Şimdi Ara

CoD: Black Ops 3'ün Zombi Modu Oyuncuları 1940'lara Taşıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •        Call of Duty serisinden her zaman ayrı bir yere sahip olan zombi modu bildiğiniz gibi Call of Duty: Black Ops 3'te de yer alacak. Yapımcı ekip söz verdiği gibi geçtiğimiz saatlerde Black Ops 3'ün zombi modunu tanıttı.
     
           Tam ismi Call of Duty: Black Ops III: Zombies – Shadows of Evil olacak bu mod bizleri ana oyunun temasından çok uzaklara, 1940'lara götürüyor. Kara film (noir) atmosferinde geçen zombi modunda; dört farklı karakter, Shadow Man adlı gölgemsi bir varlık tarafından karşımıza çıkarılan zombilere ve daha da fazlasına karşı mücadele verecek.
     
           Bu zombi modundaki karakter de aslında film dünyasından oldukça tanıdığımız isimler tarafından seslendiriliyor ve oynanıyor: Jeff Goldblum (Jurassic Park, Independence Day), Heather Graham (The Hangover 1-3, Californication), Neil McDonough (Captain America: The First Avenger, Band of Brothers), Ron Perlman (Sons of Anarchy, Hellboy) ve Robert Picardo (Star Trek: Voyager, Stargate SG-1). 
     
          Call of Duty serisindeki diğer zombi modları gibi Shadows of Evil da co-op oynanışa odaklanacak. Yapımda birbirinden farklı yeteneklere sahip dört farklı karakter ile oynayabileceğiz. Bunlar: The Magician, The Femme-Fatale, The Cop ve The Boxer.

            Zombi modu için yayınlanan ilk videodan görebileceğimiz gibi oyunun bazı bölümlerinde sakızlara denk geleceğiz. Bu sakızlar bizlere farklı yetenekler kazandıracak. Hatta bu yeteneklerden biri karakterimize uzun canavar kolları veriyor (tıpkı The Darkness adlı oyunda olduğu gibi).
     
           Oyuncuları ana oyundan çok uzak diyarlara taşıyan bir zombi moduna sahip Call of Duty: Black Ops 3; 6 Kasım'da Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC için çıkışını yapacak. Zombi modu için yayınlanan ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
     








  • Hayal kırıklığı yaşıyorum. Çok abartı!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Titanfall,destiny derken şimdide Evolve olmaya çalışmışlar.Yazıktır günahtır.Koca seriyi ne hala getirdiniz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ya..hardline çöptü diye.. aw yi oynadılar.. star wars çıkınca bu çöpü kim oynıyıcak merak ediyorum.. cod 3 : suit of titanfall but no titan ..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Abartmadan iş yapamıyor mu bu Activision artık anlamıyorum bu nedir yahu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir zamanlar zevk aldığımız seriye dönünde bir bakın istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black ops 1'deki yapmak çok mu zordu bu modu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ya adamlar call of duty yerine düz zombi oyunu yapsalar vallahi daha iyi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Her şey tam istediğim ve beklediğim gibi. ! Ama abartmışlar biraz..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Farklılık getirdiğini düşünüyorum. Atmosfer gayet iyi. Nesini beğenmediniz anlamadım...
  • perkleri sakız yapan treyarch ne yaptın be ?
  • 40'lı yıllar konsepti hoş da oyun yanlış. Hani, bu videoyu oyunun adını vermeden izletseler sonra da sorsalar hangi oyun diye, bioshock: infinite'a yeni dlc mi gelmiş derim.
    bari yeni ip ile çıkarsalarmış, hadi o da olmadı bari ana oyun da 40'lı yılların noir atmosferinde falan geçseymiş. Battlefield: Hardline gibi Call of Duty: Noir falan deselermiş.kel alaka saçma sapan işler
  • Bence çok güzel bi zombie modu olmuş Exo Zombiler'den bıkınlık gelmişti artık, herkes CoD AW'a çöp demişti ama yinede oyun üst üste haftalarca satışta birinci olmuştu, bence CoD Black OPS 3 yok satar öylede olacak zamanı gelincede herkes bunu görecek :)
  • ahahahaha bu ne lan bari ismini değiştirin black ops 3 ne
  • Bu "oyunun" COD olduğuna emin misiniz ? Benim bildiğim COD bu değil. Habere girdim başlığa 2 defa baktım yanlış mı görüyorum diye. Başka bi oyun adında çıkarsalarmış daha iyimiş. COD fanı olmama rağmen serinin battığını görebiliyorum.
  • 7 yaşımda cod 1'i oynadım ek paketi çıktı onu oynadım 2 çıktı oynadım 4 5 6...
    yani cod4 ü gördükten sonra ha bu oyun iyimiş bunun eskı sürümlerinede oynayayım demedim ve şımdı bana 10 yıl evvel bunu izletseler cod bu olcak deseler inanmazdım inansam oynamazdım ne hale geldı bu oyun
  • Gayet güzel olmuş bana göre. Keşke senaryo modu da böyle geçmişte geçse.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aslında hoşuma gitti. Ama bir call of duty oyunu olarak değil, apayrı bir oyun olarak. Bu hangi oyun desler cod en son diyeceğim oyun olur Keşke bütün oyunun senaryosu o dönemde geçseymiş, hatta direk yeni ip duyursalarmış çok daya iyi olabilirmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 10 Temmuz 2015; 10:32:36 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Nerede o World at War da ki veya Black opsdaki zombileri ciddiyeti

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu modu ayrı oyun diye tanıtsalar yemin ediyorum satın alırdım.Hakikaten renkli bir zombi oyunu olmuş.Ama bu modun CODla alakası yok.Adamlar oyun içine oyun koymuş hemde inanılmaz zıtlık içeriyor bu oyunlar.Keşke yeni IP olarak tanıtsaslardı şu modu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.