daha.ağız birliğimi etmişler 120 lira allah akıl fikir versin.digitürkün işi değil bayinin çakallığıdır diyenler vardı.heryerdemi aynı çakallık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef bende de aynı sıkıntı vardı.Trt nin çoğu kanalı yoktu kanallar eksikti.Digitürk ü aradım lnb değişimi dediler eğer çanak anten kendinize aitse ücretsiz değiştirebiliyoruz eğer apartman ortak kullanıyorsa ücretli dediler.Servis geldi IP tv olan kutumu eski bir kutu ile değiştirdiler sorun çözüldü ama 25 tl servis ücretini yine aldılar.Bunun yanında kumandamız çok eskiydi yeni receiver ın kutusunun içinden çıkan kumandayı akıllarınca parayla satıyolarmış sizinle alakalı değil ama digitürk e bu saçma uygulamasından dolayı şikayet edicem dedim adam kumandayı ücretsiz verdi.Sonuç olarak çanak anteni apartman ortak kullanıyorsa biraz zor.
  • Çanak anten apartmanın ortak anteniydi. Ne yaptımsa bedavaya halledemedim maalesef.
    Servis ücretiyle beraber 70 TL'ye değiştirttim. Ekstradan uzunca bir Ethernet kablosu da verdi servis. Onu da yan odadaki modemden kutuya çektim. Dilediğin yerde izle uygulamasını kullanmaya başladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.