Şimdi Ara

Yeni Rayman Oyunu Duyuruldu Ama...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Rayman serisine ait son oyun bildiğiniz gibi iki yıl önce çıkışını yapmıştı. Mobil platformlara çıkan Rayman Fiesta Run'dan sonra sessiz kalan seri, yeni bir oyun duyurusuyla bu sessizliğini bozdu. Bu yeni Rayman oyununun tek heves kırıcı yanı ise umulduğunun aksine sadece mobil platforma gelmesi.

Rayman Adventures adını alacak bu yeni yapım Ubisoft'un Fransa'daki stüdyosu Ubisoft Montpellier tarafından geliştiriliyor. Montpellier daha önce geliştirdiği Beyond Good & Evil, ZombiU ve Valiant Hearts: The Great War gibi oyunlarla başarısını kanıtlamış bir stüdyo. 

Rayman Adventures, serinin mobil platformdaki oyunlarına nazaran otomatik olarak koştuğumuz bir oyun olmayacak. Oyuncular dilediği gibi istediği yöne hareket edebilecek; Rayman Adventures'ın gizemli kalelerini ve Olimpos'un sırlarla dolu adalarını keşfedebilecek. Maceramız boyunca Rayman ve Viking arkadaşı Barbara, Incrediball yumurtalarının peşine düşecek. 

Bu yaz akıllı telefonlar ve tabletler için çıkışını yapacak oyunun 60 fps'de çalışacağı belirtiliyor. Rayman Adventures'ın duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

• Otomatik koşmayacak mı? YAŞASIN!
  • Mobil de Raymsn oynamak mı? Yok ben almiyim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Telefondada basladı 60 fps olayı

• Telefonsun kendine gel 60 Fps konusu ne demek

• Mobil platformda oyun sektörünü geliştirmek istiyorlarsa işi batarya geliştirmekle baslatsinlar fps geliştirmekle değil

• Rayman serisini severim, mobile oyun çıkarıcak olmaları kötü olmuş, mobilde neredeyse hiç oyun oynamayan biriyim, bundan önce rayman'in mobilde olanlardan bir tanesini denemiştim, otomatik koştuğu gerekçesiyle yarıda bırakmıştım, bunda onun önüne geçmişler lakin mobilde kontroller rahat değil be arkadaş, mobil hariç güzel bir rayman oyunu daha gelir umarım

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valla ps3'de oynamıştım Rayman serilerini muazzamdı, PS'a çıkmıyor olması sıkıntı. Mobil'in tadı ayrı..

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Legends cok cok iyiydi keske konsollara devam etseler ama satis rakamlari cok beklenildigi gibi olmuyor sanirsam.

• Konsollarda 30fps olurdu xd

• sağ ve sol istediğimiz yönler mi oluyor sadece? ben mobilde clash of puppets ten sonra hiçbir oyunu keyifle oynamadım.gameloft da artık işin kolayina kaçtı brother on arms ta ateş et hep headshot eskisi gibi özgürlük yok wildblood gibi oyun yok shadowgun gibi oyun yok glu nun kalk ateş et siper al gibi saçma oyunlarıyla dolu

• Aslında otomatik koşmaması daha iyi.Telefonda veya tablette felç olmaya ne gerek var ki.Her Rayman'i oynadım bitirdim %100.Ve başta otomatik koşması garip gelmişti ama sonradan daha iyi olduğunu anladım.Çerezlik gidiyor çünkü.Yoksa PC'deki Rayman'leri bile oynamadım ben.
  • Belki windows 10 marketine gelir. Diğer mobile gelen rayman oyunları gelmişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.