Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına - Dirt Rally

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Codemasters sonunda özüne dönüyor ve oyunculara simülasyon öğelerinin ağır bastığı bir yarış oyunu sunuyor. Dirt Rally belki de Colin McRae Rally'nin ilk oyunlarından sonra piyasaya çıkan en iyi Ralli oyunu. Steam'de erken erişimde olan bu oyunun Sıcağı Sıcağına videosuyla karşınızdayız.

• Gerçekten güzel olmuş, oynarken keyif alıyorsun, ben pek araba yarışlarından keyif almam fakat dirt rally rahat 5 saat aralıksız oynamışımdır.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Başarılı bir yapım, benide aldı götürdü.

• Ağustos ayında DiRT 2 ve 3 den tanıdığımız RallyCross modu gelecek ve RallyCross ile birlikte PVP seçeneği de eklenecekmiş . Bu linkten tam sürümün çıkacağı Aralık ayına kadar neler ekleyeceklerini görebilirsiniz .www.dirtgame.com/uk/timeline

• oyun çıkar çıkmaz aldım ve yükledim 970 ekran kartımda herşey full detayda oyunu 60 karede dikey senkrenizasyon açık rahat bi şekilde oynuyordum. Sonra takip eden ilk güncellemede oyun bildiğiniz 30 karelere düştü hatta altına bile iniyor sebebini bir türlü anlayamadım ve hala dahada düzelmiş değil tam olarak... dikey senkrenizasyonu kapattım normal olarak ama hala daha düzgün akıcı bir deneyim yaşayamıyorum...

• Ulan codemasters hey gidi nerde o colinmcRae nin adi adami sildiler yazik yazik

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizondan sonra ilaç kıvamında gayet hoş yapım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=red]Dirt 3 Video İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Colin mcrae efsaneydi be yarisi kadar zevk versin yeter. Videolardan anladigim kadariyla elden geldigince benzetmeye çalışmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoları izlemek tam bir eziyet

• Parkurlar Colin McRea 2'den tanıdık geldi, hem çevre hem de viraz tasarımları bakımından. Pistlerden bir tanesi yanlış hatırlamıyorsam İtalya pisti...

Yanlız bu MSI reklamları incelemenin dokusunu çok bozuyor. Özellikle ana anlatımdan, mesela burada Alkan ve Talha Beylerin anlatımı ana akış ama MSI reklamında Alkan Bey'e geçiyor ve incelemenin dokusunu çok bozuyor açıkçası. Bunu söylüyorum çünkü önceki izlediğim incelemelerde böyle ve birden çıkınca, incelemeyi direkt kapattım. Başında kısa bir reklam var, bence ortadaki reklam aynı şekilde ama sona konmalı. Bence incelemenin genel yorumu yapılırken reklam yapılırsa daha iyi olacak sanırım. Birde ana anlatım çizgisinden farklı yapmayın lütfen, ana anlatım iki sunucu ise, reklam esnasında da iki sunucu olsun. İnceleme için teşekkürler.
  • Dirt 2 , Dirt 3 den sonra tam bir rezalet Bu yapımlara imza atan codemasters Koca serinin son oyununu erken erişim saçmalığına atılarak piyasaya sürüyor sizde gayet pozitif yorumluyorsunuz oyunu
  • BSC Misafiri;
    Hacı kusura bakma da sen oyundan anlamıyon. Muhtemelen casual oyunlara alışmış bir gençsin. Adamlar tabi ki övecek, 10 numara oyun olmuş. Ben de hayran kaldım oyuna. Bu kadar kaliteli bir rally oyunu yıllardır çıkmadı.
  • Çalılara çarpınca araç duvara çarpmış gibi takılmıyorsa cmr'ye benzetmenin bi anlamı yok

• Araç içi kamerasıyla oyun çok güzel görünüyor.Özellikle tümseklerde çıkış ve inişleri çok iyi görünüyo

• Split screen var mı?

• Yalnız videodan anladığım kadarıyla pistin grafik kalitesi ile, arabaların grafik kalitesi arasında bariz fark var. Belki erken erişim olduğu içindir. Hani normalde arabanın daha yüksek olmasını beklersin ama gerek iç gerek dış grafiklerde araba, pist grafiklerinden güşük kalmış. En azından kaplama bazında. Yol arabadan daha gerçekçi durunca hafiften oyuncak hissi vermiş, keşke pistin kaplamaları da daha düşük tutsalarmış.
  • Muhterem Hacı Benim sitemim sisteme erken erişim saçmalığına bu adamlar piyasaya dün girmedi ama bu saçmalığa alet olumuşlar. Demekki bi güvensizlik var verilen meyvede.
    Yıllardır kaç tane rally oyunu çıktı bu seviyede sayar mısın bana millet zaten aç muhtemelen açlıktan tahtayı biftek sananlardan olmalısın. Ha birde casual nedir araştır istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CozgurY

oyun çıkar çıkmaz aldım ve yükledim 970 ekran kartımda herşey full detayda oyunu 60 karede dikey senkrenizasyon açık rahat bi şekilde oynuyordum. Sonra takip eden ilk güncellemede oyun bildiğiniz 30 karelere düştü hatta altına bile iniyor sebebini bir türlü anlayamadım ve hala dahada düzelmiş değil tam olarak... dikey senkrenizasyonu kapattım normal olarak ama hala daha düzgün akıcı bir deneyim yaşayamıyorum...

Arkadaşlar bu videoyu izledikten sonra dün akşam oyuna tekrar bi bakayım dedim fps derğerlerini merakettim heralde düzelmesi için benim buraya yazmamı bekliyormuş gibi dün akşam en düşük 75-77 fps verdi oyun ultra detayda ve 98 kadar genel olarak gördüm zaman zman da 100 üzerine çıktı fps değerleri. Herhalde görmez tarafımdan bir güncelleme aldı ve düzeldi olsa gerek:)

• Hocam zaten sim oyunları artık klavye hatta gamepad ile oynamak oyunun keyfini yaşamak anlamında sana kota koyuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatırlayanlar varmı bilmem ama bana bir dönemin VRally oyununu hatırlattı. özellikle yarışlar arasındaki tamir sistemi açısından. çok da güzel görünüyor. simülasyonun dibine vurmuş durumda. casual oyuncular uzak dursun. oyun çok zor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.