Şimdi Ara

Star Trek Communicator gerçeğe dönüşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Star Trek Communicator gerçeğe dönüşüyor


     

    Star Trek efsanesinin dikkat çeken teknolojik cihazlarından birisi de Communicator iletişim aracıydı. Star Trek ekibinin birbiri ile haberleşmesini sağlayan Communicator farklı bir konseptle hayatımıza giriyor. 




    Wand Company tarafından geliştirilen Star Trek Communicator adındaki ürün bir Bluetooth hoparlör yapısında. Akıllı telefonunuza bağlanarak müzik dinlemenizi sağlayan cihaz ayrıca eller serbest görüşme yapma imkanı da sunuyor. Cihazın dahili bir bataryası mevcut ve entegre kablosuz şarj yongası sayesinde kablosuz olarak da şarj edilebiliyor. 




    Firma orijinal Communicator cihazını 3D tarayıcılar ile modelleyerek replika tasarımını hazırlamış. San Diego Comic-Con 2015 fuarında duyurulan Star Trek Communicator 150$ fiyat etiketine sahip. Satışına ise önümüzdeki aylarda başlanacak.  

     

     








  • çöp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 8 Temmuz 2015; 17:12:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: playstyle

    çöp


    ilk defa bir çöp yorumuna katılıyorum, ancak meraklıları için güzel bir ürün

  • Niye 150 Dolar ?

    Çünkü isminde Star Trek adı geçiyor.

    O zaman geçirin...

  • Zaten yıllardır eller serbest modunda kullanmıyormuyuz bu telefonları? Neden hala .. artık hayatımıza giriyor, gerçek oluyor... vesaire çocuksu metinler yazıyoruz. Ekrem o dizide adamlar sadece sesle iletişim kuruyorlardı şimdi millet görüntülü görüşme yapıyor cepten cebe.. hala o efsaneyi gerçekleştirememişmiyiz ki "... artık gerçeğe dönüşüyor.." ibi bir metin hazırlıyorsun.. senin gibi editörlerin böyle hataya düşmemesi lazım çünkü burası bir teknoloji sitesi ve burada yazanlarında bir yapısı olması gerekir ve bu tarz şeyleri düşünerek yazması lazım. star trek filan şimdinin (ışınlanma olayını saymazsak) eski demodsi oldu haber veriyim sana. ne hala gerçeğe dönüşüyor ekrem??? Valla gel sen buraya ben yazayım şu haberlerei millet bıktı saçma sapan magazinsel teknolojik haberlerden.. burası magazinsel başlık atma yeri değil ciddi iş yapın.

  • Star Trek fanları dışında kimsenin işine yaramaz. Şu an mobil iletişimde öyle bir noktaya gelindi ki star trek'teki communicator'u
    birebir yapsalar bile bile bilim kurguluktan ziyade nostaljik kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.