Şimdi Ara

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.633
Cevap
60
Favori
61.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu dizi sanki The Pasific gibi kısa sürecek gibi.
  • emc2xy kullanıcısına yanıt
    Öyle demeyin adamın kendi çapında bazı doğruları var. Adam devletten zengin arkadaş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emc2xy

    Pablo Escobar gibi şeref yoksununu resmen övdüler. Adam yapmadığını bırakmamış ama öyle bir yansıtmışlar ki adama sempati duydum resmen.

    kötü biride olsa işleri sağlam yönetmiş

  • Arkadaş adama bak sonunda kaçmayı başarmış bile adam hiç affetmiyor adamın böyle hippi tarzı işlere kafa basıyor. Herif tek başına herkese savaş açıyor aslında parayı gömdüğü yerlerden birinden çıkartıpda almak lazım gerçekten. Bu adamların hepsi haladaha nasıl ona çalışıyor anlam veremedim herifler ölceklerini bile bile.
  • Klasik amerika.

    İlk amerikaya paralar güzel geliyor. Daha sonra bakıyor paralar kolombiyaya gidiyor diye uyarıyorlar. Sonra birden yine ülke kurtarıcısı ülkeye barış getiren amerika oluveriyorlar.
  • Bitirdim ilk sezonu şimdi bekle babam bekle ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emc2xy

    Pablo Escobar gibi şeref yoksununu resmen övdüler. Adam yapmadığını bırakmamış ama öyle bir yansıtmışlar ki adama sempati duydum resmen.

    Adamı Kolombiya başkanı olma hırsı bitiriyor, çokta karaktersiz birisi değil hangi baba kızı için 2 milyon dolar yakar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reko kullanıcısına yanıt

    (1. Teorim) İlk özel tim Albay Carrillo'nun önderliğindeki tim, Escobar hapise girince tim dağıtılıyor ve Carrillo İspanya'ya yollanıyor hayatı tehlikede olduğu için. Escobar hapishaneden kaçtıktan sonra yeni özel tim kuruluyor Albay Martinez önderliğinde. (2.Teorim) Albay Carrillo gerçekteki Albay Martinez sadece dizide ismini değiştirmişler. (3. Teorim) Carrillo geçek hayatta Jaime Ramírez Gómez olabilir dizide isim değişikliğine gidilmiştir 2. sezonda anlarız ne olduğunu.
  • verdiğiniz spoiler butonlarının bari kaçıncı bölüm yada ne hakkında olduğunu yazın.Adam spoiler koymuş sezon finali mi ? 1. bölüm mü belli değil.
  • dizinin tadi damagimda kaldi bi kac hafta gecsin tekrar basliycam.

    yanliz sarisin polis hic olmamis sert erkek imaji yapmaya calisiyo olmuyo aga zorlamayin iste Jax Teller cakmasi.

    mesela diger polis obertan tam role girmis hafif cilgin tarzi polis. oyunculuk iyi olsada bi adamin yuzu tipi fln cok onemlidir rol icin.

    Escobar mukemmel oynamis mesela.
  • İzleyen arkadaşlar için başlamayı düşünüyorum beklentim yüksek beklentimin karşılığını alabilir miyim ? 9.2 almış imdb den.
  • Sartikan kullanıcısına yanıt
    Konuşmalar sıkıcı ama dizideki hikaye insanı bağlıyor heleki başroldeki kişinin hayatı tamamen farklı bir konsept diyebilirim.
  • Genel olarak çok güzel bir dizi çok beğenerek izledim bir tke : 8 bölüme kadar etraftaki arabaların/ekipmanların modellerine dikkat ediyorlardı ama malesef 90 ların sonunda çıkan arabaları diziye eklemişler pek hoş görünmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI

    Konuşmalar sıkıcı ama dizideki hikaye insanı bağlıyor heleki başroldeki kişinin hayatı tamamen farklı bir konsept diyebilirim.

    Konuşmalar iyidir hocam ben severim öyle bol konuşmalı dizileri,birinin hayatını başlıyorum bu gün.
  • Bu konudaki olumlu yorumları görünce diziye başlama kararı almıştım, iyi ki de başlamışım. an itibari ile ilk sezonu bitirdim. Çok kaliteli ve harika bir yapım, bölümlerin ne zaman bittiğini bile anlamadım açıkçası. İzlemeyenlere şiddetle öneririm.


    Diziyi izlemeden önce Pablo Escobar'ın büyük bir uyuşturucu kaçakçısı olduğunu ve bu yolla epey zengin olduğunu biliyordum, ancak onun hakkında hiç araştırma yapmamıştım. Diziye gelirsek... Escobar'ın bu işlerin başında daha insancıl ve tabiri caizse babacan biri olduğunu görüyoruz, ancak işler büyüyüp artık inanılmaz paralar kazanıp diğer kaçakçılar üstünde hakimiyet kurduktan sonra yavaş yavaş zalimleştiğini görebiliyoruz. Mesela bu işlerin başında uyuşturucuyu bulamadığı için öldürülen köpeğe üzülürken, ilerleyen yıllar ve arada geçen olaylar karşısında bir bebeği bile öldürme emrini veren bir canavara dönüştüğünü görebiliyoruz. Escobar'ın devletle olan savaşı oldukça kanlı geçtiğini, pek çok masum insanının bu savaşta hayatını kaybettiğini, Escobar'ın istemediği kanunları değiştirmek için politikacılara suikast düzenlemekten çekinmediğini hatta bu suikast boyutunun koca bir yolcu uçağını düşürmeye kadar gittiğini görüyoruz. Kısacası Pablo Escobar'ın karanık yüzünü rahatlıkla bu yapımda gördük, önümüzdeki sezonda görmeye devam edeceğiz. İkinci sezon demişken, henüz açıklanmadı ama ben ikinci sezonun son sezon olacağını düşünüyorum. Çünkü olaylar çok hızlı ilerliyor ve daha fazla sezon için hikaye kalacağını sanmıyorum.




  • İlk sezonu 720p indirdim, bugün başlıyorum.
  • Ben de 720p web dl çekmiştim, Rome ve Hannibal bitsin başlayacağım.
  • Sercann35 kullanıcısına yanıt

    Aslında burda bize başta iyi yansıttılar fakat normalde Escobar böyle bir insan olduğu tam olarak bilinmiyor fakat şu bir gerçekki adam hem para dağıtıp hemde öldürüyordu acımadan. Yanındaki insanlar harcinde kimseye acıması olmayan bir adam kendi kartellerini bile yeri gelince öldürdüğünü gördük kısaca. Eğer iyi ayarlayabilirlerse belki 3 sezon bile devam eder hikaye ergeç bulurlar diye düşünüyorum.
  • Narcos bitti bende bittim...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.